Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Lavide haalt deadline jaarrekening niet

ALKMAAR (AFN) - De controle op de jaarrekening over het afgelopen jaar van Lavide is niet tijdig afgerond. De deadline stond op 30 april, maar dat haalt controlerend accountant Grant Thornton niet, aldus de beursgenoteerde eigenaar van enkele gastouderbureaus in een verklaring.

Een concrete oorzaak waarom het Grant Thornton niet lukt om de zaken tijdig af te ronden, werd niet gegeven. Topman Vincent Poorter kon dat ook niet toelichten. Lavide beleefde een hectisch 2017, waarin gastouderbureaus werden overgenomen, een conflict ontstond met de twee oud-bestuurders van het overgenomen bureau Gastvrij en leningafspraken werden gemaakt.

Ook kwam een commissaris in opspraak, omdat deze meerdere petten op had in strijd met de eigen regels van de onderneming.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Lavide Holding

Gerelateerd

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 6 jan de vakman 21 april 2018 11:30
  Hier gaat het dus lang niet goed,gedeelde smart is halve smart,bij mij ging het van de week ook hopeloos mis.
  Ik dacht,ik kan het wel wagen om extra zwaar in besi te gaan,om het prachtige dividend op te strijken,omdat de chipsektor,als een tierelier draaide,maar door dat facebookdrama is er de klad in gekomen,daarna deed tesla het nog eens dunnetjes over,trumpje drukte heel de beurs in het rood en toen hij de chinese high tech ging boycotten,knalde mijn lieve besi nog eens extra naar beneden.
  Het volgende drama was,dat apple en facebook opeens zelf chips gaan maken en het slotdrama is,dat apple,vrijdag meer dan 4% naar beneden knalde,na dat ook een grote taiwanees voor gaas ging,dat zal maandag wel weer fel,diep donker rood worden,opeens valt de muziek volledig stil.
  Ik heb mijn lieveling al stevig afgebouwd,maar vrees nog meer chipstormen.
  Vandaag prachtig tuinweer,morgen genieten van een aandeel,waarvan je in dit tijdelijk leven heel gelukkig word,daarnaast geeft het je onvergankelijk,eeuwig geluk en rijkdom,dat aandeel heet het schitterende Woord van God,zeer aanbevolen!!
  Maandag waarschijnlijk nog meer naar de oude beurswijsheid,van meer diversiviseren terugkeren,Sjaloom!!!
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lavide Holding

0,399 15 aug
-0,001 -0,25%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links