Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

'Flitshandelaren komen naar Amsterdam'

Reacties

10 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 4 Bonost 11 juli 2017 08:58
  "Werkgeverslobby VNO-NCW waarschuwde dat Nederland de komst van zakenbanken die als gevolg van de brexit willen verhuizen dreigt mis te lopen vanwege de strenge bonusregels die hier gelden."

  Flauwekul statement van VNO-NCW. Voor bedrijven die zich merendeels op het buitenland richt gelden gewoon de Europese regels. Nee, VNO-NCW wil gewoon van de strenge Nederlandse regel af, zodat ze zichzelf weer kunnen verrijken over de ruggen van hun werknemers heen.
 2. forum rang 5 Mijn Vriend 11 juli 2017 08:58
  Hoogste tijd van transaktiebelasting en geen boetes meer zonder gevangenisstraf: zie ook: "De Autoriteit Financiële Markten (AFM) legt een boete van 10.000 euro op aan de Spaanse vennootschap Lexon Capital voor marktmanipulatie. Lexon heeft de koers van vier aan de beurs in Amsterdam genoteerde aandelenfondsen gemanipuleerd." bron ANP
 3. [verwijderd] 11 juli 2017 10:44
  Het is het eerste succesje voor de lobby die financiële bedrijven uit de City naar Amsterdam wil lokken, meldt Het Financieele Dagblad.

  Zo worden we gemindcontrolled... en gaan we zaken 'lovenswaardig' vinden die, goed beschouwd, direct bij het oud-vuil als idioterie van de hand gedaan moeten worden.

  Kun je nagaan welk niveau een redactie van het FD tegenwoordig nog heeft.
 4. Cybres 12 juli 2017 13:41
  quote:

  Mijn Vriend schreef op 11 juli 2017 08:58:


  Hoogste tijd van transaktiebelasting en geen boetes meer zonder gevangenisstraf: zie ook: "De Autoriteit Financiële Markten (AFM) legt een boete van 10.000 euro op aan de Spaanse vennootschap Lexon Capital voor marktmanipulatie. Lexon heeft de koers van vier aan de beurs in Amsterdam genoteerde aandelenfondsen gemanipuleerd." bron ANP  Lexon Capital deed het met het handje, niks flitshandel aan.
10 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links