Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Kosten gaan voor baat uit bij IEX Group

Reacties

7 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 4 Toddemij 30 april 2018 20:51
  Op deze site vorige week en vandaag tot 10 uur in de ochtend weer geen actuele koersen maar eindkoersen van eind vorige beurs. Ook te vaak storingen. Zou niet weten wat er, behalve advertentiegelden, nog meer in het laatje moet brengen want na al die verkeerde info ga ik vaker naar concurrende sites als DFT. Financiele telegraaf.
 2. rryn 1 mei 2018 07:29
  Moet toch ook wel een lans breken voor deze site. Het is hier prima toeven. Ik kom hier vnl om forums te lezen. Elk persoon dat handelt, kan in principe zijn info halen bij zijn broker, dus als er eens een storing is mbt koersen vind ik niet zo erg. Het is al heel wat dat ze actuele koersen doorgeven. Vroeger zat daar nog 15 min vertraging op.
 3. forum rang 5 Ronald Engels 17 mei 2018 23:46
  IEX, prima informatie, zou ook meer Duitse en Zwitserse small en mid-cap aandelen informatie moeten geven, er zijn in Duitsland / Zwitserland al vele tientallen jaren prachtige technisch industrieele pareltjes, waar je goed aan verdienen kunt.

  Bovendien voor Zwitserland telt nu dat de CHF is aanzienlijk goedkoper als in 2015 ten opzichte van de Euro.
 4. Koning Insinuatie 29 juli 2018 10:12

  Jaarrekening 2017 eens doorgespit. Wat me niet bevalt zijn de hoge kosten voor advocaat 55k, operational lease kosten voor de auto, hoge post aan goodwill en de verhoogde man fee aan bestuurders. Ik vind de toko nog onvoldoende levensvatbaar. Ook is het erg afhankelijk van de financiering door Value 8.Deze steun is financieel gemaximeerd op aanvullend 950.000. Vandaar de obligaties denk ik. Ook snap ik de overnamesom op Tostrams niet van 100k. De toko was maar 22k waard, dus een goodwill van 78. Waarom zoveel goodwill betalen? Kortom: verdienmodel moet zich nogb bewijzen, te hoog kostenpatroon en erg afhankelijk van Value 8.

7 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

IEX Group 2,080 15 jun
0,000
0,00%

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links