Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Akzo vindt financieel directeur bij Arcadis

AMSTERDAM (AFN) - AkzoNobel heeft in Renier Vree een nieuwe financieel directeur gevonden voor zijn divisie Specialty Chemicals. Vree komt over van ingenieursbureau Arcadis waar hij sinds mei 2010 die functie bekleedde. Ook was hij enige tijd als tussenpaus algemeen directeur van Arcadis.

De overstap van Vree wordt op 1 maart dit jaar effectief. Vree was eerder ook in dienst van Philips, waar hij ook financieel eindverantwoordelijke was van de verlichtingsdivisie Lighting.

Akzo maakte eerder al bekend dat het de divisie voor speciale chemie wil afsplitsen. Volgens de verfreus ligt het bedrijf op koers om dat proces in april dit jaar af te ronden. Nog niet is bekend of de divisie wordt verkocht, of op eigen benen wordt gezet.

Een woordvoerder van Akzo wilde alleen zeggen dat meerdere partijen zich hebben gemeld voor een overname van Specialty Chemicals, en dat de verschillende opties worden bestudeerd. Hij kon niet zeggen op welke termijn Akzo de knoop definitief doorhakt.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Akzo Nobel
Arcadis

Gerelateerd

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gerelateerde instrumenten

  1. Akzo Nobel 102,650 14 mei
    +1,000
    +0,98%
  2. Arcadis 36,480 14 mei
    +0,840
    +2,36%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare