Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Top Fugro koopt aandelen

Reacties

18 Posts
| Omlaag ↓
 1. san marco 6 november 2014 08:02
  Whooah, Kramer ging short met plukjes van 25k, wat een klucht. Ik heb gisteren het halfjaarlijkse verslag van fugro 2014 gelezen en wat op lag 21 stemt mij niet vrolijk: alle scenarios (valuta, olie, koers, etc) waar mee wordt gewerkt voor verslechtering convenant zijn veel slechter geworden.
 2. Kopermans 6 november 2014 08:42
  quote:

  san marco schreef op 6 november 2014 08:26:

  Overigens is vandaag het aantal shorters toegenomen tot 12.99%. Ik ga echt niet tegen de wind in pissen!
  Kijk dan maar uit dat die wind niet plots gekeerd blijkt te zijn, San Marco. Ben bijv. benieuwd te zien hoeveel shortpositie vanavond nog blijkt over te zijn, na gisteren.

  (Overigens vind ik op p. 21 van het halfjaarverslag niets terug over de scenario's waarover je het hebt. Wel op p. 7 de outlook die, verwijzend naar het met 14% gegroeide orderboek van € 1,2 mia, stelt: "Barring unforeseen circumstances, based on a strong backlog, the combined revenue of the Geotechnical, Survey and Subsea divisions is expected to continue to grow in the second half of this year relative to the comparable period last year". Fugro doet het niet perfect, maar toch ook weer niet zo slecht).

 3. Kopermans 6 november 2014 08:52
  Fugro is door Goldman Sachs op de conviction buy list gezet, melden sremmal1 en rolof.

  twitter.com/amsterdamtrader/status/53...

  EDIT: "Naast een shortpositie heeft Marshall Wace nu ook een dikke LONG positie gemeld in Fugro" (volgens AFM-register), meldt ff_relativeren op het Fugro-forum). MW staat/stond 3,52% short.

  Wordt een heel winderige dag :-)
 4. [verwijderd] 6 november 2014 13:14
  Natuurlijk kopen die schurken aandelen op nadat ze eerst misleidend berichten de wereld in sturen om met in achterhoofd daarna lekker goedkoop in te kopen nadat ezelen hun aandeeltjes uit angst verkocht hebben het aandeel fugo zal nog wel wat oplopen ook al geeft rabo er niet meer voor dan tien euro als advies Ook zij hebben de smaak te pakken om beleggers op het verkeerde been te zetten door zwendel en bedrog met de eerdere negatieve berichten,voorbeeld zeer recent zie imtech!!!!!!!!!!
18 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Fugro

10,910 12 aug
+0,010 +0,09%
Premium

Emissie Fugro is een nare verrassing

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Ontdek IEX Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links