Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Griekenland betaalt IMF dinsdag niet af

Reacties

37 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
 1. Mr_Baldy 29 juni 2015 19:23
  quote:

  Rafter schreef op 29 juni 2015 19:03:


  Je zal maar in Letland wonen, gemiddeld de helft van een Griek verdienen....en ook moet meebetalen aan de parasieten


  dat is idd nog het meest trieste van dit alles. Griekenland heeft nooit de intentie gehad te betalen dat mag nu toch wel duidelijk zijn, betalen met extra steun is sigaar uit eigen door. wou dat mijn bank mij ook elke maand het bedrag gaf om mijn rente te betalen in vorm van steun.

  De goed willende landen die wel harde bezuinigen doorvoeren en het een stuk slechter hebben dan de verwende grieken zijn de klos, ik heb wel medelijden met de gewone griekse bevolking want die zijn ook de klos omdat de rijke massaal belasting ontduiken zit in de Griekse gene
 2. Hellaas 29 juni 2015 19:44
  quote:

  Buffalo(Buff) schreef op 29 juni 2015 19:15:


  Eindelijk zijn we van griekse last verlost en gaan we niet nog meer dan 280 miljard aan ze betalen. Beter nu eruit dan over paar maanden weer miljarden erbij en in 2016 weer miljarden. Het is een bodemloze put daarzo. Laat ze het zelf allemaal uitzoeken. Succes!

  Hahahahaha...je weet niet echt waar je het over hebt...maar je bent een topper in naroepen...
 3. forum rang 7 pietje-2005 29 juni 2015 19:52
  Wat maakt dat nu uit, of ze het IMF dinsdag of woensdag of zo betalen?
  Na dat referendum laten ze die Tsipras en die andere kleine-dingen-lover vallen, en kunnen hun plaastvervangers weer aanschuiven voor praatjes naar de volgende miljarden.
  Lijkt het net alsof de "gewone" grieken er niets mee te maken hadden.
  Een rat is een rat, is een rat, sprak Shakespeare.
  Gewoon straks netjes betalen aan de grieken, en dan schuiven die het wel weer door naar die grijze muts.
  Kan de beurs ook weer omhoog, denk ik ;-)
 4. forum rang 8 Kaviaar 29 juni 2015 20:42
  Met de huidige regering is een deal niet mogelijk, ten koste van de burger in Griekenland. Die spelletjes van Tsipras horen niet in de politiek. Daar hoort men verantwoordelijke beslissingen te nemen. Het is; of akkoord gaan, of het hele volk meeslepen om zijn eigen ego te redden. Tsipras is dan tot het gaatje gegaan en is in de put gestort. Oei, mis gegokt:(

  Als de uiterlijke betalingstermijn is verstreken en er is geen toenadering gezocht door Griekenland om serieus in te stemmen, dan is het voor iedereen het beste dat ze eruit gaan. Er is van EU zijde genoeg aan gedaan. Meer dan ons lief is met onze zuurverdiende centen.

  Als we een deal kunnen sluiten met Tsipras, dan gaat er na verloop van tijd toch weer gemor ontstaan en komt hij weer met een fantasieverhaal op de proppen. Zo zitten hij en z'n kornuiten in elkaar. Er valt met hem echt niets te beginnen.

  De Griekse regering denkt sterker te staan als het volk massaal nee kiest tegen de bezuinigingen, maar ze vergeten dat dan wel de onderhandeltijd voorbij is. De EU politici kunnen zichzelf geen verwijt maken. Ze hebben er werkelijk alles aan gedaan, maar Griekenland zegt nee. Dan moet je knopen definitief doorhakken, ondanks dat de EU droom een knauw op zou lopen. Of willen de EU politici geld er tegenaan blijven smijten om hun ego te strelen?? Ik mag hopen dat de politici hun ego aan de kant kunnen zetten en aan hun eigen burgers gaan denken. Wordt hoog tijd.
 5. Frankrijker 29 juni 2015 21:32
  Alles bij elkaar wordt het wel een triest verhaal zo, hoe Tsipras er in enkele maanden voor heeft kunnen zorgen dat we nu op dit punt zijn.
  Ze hadden t zwaar voor Tsipras maar de toenmalige regering ging in ieder geval nog akkoord met de Troika eisen.
  Dat heeft ze bij de verkiezingen wel de kop gekost maar wat ik mij herinner zaten ze financieel wel op de goeie weg met een overschot excl. rente wat eerder werd bereikt dan verwacht.
  Nu zijn ze in een paar maanden tijd jaaaaren teruggeworpen.

  Leve de kortzichtige kiezer.

  Misschien had " europa" de boodschap aan de gemiddelde Griek beter moeten communiceren, misschien een les voor de toekomst.
37 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links