Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Markten ontevreden over ECB

Reacties

11 Posts
| Omlaag ↓
 1. [verwijderd] 5 juli 2012 17:51
  quote:

  cpeijk36 schreef op 5 juli 2012 16:09:


  Kan de AEX weer omlaag. Wat een geluk voor short gaanders en put opties. Afschaffen die short en put handel.  Van mij mag die hele beurs afgeschaft worden ! Ik denk niet dat leven op aarde hierop gebaseerd hoeft te zijn. Vergeet niet dat velen rijk worden over de rug van iemand anders aan de andere kant van de wereld. Geen beschuldiging aan iemand, zo werkt het systeem gewoon en wie het doorheeft kan een graantje meepikken. Maar dat we uiteindelijk zullen gaan veranderen staat voor mij vast.
 2. swen91 5 juli 2012 18:54
  quote:

  lecrayon schreef op 5 juli 2012 18:01:


  Sorry hoor, maar volgens mij is het normaal als beurzen een stapje terug doen bij een renteverlaging. En ze gaan omhoog bij een renteverhoging.


  Bij een rente verlaging wordt het juist voor banken aantrekkelijker geld te lenen, hierdoor komt er meer geld in de markt en zouden de aandelen omhoog moeten gaan hoor. Echter dat dit nu niet gebeurt staat totaal los van de verlaging, deze was namelijk al ingeprijsd door de markt.
11 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare