Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Silicon Valley bezorgd over belastingklimaat

Reacties

7 Posts
| Omlaag ↓
 1. [verwijderd] 29 augustus 2016 10:36
  quote:

  eltollo schreef op 29 augustus 2016 09:45:


  Het wordt tijd dat die bedrijven eens belasting gaan betalen. Tijd voor globale afspraken om een race to the bottom voor de belasting tarieven te voorkomen.


  Eerst mondiaal de rente naar 0% timmeren die de rendementen op kapitaal laten verdampen en vervolgens mondiaal de belastingdruk uniform maken, waarmee er een vrijbrief ontstaat om iedereen kaal te plukken. Het is niet: alles gelijk, iedereen rijk maar veeleer: zitten de overheden warm is iedereen arm.
 2. GrafZerk 29 augustus 2016 12:25
  quote:

  zack_ schreef op 29 augustus 2016 11:33:


  Misselijk makend dit soort berichten. We betalen (moeten) allemaal belasting. Obama heeft al laten weten maatregelen te treffen als de EU doorzet. TTIP is al van de baan, dank aan de Duitsers, vanuit Den Haag hoorde je weinig hierover. Idem het verdrag met de Canadezen.  TTIP was al een schimmig verdrag waar de gewone burger in "de cloud" werd gelaten. Net als met die belastingconstructies. Ze leveren voor de gewone man geen banen of ander voordeel op. Het dicht hooguit een gat in de overheidsbegroting.

  Belastingverlaging voor multinationals ok, maar zet dan ook je productie of bemande hoofdkantoor hier maar neer. Anders mogen ze wat mij betreft opzouten.
7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links