Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Fed kijkt scherp naar crypto-plannen Facebook

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
 1. ton1234 10 juli 2019 18:39
  leuk bedrijf dat Fakebook...fake nieuws, constante overtreding van privacy wetten, faciliteren van terrorisme en nu t ondermijnen van de financiele stabiliteit. Waarom dat Fakebook mannetje Fuckenberg niet gewoon oppakken en opsluiten en dat waardeloze bedrijf van hem sluiten? Een ieder die nog steeds op dat vreselijke platform zit, moet zich afvragen of een bezoek aan de psychiater niet van toepassing dient te zijn. Ik zei de Gek, heb me nooit op dit gruwelijke medium begeven..zie t nut er niet van in om mijn hele hebben en houwen met de hele wereld te delen en zag al heel snel dat ik dat miezerige mannetje Fuckenberg niet kan vertrouwen. Maar ons domme kabinet en de hele goegemeente blijft 5G en nog sneller en kunstmatige intelligentie omarmen...dat we daarmee slaaf van Internet Nerds worden en ons in massa werkloosheid storten, schijnt niemand zich te realiseren nog te interesseren...onbegrijpelijk!
 2. tampi 10 juli 2019 19:15
  Wanneer je durft terug te kijken in het verleden, zul je zien dat geen enkele Centrale Bank concurrentie duldt. Die Libra gaat er gewoon niet komen verwacht ik.

  De dood van president Kennedy heeft mogelijk ook met geldcreatie te maken. Op 4 juni 1963 tekende president Kennedy "Executive Order 11110". Hierin stond dat de overheid buiten de FED om een eigen currency kon gebruiken. 5 Maanden later was Kennedy dood.

  Wie de macht heeft over geldcreatie heeft macht over het volk + overheid samen. De Fed zal deze macht nooit meer uit handen geven. Ik heb de keuze om de Libra coin van Facebook te gebruiken, terwijl ik geen keuze heb als het gaat om de USD (als Amerikaan). Elke facebook gebruiker weet dat hij zijn privacy uit handen geeft door digitalisering. Maar niet elke USD gebruiker weet dat.

  De Centrale banken zijn scherp als het gaat om deze 3 dingen, bescherming tegen: fraude, witwassen, terroristen financiëren
  Nu is er een 4de bijgekomen: privacy

  Ben benieuwd of de FED met de USD ook privacy kan garanderen, zeker in een tijdperk waarbij er steeds meer digitaal wordt betaald.
 3. Slim Cheng 10 juli 2019 19:59
  En zo gaat de lucht uit dit verhaal, wat gebruikt is om de crypto pump van de laatste maanden te helpen. Weer tientallen miljarden weg van de massa, die er om vroeg. Blijft nog goed liggen nu die bitcoin, maar ze hebben hun best gedaan om dit koersverloop te regelen. Toch maar even een kwart bitcoin gekocht om x3short te gaan op Bitmex. Ik wordt geliquideerd op 16.500.
  Ik denk dit weekend al onder de 10k. We zullen het zien. Misschien nog een retest richting 13-14k maar met dit nieuws acht ik dit zeer weinig kans. Meer kans dat het morgen al onder de 10k noteert
3 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Facebook 315,940 14 mei
+10,680
+3,50%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare