Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Beter Bed legt vertrek Van den Ochtend uit

Reacties

9 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 4 FlashHenk 22 december 2019 12:27
  quote:

  orap schreef op 22 december 2019 10:00:


  Ik zei de vorige keer al dat de VEB zich niet moet bemoeien met een interne kwestie van het bedrijf. De toelichting nu stelt helemaal niets voor en had ik ook kunnen zeggen: in goed overleg en afkoopregelening, dus VEB ga wat anders doen.


  De VEB is een van de belangrijkste verdedigers van de belangen van kleine aandeelhouders, zoals ook duidelijk blijkt uit de vele rechtszaken die ze hebben gevoerd na bedrijfsschandalen zoals de boekhoudfraude bij Ahold. De kleine belegger heeft niet de middelen om zelf zulke juridische acties op touw te zetten en de VEB is een belangrijke organisatie die keer op keer heeft laten zien compensatie te kunnen bedingen na misstanden. Een beetje respect van uw zijde is daarom wel op zijn plaats.
 2. handelsboer 29 januari 2020 11:03
  Het bedrijf is nog steeds aan het reorganiseren, dan rollen er altijd koppen, ze zijn wel op de goede weg na een roerig jaar, men zal nu met de chinesen snel vooruit willen, de chinesen willen winst maken, en met een belang van rond de 8%, geloven ze hier ook wel in, anders waren ze er nooit aan begonnen!Dat is voor ons als kleine belgger heel goed nieuws!
9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Beter Bed Holding

5,520 17 sep
+0,130 +2,41%

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links