Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

'Discussie over voetbaltrip ABN-commissarissen'

Reacties

18 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 4 groeibriljant 14 juli 2017 08:16
  Wie zijn er nog meer naar Stockholm geweest op rekening van ABNAMRO?

  Overwerk? Ze krijgen al meer dan riant betaald.

  CEO direct ontslaan (is degene die accoord geeft aan dit soort gedrag).

  Twee commissarissen ook per direct afscheid van nemen (zijn degenen die de vraag hebben gesteld waartegen de CEO geen nee kon zeggen).

  Ze zullen elkaar wel dekken, maar hopelijk grijpt Dijsselbloem keihard in.
 2. forum rang 5 andre68 14 juli 2017 08:24
  Die kinderen krijgen ook het verkeerde signaal. Dat hun vaders bankier zijn en het (nog steeds erg hardleers) normaal vinden hun riante inkomsten inclusief snoepreisjes parasitair te verkrijgen door het afromen van andersmans inkomsten is tot daar aan toe. Maar die kinderen wordt ook met de paplepel ingegoten dat het geld tegen de plinten klotst. Een nieuwe generatie graaiers in wording. Inclusief bord voor de kop.
 3. [verwijderd] 14 juli 2017 08:41
  Oh wat een fout signaal weer zeg! het feit dat ze toehapten zegt genoeg: niet geschikt voor de functie die ze nu bekleden.

  Betaal die fles wijn, die zonnebril, dat etentje, dat tripje naar wat voetbal gewoon zelf, het gaat meestens om een paar honderd euro maximaal.

  De twee namen zullen uitlekken(Das Kapital), de druk wordt nog ff opgevoerd om de personen in kwestie ZELF de regie te geven om aan te geven HOE ze het bedrijf zullen verlaten, maar dat ze GAAN is een ding dat zeker is.


  Ik heb MP Rutte een keer horen zeggen: "Ik betaal alles zelf, ook die fles wijn, ik heb een mooi salaris, ik kan het betalen, ik heb geen zin in discussie over dit soort toestanden...deze man snapt het dus!

  Waarnemend minister Dijsselbloem gaat deze week dus nog een Klusje uitvoeren....
 4. [verwijderd] 14 juli 2017 08:47
  Nog ff een doorlinkje naar De Telgraaf en vanmiddag 1000 reacties onder het artikel.

  Heemstede, Aerdenhout, Bloemendael(inclusief de hokkie-club) spreekt er schande van, ze zullen uitgestoten worden, persona non grata, zo werkt het nou eenmaal...zelfreinigende werking, we moeten er met ons allen aan blijven werken om deze beroepsgroep in de Tang te houden....
 5. koekeloer 14 juli 2017 09:41
  Welke dromer die onder een steen leeft heeft zo iets compromitterends verzonnen?
  De commissarissen die op dit voorstel zijn ingegaan moeten wat mij betreft hun conclusies trekken omdat ze, de facto, er blijk van geven niet middenin de maatschappij te staan. Bijgevolg dus ongeschikt om als "commissaris" te functioneren. Dit KAN NIET MEER!
  Als de commissarissen nu eens geen overuren hadden gemaakt, zeg hun urenquaota niet hadden volledig hadden hoeven in te vullen, zouden zij dan de aandeelhouders van de bank op een uitje naar Ajax-Manchester hebben getrakteerd? Wat een totaal verrot idee was dit.
 6. [verwijderd] 14 juli 2017 10:04
  Dit soort acties van journalisten en andere belanghebbenden zal de komende periode alleen maar toenemen want er is (komt) een hele nieuwe generatie die dat niet meer pikt dat gegraai uit de grote pot met goud. Tijden veranderen razend snel "ouwe jongens krentenmik" is achterhaald en zeker door de impact die de sociale media heeft in het huidige tijdsgewricht.
  G.S.
 7. forum rang 4 Mr.Windows 14 juli 2017 13:12
  werkelijk onbegrijpelijk dat op zo'n niveau voor zo'n bedrag risico gaat lopen. Imago van de bank heeft weer een deuk opgelopen. Ze zullen wel niet reageren en denken in de vakantietijd heeft niemand iets in de gaten. Vroeg of laat komt het wel. Bij 1 commissaris ging hij niet maar zijn vrouw en kinderen en dat hij commissaris is geweest bij Ajax. Tja dan ben je echt goed bezig met functiescheiding. Bij ABNAmro moeten medewerkers zaken fiatteren in het kader van verantwoordelijkheid jammer dat hoe hoger hoe minder controle "normaal" schijn te zijn.
18 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

ABN AMRO BANK N.V. 10,000 17:29
+0,080
+0,81%

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links