Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Negatief resultaat voor IEX Group

AMSTERDAM (AFN) - IEX Group heeft in de eerste helft van dit jaar een wat groter verlies geleden dan een jaar eerder. Dat blijkt uit cijfers van de beursgenoteerde aanbieder van beleggersinformatie.

Het bedrijfsresultaat (ebitda) bedroeg 0,7 miljoen euro negatief, tegen een min van 0,6 miljoen euro een jaar eerder. Volgens IEX bleef de ontwikkeling van het resultaat iets achter bij de verwachtingen. Het bedrijf gaf aan voor de tweede jaarhelft op verbetering te rekenen, geholpen door kostenbesparingen en een hogere omzet door overnames. Voor 2020 wordt een positief bedrijfsresultaat verwacht, waarbij het volgens de onderneming nog niet verstandig is om die verwachting nader te concretiseren.

De omzet was ruim 1,9 miljoen euro, een daling ten opzichte van een jaar eerder. De omzet in de eerste helft van 2018 kwam hoger uit door het effect van de IEX Beleggersdag (juni 2018) die in 2019 niet is georganiseerd. Zonder dat effect kwam de omzet ongeveer gelijk uit.

Onlangs kondigde IEX de overname aan van Beursgorilla en Beleggen.nl van uitgever Finance Network, zonder financiële details over de deal te geven. In juli breidde IEX al uit door de overname van Beurs.nl.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
IEX Group

Gerelateerd

Reacties

12 Posts
| Omlaag ↓
 1. Joop213 28 september 2019 11:25
  quote:

  Roel de Boer schreef op 28 september 2019 08:34:


  Sommige mensen beweren op de verschillende forums dat ze met tienduizenden euro's beleggen, en dan jammeren over 15 euro per maand. Ergens klopt er iets niet...


  Ik beleg met ietsje meer geld zeg maar. Geld waar ik gewoon voor heb moeten werken en waar ik zuinig mee om ga. Wat ik dus niet verbras aan te dure abbo's.
  Paar tientjes per jaar vind ik OK en zo te lezen velen met mij. Ik denk dat iex er inderdaad beter aan zou doen om (te)goedkoop te starten en dan jaarlijks iets boven inflatie te verhogen.
  Als de Premium artikelen de moeite waard zijn blijven we echt wel hangen. Nu mag je 180 aftikken en dan maar hopen dat het wat is.
 2. Joop213 28 september 2019 11:31
  quote:

  Sir Cryptalot schreef op 28 september 2019 10:54:


  15 Euro p/m is met het magazine. Dat hoef ik niet, en als obligatiehouder is mijn bijdrage ongeveer 1 maand aan rente. Ik vind dat prima te doen. Daarnaast heb ik aan de adviezen ook al redelijk verdiend.


  8% van je rendement weggeven? Zo zie ik het :-))
  Verdienen aan de adviezen is een drog reden. Als de adviezen zóó goed waren zou iex vermogens op de beurs verdienen ipv abbo's te verkopen.
12 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

IEX Group 2,000 17 mei
0,000
0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links