Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Geen decharge voor ING-top van aandeelhouders

Reacties

15 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 5 Gaston Lagaffe 23 april 2019 19:58
  Je kan er cynisch over lopen te doen maar dit is voor een bank als ING een enorme blamage. Het kost geen geld maar een 2e keer geen decharge zal kost wat kost door ING vermeden gaan worden. De DNB zit niet te wachten op bestuurders van grote Nederlandse banken die geen decharge van hun aandeelhouders krijgen. De vraag is krijgt ING de puinhoop snel genoeg opgelost ? Kijkend naar DB kan dit soms een groot probleem blijken te zijn.
 2. kenner66 23 april 2019 20:45
  Terecht dat ze aangepakt worden door de aandeelhouders maar verder is het niet zo,n pijnhoop als men hier op het forum denkt.
  ING heeft 80% aan juiste beslissingen genomen ze hebben op vele fronten een leidende positie verworven. Het is nu eenmaal zo dat waar gewerkt word er ook fouten gemaakt worden helaas.
 3. Peak 24 april 2019 12:41
  Nu het bestuur door de gewone mens, de pers, de politiek, het personeel en nu zelfs ook een deel van de aandeelhouders niet meer gepruimd wordt, laat staan vertrouwd, kijkt de man met matje naar Duitsland. Daar wordt dergelijke haardracht meer gewoon geacht daar heeft Hamers gelijk in. Werken daar gaat echter wel gepaard met professionele Duitse taalbeheersing, ijzeren discipline en gezagsgetrouwheid. Al die ingrijpende veranderingen voor 1 miljoentje erbij zou wel eens teveel kunnen zijn. Eenmaal in Duitsland aangekomen zal hij dus eerder 3 mln. erbij vragen, terwijl de bank in een dampende dreckbank fusie wegzakt.
  Voordat het bestuur ;" DaB hatte niemals passieren durfen", kan aussprechen zijn we alweer gauw een jaartje verder in deze klucht met deze Kuchenbackers. Wir kucken es wieder mal an. Saai is het niet. TschuB!
 4. forum rang 9 objectief 25 april 2019 08:21
  M.i. dient Hamers een stap opzij te doen, er zijn teveel fouten gemaakt door de ING medewerkers die nochtans gemiddeld het hoogste salaris in de banksector in Nederland verdienen.
  En dan zijn uitspraak er zijn wel 25.000 medewerkers met compliance bezig, terwijl ze er ruim 52.000 hebben, dat is volkomen ongeloofwaardig; tenzij ze zijn opdrachten aan hun laars lappen.
15 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

ING Groep 10,846 30 jul
-0,122
-1,11%

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links