Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Unilever roept beleggers op bij te kopen'

'Unilever roept beleggers op bij te kopen'

AMSTERDAM (AFN) - Unilever vraagt trouwe aandeelhouders hun belangen in de maker van Calvé-pindakaas en Axe-deodorant te vergroten. Dat meldde het Financieele Dagblad maandag.

Na de overnamepoging van Kraft Heinz is het bedrijf er volgens de krant veel aan gelegen de koers van het aandeel hoog te houden. De top van Unilever reist momenteel stad en land af om beleggers ervan te overtuigen dat er geen radicale stappen nodig zijn om nieuwe belagers van het lijf te houden.

Vast onderdeel van deze gesprekken is een oproep om aandelen bij te kopen, vertellen verschillende beleggers tegen de krant. Zij noemen het verzoek opmerkelijk en betwijfelen of langetermijnbeleggers nu werkelijk zullen bijkopen.

Reacties

9 Posts
| Omlaag ↓
  1. Hemdi 20 maart 2017 16:47
    Ik vind het maar een wanhoop strategie die Unilever nu hanteert om bij de aandeelhouders te gaan vragen of ze wel niet willen bijkopen om het aandeel duurder te maken, zodat een overnamen niet zou lukken..

    Enige optie om aandeelhouders te overtuigen, is dat ze flink aan de kosten moeten gaan werken en na nadrukkelijk overnamen's moeten gaan doen wat goed is voor de waardering Unilever.
9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links