Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Spanje legt Grieks plan voor aan parlement

Reacties

12 Posts
| Omlaag ↓
 1. stalker 15 juli 2015 11:31
  Tsiparas verdedigd zichzelf in het Grieks parlement dat ie met de rug tegen de muur een handtekening zette hij hoeft helemaal geen handtekening te zetten , maar dit levert het meeste op .
  Schauble wordt in Griekenland te boek gezet als een Nazi ,terwijl hij precies zegt hoe het zit De Grieken mogen hun eigen economisch systeem zelf gaan dragen , maar niet binnen de Euro Voorlopig betalen wij elke dag geld omdat we niet in Griekenland wonen En de griek zegt hoppa en daarna Gleifo ton kolo mou .... LIK ME REET
 2. De fiets 15 juli 2015 11:33
  Tijd voor verkiezingen in Nederland......hopelijk hebben veel Nederlanders geleerd dat ze geen VVD of CDA kontlikkers moeten stemmen.

  Komen we ooit nog van die Euro en alle ellende van veel landen af die alleen maar de hand ophouden. De meeste landen krijgen immers nog steeds alleen maar geld.

  Het bedrag voor Griekenland komt weer bij 5 landen vandaan waaronder ruim 5 miljard van NL. Kappen met die ongein, hoe bedoel je dat dit economisch goed is? Er liggen vast mooie baantjes klaar voor de VVD' ers en CDA' ers in Brussel, hun persoonlijke economie zal best goed draaien maar je kan onmogelijk verkopen dat de Euro goed is voor NL.
12 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links