Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Wall Street fors lager door handelsvrees

Reacties

12 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 4 Mrx77 25 juni 2018 22:20
  Trump mag wel invoerheffingen doorvoeren maar dreigt andere landen als ze met gelijke munt terugslaan...wat is dit voor arrogantie...moeten we ons in elkaar laten slaan en toekijken? Dat die president een weerspiegeling is vd arrogantie vh volk, die hebben op deze man festemd. Obama had al gewaarschuwd dat hij ezijn emoties niet goed kan beheersen en deze man is toevertrouwd aan de atoomknoppen...
 2. forum rang 6 rene66 25 juni 2018 23:14
  Ik snap niet waarom de beurzen wereldwijd zo enorm zijn gedaald nav Trump zijn nieuwe plan. Volgens het FD is de koopzucht van de Chinezen al enorm minder geworden in het afgelopen half jaar.

  Ik zie ook geen directe link tussen de daling van bedrijven die helemaal niks te doen hebben met de handel tussen de VS en China, zoals bedrijven die alleen in de EU opereren of bedrijven die hoofdzakelijk buiten China (denk aan Amazon) of hoofdzakelijk in China (denk aan Tencent) opereren. Het is volgens mij één groot spel van shorters.
 3. forum rang 6 Formule1-Fan 26 juni 2018 05:19
  Is het nu ineens dozijn, angst handelsoorlog met trumps.
  het was toch afbouw stoppen Draak en nu zitten we met dik schulpapier klem.
  Zelfs de schuldenlast landen moet betaald worden.
  Wat als trumps nu toch handelsoorlog beperkt, hosanna up 1 dag op verkeerd been zette en helaas tch down voor de grote correctie na 9 jaar.
 4. MVo_ 26 juni 2018 08:59
  quote:

  Belske schreef op 26 juni 2018 08:09:


  Trump is de grootste shorter , hij zit zijn 4 jaar uit, in deze tijd laat hij de boel stijgen en dalen en zijn mensen kopen en verkopen .
  Deze boef heeft na zijn 4 jaar een godsvermogen en niemand doet hem dan iets .  Ik vraag me al sinds zijn aantreden af in hoeverre hij de beurskoersen met zijn uitspraken beïnvloedt ten behoeve van het hedgefund van zijn schoonzoon..
12 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

NY-DJ-Industrial Avg 0,00 nov '18
0,00
0,00%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare