Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Moody's negatiever over Altice

AMSTERDAM (AFN) - Kredietbeoordelaar Moody's heeft zijn vooruitzichten voor Altice verlaagd van stabiel naar negatief. Het ratingbureau voorspelt moeilijke tijden voor het telecom- en kabelbedrijf, onder meer omdat de kasstroom verder onder druk komt. Altice heeft nu een B1-beoordeling.

De van oorsprong Franse onderneming die in Amsterdam is genoteerd is de afgelopen tijd gekelderd op de beurs, sinds het bedrijf met teleurstellende kwartaalcijfers kwam. Veel investeerders maken zich zorgen om de schuldpositie van het bedrijf al bezwoer operationeel directeur Alain Weill van de mediatak van Altice dat de schulden niet abnormaal hoog zijn.

Volgens Moody's weerspiegelt de somberdere vooruitblik de tegenvallende resultaten van het bedrijf. Daar komt bij dat het bedrijf kampt met verminderde liquiditeit. De ingeslagen weg van het verkopen van bezittingen om de schulden te verlagen is volgens Moody's positief, maar niet zonder risico's.

Reacties

11 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 5 moneypocket 6 december 2017 18:25
    quote:

    Stock-King24 schreef op 6 december 2017 18:07:

    Nog steeds mooi koopmoment, koersreactie overtrokken in vergelijking tot soortgelijke bedrijven. Veel tel-kabelbedrijven hebben in verhouding hogere schuldlast.
    Wel vraag ik mij af onder welke steen deze kredietbeoordelaar vandaan is gekropen...
11 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links