Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'KPN kijkt naar alternatieven XS4All'

'KPN kijkt naar alternatieven XS4All'

AMSTERDAM (AFN) - KPN belooft toch naar mogelijke alternatieven voor het opheffen van internetprovider XS4All te kijken. Dat doet het telecombedrijf nadat de ondernemingsraad van XS4All naar de rechter stapte, meldt het AD.

KPN maakte begin januari bekend te stoppen met de in 1998 overgenomen internetprovider XS4All. Topman Maximo Ibarra wil de provider en diens kleine kwart miljoen klanten onder de vlag van het KPN-hoofdmerk brengen. Het besluit leidde tot massaal protest van XS4All-klanten.

Het concern belooft nu volgens de krant ook alternatieven te gaan bekijken voor het stoppen met XS4All. De personeelsvertegenwoordiging heeft daarop de rechtszaak ingetrokken. Komende tijd verkent de ondernemingsraad samen met een door KPN ingestelde projectgroep de toekomstscenario's voor XS4All.

KPN zegt zich niet te herkennen in ,,het geschetste beeld in het artikel''. Verder worden alle alternatieven zorgvuldig overwogen, waarbij ,,de strategische richting helder is''. Die is dat KPN de sterke eigenschappen van de verschillende merken samenvoegt in het KPN-merk en de verschillende klantsegmenten vanuit het KPN-merk gaan bedienen. ,,Voor de uitvoering daarvan is begin januari een projectgroep opgericht waar ook medewerkers van XS4All bij betrokken zijn”, aldus een zegsvrouw.

KPN houdt woensdag zijn jaarlijkse aandeelhoudersvergadering. Het aandeel KPN noteerde omstreeks 11.10 uur 1,8 procent hoger op 2,86 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
KPN

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

KPN Koninklijke 2,746 16 apr
-0,076
-2,69%
 

Trending

    Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
    #/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare