Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Fitnessnetwerk ClassPass naar Nederland'

AMSTERDAM (AFN) - Fitnessnetwerk ClassPass komt naar Nederland. Volgens topman Fritz Lanman kunnen leden binnenkort in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag bij honderden aanbieders lessen en trainingen boeken. In plaats van vast te zitten aan één sportschool, kunnen ze zo bij diverse aanbieders terecht met één abonnement, vertelt Lanman in De Telegraaf.

ClassPass is niet de eerste op de Nederlandse markt, maar volgens de krant wel een van de grootste fitnessnetwerken ter wereld. Na de lancering medio komende week kunnen Nederlanders hun geld voortaan ook uitgeven aan lessen en trainingen bij 17.000 verschillende sportscholen of fitnessstudio’s wereldwijd.

De Amerikaan Lanman was eerder betrokken bij Pinterest en Square. Hij stapte in 2013 als een van de eerste investeerders in ClassPass en is er inmiddels topman. ClassPass is bij een financieringsronde al eens op bijna een half miljard dollar gewaardeerd. ,,Uiteindelijk mikken we op een beursgang. We zijn er niet op uit om te worden overgenomen'', aldus Lanman.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Basic-Fit

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Basic-Fit

26,880 29 sep
+0,560 +2,13%
Premium

Basic-Fit: verrassende stijging op solide cijferrapport

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Ontdek IEX Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links