Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Dikke winsten op Wall Street

Reacties

7 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 8 Branco P 17 maart 2020 22:18
  quote:

  Tulum schreef op 17 maart 2020 21:46:

  De totale ineenstorting is aanstaande. Het is allereerst een gezondheidscrisis, maar de daarop volgende financiële crisis gaat nog veel meer mensen nekken.
  Probleem wordt gewoon weer op de lange baan geschoven en "aanstaande" is dan een rekbaar begrip. Alles kan op de lange termijn (zeg 20 a 30 jaar) in principe gewoon rechttrekken. Zolang ik beleg (al 20 jaar ondertussen) hoor ik dat doomsday aanstaande is. Enige wat ik gezien heb is steeds 5 a 8 jaar rustig stijgen en dan ineens gecorrigeerd door een flinke correctie (van 30% tot 50%), meestal vrij onverwachts. Zo nu ook. Vergeet niet op tijd in te stappen
 2. Pavlov44 17 maart 2020 22:30
  Volledig mee eens Branco, niettemin is 5% stijging voor mij aan de magere kant op in feite het eerste helikoptergeld in de westerse geschiedenis. Vandaag was er geen slecht nieuws maar komende dagen gaan er weer dagen tussenzitten dat het slechte nieuws weer de overhand heeft. Daarop komt er er waarschijnlijk ook weer nieuwe maatregelen zoals algeheel helikoptergeld in de USA alsmede dikke opkoopprogrammas. Capitulatiefase moet nog komen maar over het algemeen is die moeilijk te timen en altijd maar tijdelijk van aard.
7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links