Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Sterke economische groei Turkije

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
 1. [verwijderd] 12 september 2011 10:47
  hoeveel eu-geld is er al daarnaar toe gegaan? er lopen projecten van ons belastinggeld in turkije via de eu.(ook andere niet eu-landen). dat kan iedereen weten door aanbestedingen die er worden uitgevoerd. waarom wordt er geld van de eu naar een niet eu-land gebracht? er is hier meer dan genoeg te doen.
 2. MoTuncer 20 september 2011 14:33
  Er gaat heel weinig EU subsidie naar TR, andersom profiteert EU volop van TR. Dus ga je eerst even verdiepen voordat je maar wat roept.
  De handelsbalans wordt door de bewust goedkoop gehouden LIRA en dure Euro/Dollar vanzelf opgelost. Daarnaast is Erdogan met een handelsmissie van 200 bedrijven op de Arabische lente tour gegaan. Er is daar genoeg op te bouwen en genoeg geld. Dat moet de recessie in EU en VS gaan opvangen. In Egypte, Tunesie en Libie is hij als een held ontvangen. TR heeft definitief de EU afgeschreven en zal meer en meer zijn eigen toekomst bepalen. Wen er maar alvast aan!
 3. forum rang 6 s.lin 23 oktober 2011 15:12
  Zware aardbeving bij grens Turkije-Iran
  Door BNR Webredactie
  2011-10-23 13:39:49.0 | bnr.nl

  Bij de Turkse stad Van heeft zondag een zware aardbeving plaatsgevonden. De beving had een kracht van 7,6 op de schaal van Richter.


  Dat meldt het Amerikaanse geologische bureau USGS. De aardbeving trof een gebied dat 35 kilometer onder Van ligt, nabij de Iraanse grens.

  Huizen ingestort
  Volgens het Turkse persbureau Anatolia zijn enkele huizen ingestort. De aardbeving deed zich 94,5 kilometer diep in de grond voor.


6 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 

Trending

  Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
  #/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare