Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Nieuws van dinsdag 15 september 2020

15 sep Softwaremaker Adobe overtreft verwachtingen

Gerelateerd:  Adobe 490,430 +0,22%

SAN JOSE (AFN) - Softwaremaker Adobe heeft in het derde kwartaal van zijn gebroken boekjaar beter zaken gedaan dan verwacht. De maker van onder meer fotobewerkingssoftware Photoshop zag vooral de inkomsten uit abonnementsdiensten toenemen ondanks een "lastige macro-economische situatie". 1.414 keer bekeken | 0 reacties

15 sep FedEx profiteert nog steeds van piek in online winkelen

MEMPHIS (AFN/BLOOMBERG) - Pakketbezorger FedEx heeft in het eerste kwartaal van zijn gebroken boekjaar nog altijd goede zaken gedaan. Doordat mensen wereldwijd meer online zijn gaan winkelen, kon FedEx meer pakketten bezorgen. Zowel internationaal gezien als binnen de Verenigde Staten gingen de aantallen omhoog. 1.372 keer bekeken | 2 reacties

15 sep Wall Street met winst de dag uit

Gerelateerd:  NY-DJ-Industrial Avg 0,00 0,00%

NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York zijn dinsdag opnieuw met winst gesloten, net als een dag eerder. Het sentiment op Wall Street wordt onder meer gesteund door sterke macro-economische cijfers uit China. Daarnaast is de blik van beleggers gericht op de Amerikaanse koepel van centrale banken, de Federal Reserve, die dinsdag begint aan zijn tweedaagse beleidsvergadering. 1.693 keer bekeken | 0 reacties

15 sep Fitch bevestigt rating ING

Gerelateerd:  ING 6,112 +0,91%

LONDEN (AFN) - Kredietbeoordelaar Fitch heeft zijn rating voor ING gelijk gehouden op A+. De prognose voor de financiële instelling gaat naar negatief. 6.155 keer bekeken | 6 reacties

15 sep Apple stopt bloedzuurstofsensor in nieuwe Apple Watch

Gerelateerd:  Apple 115,810 +1,51%, APPLE INC. 99,600 +2,22%

CUPERTINO (AFN) - Apple heeft zijn nieuwe smartwatch uitgerust met een bloedzuurstofmeter. Daarmee kunnen dragers van het horloge in de gaten houden hoe hoog het zuurstofgehalte in hun bloed is. De sensor werkt met gewoon en infraroodlicht dat wordt weerkaatst door zuurstofrijke rode bloedlichaampjes. Gebruikers van de Apple Watch met nieuwe sensor kunnen ook meedoen aan een aantal wetenschappelijke onderzoeken naar ziektes als astma en Covid-19. 3.210 keer bekeken | 5 reacties

15 sep Wall Street houdt winst vast

Gerelateerd:  NY-DJ-Industrial Avg 0,00 0,00%

NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York stonden halverwege de handelsdag nog altijd in de plus. Het sentiment op Wall Street wordt onder meer gesteund door sterke macro-economische cijfers uit China. Daarnaast is de blik van beleggers gericht op de Amerikaanse koepel van centrale banken, de Federal Reserve, die dinsdag begint aan zijn tweedaagse beleidsvergadering. 1.029 keer bekeken | 0 reacties

15 sep 'Lufthansa denkt aan meer banenverlies dan eerder aangekondigd'

Gerelateerd:  Air France-KLM 2,922 -1,35%, LUFTHANSA AG VNA O.N. 7,364 +0,68%

KEULEN (AFN) - De Duitse luchtvaartmaatschappij Lufthansa denkt dat er door de coronacrisis meer banen op de tocht komen te staan dan de al aangekondigde 22.000. Ook zal de vloot verder worden ingekrompen nu vliegtuigpassagiers langer wegblijven dan eerder verwacht. Topman Carsten Spohr heeft het personeel daarover ingelicht, schrijft persbureau Bloomberg op basis van aanwezigen. 1.097 keer bekeken | 0 reacties

15 sep 'Havermelk-maker Oatley overweegt beursgang'

MALMÖ (AFN/BLOOMBERG) - De maker van havermelk Oatly overweegt volgens ingewijden een beursgang. Volgens de bronnen zou het Zweedse bedrijf bij een beursintroductie op zo'n 5 miljard dollar gewaardeerd worden. 1.197 keer bekeken | 2 reacties

15 sep Barclays: top pick SBM Offshore nog ondergewaardeerd

Gerelateerd:  HAL Trust 110,600 +0,36%, SBM Offshore 13,845 +1,35%

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - Het aandeel van maritiem oliedienstverlener SBM Offshore blijft ondergewaardeerd. Dat zegt de Britse bank Barclays die SBM ziet als een 'top pick' in de oliedienstverlening. 4.316 keer bekeken | 3 reacties

15 sep IMCD koopt Indiase chemiedistributeur Signet en plaatst aandelen

Gerelateerd:  IMCD 102,700 +1,08%

ROTTERDAM (AFN) - Chemicaliëndistributeur IMCD neemt zijn Indiase branchegenoot Signet over. Dat gebeurt in twee delen waarbij het Rotterdamse bedrijf nu 70 procent van Signet in handen krijgt en de resterende 30 procent in 2024. Financiële details zijn niet bekendgemaakt, maar IMCD kondigt wel de plaatsing van nieuwe aandelen aan om de deal te bekostigen. 1.437 keer bekeken | 4 reacties

15 sep CM.com gaat nieuwe aandelen uitgeven

Gerelateerd:  CM.COM 15,600 +0,65%

BREDA (AFN) - Technologiebedrijf CM.com gaat nieuwe aandelen uitgeven, voor een maximale hoeveelheid van 8 procent van het uitstaande aandelenkapitaal. De opbrengst zal worden gebruikt voor mogelijke overnames en algemene bedrijfsdoeleinden, aldus de onderneming uit Breda. 1.921 keer bekeken | 4 reacties

15 sep Positieve handelsdag op beurzen Europa

Gerelateerd:  AEX 551,36 +0,67%

AMSTERDAM (AFN) - De Europese aandelenbeurzen zijn dinsdag met winsten gesloten, geholpen door sterke macro-economische cijfers uit China en een onverwachte stijging van het Duitse beleggersvertrouwen. Op het Damrak waren onder meer vastgoedbedrijf Eurocommercial Properties, maritiem oliedienstverlener SBM Offshore en biotechnoloog Kiadis Pharma duidelijke winnaars. 1.172 keer bekeken | 0 reacties

15 sep Fitch verlaagt rating ABN AMRO

Gerelateerd:  ABN AMRO BANK N.V. 7,202 +0,70%

LONDEN (AFN) - Kredietbeoordelaar Fitch heeft zijn rating voor ABN AMRO verlaagt van A+ naar A. De outlook die het ratingbureau voor de Nederlandse bank hanteert blijft negatief. Dat betekent dat een volgende verlaging niet uitgesloten is. 6.387 keer bekeken | 4 reacties

15 sep BAM krijgt groen licht voor asfaltsamenwerking België

Gerelateerd:  BAM 1,081 +0,09%

BRUSSEL (AFN) - Bouwer BAM mag zijn Belgische asfaltfabriek samenvoegen met die van branchegenoot Viabuild. De Belgische mededingingsautoriteit ziet geen bezwaar. 2.397 keer bekeken | 0 reacties

15 sep Amerikaanse importheffingen op Chinese goederen illegaal

GENÈVE (AFN/BLOOMBERG) - De importheffingen die de Verenigde Staten twee jaar geleden instelden op Chinese goederen gingen tegen de internationale handelsregels in. Dat heeft de Wereldhandelsorganisatie (WTO) besloten. De beslissing kan door de VS nog worden aangevochten. Omdat de VS de WTO met een aantal maatregelen vrijwel tandeloos heeft gemaakt, betekent zo'n beroep feitelijk dat er geen straf komt. Een Amerikaans beroep moet binnen zestig dagen worden ingediend. 3.485 keer bekeken | 3 reacties

15 sep Bandenfabrikant Continental schrapt nog meer banen

HANNOVER (AFN/DPA) - De Duitse toeleverancier aan de auto-industrie Continental gaat nog meer banen schrappen vanwege de malaise in de autosector door de coronacrisis. De producent van onder meer banden en remsystemen is van plan zijn fabriek in Aken eind volgend jaar te sluiten, waardoor 1800 arbeidsplaatsen verloren kunnen gaan. 1.146 keer bekeken | 0 reacties

15 sep Europese beurzen in het groen

Gerelateerd:  AEX 551,36 +0,67%

AMSTERDAM (AFN) - De Europese aandelenbeurzen stonden dinsdag halverwege de middag duidelijk in het groen. Sterke macro-economische cijfers uit China en een onverwachte stijging van het Duitse beleggersvertrouwen boden steun aan de handel. Daarnaast was de blik gericht op de Amerikaanse Federal Reserve (Fed), die dinsdag begint aan zijn tweedaagse beleidsvergadering. 3.427 keer bekeken | 2 reacties

15 sep Wall Street gaat verder omhoog

Gerelateerd:  NY-DJ-Industrial Avg 0,00 0,00%

NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York zijn dinsdag hoger geopend, waarmee wordt voortgeborduurd op de mooie winsten van een dag eerder. Het sentiment op Wall Street wordt onder meer gesteund door sterke macro-economische cijfers uit China. Daarnaast is de blik van beleggers gericht op de Amerikaanse koepel van centrale banken, de Federal Reserve, die dinsdag begint aan zijn tweedaagse beleidsvergadering. 967 keer bekeken | 0 reacties

15 sep Productie industrie VS stijgt licht

WASHINGTON (AFN) - De industriële productie in de Verenigde Staten is in augustus met 0,4 procent gestegen ten opzichte van de voorgaande maand. Dat meldde de Federal Reserve. 737 keer bekeken | 0 reacties

15 sep Cruisebedrijf Carnival wil nog eens 1 miljard ophalen om crisis

MIAMI (AFN/BLOOMBERG) - Cruiseconcern Carnival wil nog eens 1 miljard dollar ophalen met de uitgifte van nieuwe aandelen. Het moederbedrijf van onder andere Holland America Lines en Costa Cruises heeft de meeste van zijn schepen door de coronacrisis nog voor anker liggen, waardoor het bedrijf zwaar verlieslatend is. 1.858 keer bekeken | 3 reacties

15 sep 'Wall Street staat voor hogere opening'

Gerelateerd:  NY-DJ-Industrial Avg 0,00 0,00%

NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York lijken dinsdag hoger te gaan openen, waarmee zou worden voortgeborduurd op de mooie winsten van een dag eerder. Het sentiment op Wall Street wordt onder meer gesteund door sterke macro-economische cijfers uit China. Daarnaast is de blik van beleggers gericht op de Amerikaanse koepel van centrale banken, de Federal Reserve, die later op de dag begint aan zijn tweedaagse beleidsvergadering. 904 keer bekeken | 0 reacties

15 sep Importprijzen VS gaan verder omhoog

WASHINGTON (AFN) - De importprijzen in de Verenigde Staten zijn in augustus met 0,9 procent toegenomen in vergelijking met de voorgaande maand. Dat blijkt uit cijfers van de Amerikaanse overheid. 830 keer bekeken | 0 reacties

15 sep Bedrijvigheid industrie New York groeit flink sterker

NEW YORK (AFN/BLOOMBERG) - De industrie in en rond New York groeit in september duidelijk sterker dan een maand eerder. Dat maakte de Federal Reserve Bank van New York bekend. 1.084 keer bekeken | 1 reacties

15 sep SBM in contractonderhandelingen over FPSO voor Petrobras

Gerelateerd:  HAL Trust 110,600 +0,36%, Petroleo Brasileiro Sa-Petrobr 7,120 +1,86%, SBM Offshore 13,835 +1,28%

SCHIEDAM (AFN) - Maritiem oliedienstverlener SBM Offshore is begonnen met onderhandelingen met het Braziliaanse staatsolieconcern Petrobras over een charter contract voor het productie- en opslagschip (FPSO) Almirante Tamandaré. 2.177 keer bekeken | 0 reacties

15 sep 'Meer steun nodig om luchtvaartsector door crisis te helpen'

Gerelateerd:  Air France-KLM 2,922 -1,35%

PARIJS (AFN/BLOOMBERG) - De luchtvaartsector heeft op termijn meer steun nodig om de crisis door te komen. Dan gaat het om de periode nadat de huidige steunmaatregelen aflopen. Dat zei Ben Smith, de baas van Air France-KLM tijdens een bijeenkomst van Europese luchtvaartmaatschappijen. 3.087 keer bekeken | 12 reacties

15 sep 'SEC onderzoekt fraudebeschuldigingen tegen Nikola'

NEW YORK (AFN) - De Amerikaanse beurstoezichthouder Securities and Exchange Commission (SEC) is bezig met een onderzoek naar de beschuldigingen van misleiding, fraude en bedrog aan het adres van de bouwer van elektrische voertuigen Nikola. Ingewijden melden aan persbureau Bloomberg dat door de SEC wordt gekeken of die aantijgingen kloppen. Nikola ontkent de beschuldigingen. 3.392 keer bekeken | 2 reacties

15 sep IEA: vooruitzicht oliemarkt fragieler door oplaaiend corona

Gerelateerd:  Royal Dutch Shell A 10,726 -0,48%

PARIJS (AFN/BLOOMBERG) - De vooruitzichten voor de wereldwijde oliemarkt zijn nog fragieler geworden door de opleving van het coronavirus in veel landen, wat het economisch herstel van de crisis kan ondermijnen. Het Internationaal Energie Agentschap (IEA), dat met deze waarschuwing komt, denkt dat het herstel van de oliemarkt in de tweede helft van dit jaar minder sterk zal uitvallen dan eerder gedacht. 4.040 keer bekeken | 3 reacties

15 sep Europese beurzen vinden weg omhoog

Gerelateerd:  AEX 551,36 +0,67%

AMSTERDAM (AFN) - De Europese aandelenbeurzen vonden dinsdag de weg omhoog na een kwakkelend begin van de dag. Sterke macro-economische cijfers uit China en een onverwachte stijging van het Duitse beleggersvertrouwen boden steun aan de handel. Daarnaast was de blik gericht op de Amerikaanse Federal Reserve (Fed), die later op de dag begint aan zijn tweedaagse beleidsvergadering. 4.615 keer bekeken | 2 reacties

15 sep AkzoNobel krijgt Boeing-certificaat in China

Gerelateerd:  Akzo Nobel 87,980 +1,81%, Boeing Company 165,260 +1,01%

DONGGUAN (AFN) - Verfreus AkzoNobel mag in China aan de slag met het coaten van Boeings. De Amerikaanse vliegtuigmaker heeft de coating die AkzoNobel gebruikt goedgekeurd. 2.035 keer bekeken | 1 reacties

15 sep Vertrouwen Duitse beleggers onverwacht gestegen

MANNHEIM (AFN) - Het vertrouwen van Duitse beleggers en analisten in de toekomst van de economie is in september gestegen. Dat meldde onderzoeksinstituut ZEW. De toename was tegen de verwachtingen van kenners in. 1.775 keer bekeken | 1 reacties

15 sep Minder vacatures in eurozone in tweede kwartaal

LUXEMBURG (AFN) - Het aantal vacatures in de eurozone is in het tweede kwartaal van 2020 gedaald in vergelijking met een kwartaal eerder vanwege de coronacrisis. Daardoor waren bedrijven meer terughoudend met het aannemen van nieuw personeel. 911 keer bekeken | 1 reacties

15 sep 'Lockdown versnelde krimp mobiele markt in Nederland'

Gerelateerd:  KPN 2,035 +1,40%

HOUTEN (AFN) - Telecombedrijven hebben in Nederland opnieuw minder verdiend aan mobiele diensten. In het tweede kwartaal daalde de omzet uit mobiel met 4,5 procent ten opzichte van een jaar eerder, berekende marktonderzoeker Telecompaper. De daling van die inkomsten kreeg een extra zet door lockdownmaatregelen tegen het nieuwe coronavirus, onder andere door de klap die de pandemie het aantal reizigers toebracht. 1.834 keer bekeken | 1 reacties

15 sep Betalingsbedrijf Klarna na investering bijna 11 miljard waard

Gerelateerd:  ADYEN NV 1.564,500 -0,51%

AMSTERDAM (AFN) - Het Zweedse betalingsbedrijf Klarna is na een nieuwe investeringsronde 10,7 miljard dollar waard. Daarmee is de concurrent van Adyen naar eigen zeggen de waardevolste niet-beursgenoteerde betalingsverwerker van Europa. 4.888 keer bekeken | 1 reacties

15 sep ForFarmers mikt op verdere groei in Europa

Gerelateerd:  ForFarmers 5,250 +0,57%

LOCHEM (AFN) - Voederbedrijf ForFarmers wil de komende jaren een aantal nieuwe markten betreden. Dat meldde de onderneming voorafgaand aan zijn beleggersdag. Het bedrijf uit Lochem is nu in vijf Europese landen actief. Dat moeten er tegen 2025 zeven zijn. Daarbij mikt ForFarmers op een "meer evenwichtige verdeling" tussen de meer volwassen thuismarkten en nieuwe groeiregio’s. 5.184 keer bekeken | 0 reacties

15 sep 'Covid-19-onderzoek Kiadis opmaat naar meer'

Gerelateerd:  Kiadis Pharma 1,599 +2,37%

AMSTERDAM (AFN) - Kiadis' onderzoek naar de mogelijke werking van zijn Natural Killer-cellen tegen het nieuwe coronavirus biedt kansen voor de verbreding van het ontwikkelingsprogramma naar andere infectieziekten. Dat schrijven analisten van KBC Securities in een reactie op de Amerikaanse subsidie van 9,5 miljoen dollar voor het onderzoek. 4.233 keer bekeken | 5 reacties

15 sep Eurocommercial Properties uitblinker op Damrak

Gerelateerd:  AEX 551,36 +0,67%, Eurocommercial Properties 9,740 -1,62%

AMSTERDAM (AFN) - Vastgoedbedrijf Eurocommercial Properties was dinsdag een uitblinker op het Damrak dankzij een adviesverhoging. De Europese aandelenbeurzen lieten een gemengd beeld zien. Beleggers verwerkten het herstel op Wall Street en beter dan verwachte Chinese macro-economische cijfers. Daarnaast was de blik gericht op de Amerikaanse Federal Reserve (Fed), die later op de dag begint aan zijn tweedaagse beleidsvergadering. 7.155 keer bekeken | 2 reacties

15 sep Coronacrisis raakt ook verkopen H&M, maar herstel is ingezet

STOCKHOLM (AFN) - Modeketen Hennes Mauritz (HM) is zeker niet immuun voor de coronacrisis. De Zweedse onderneming kampte in het derde kwartaal van zijn gebroken boekjaar met een daling van de verkopen met 16 procent. Dat kwam veelal doordat winkels wereldwijd hun deuren moesten sluiten. Ook de winst viel fors lager uit, zo werd in een voorlopige handelsupdate gemeld. 3.599 keer bekeken | 2 reacties

15 sep Britse werkloosheid voor het eerst sinds lockdown gestegen

LONDEN (AFN/RTR) - De werkloosheid in het Verenigd Koninkrijk is voor het eerst sinds de invoering van lockdownmaatregelen tegen het coronavirus gestegen. Uit cijfers van het nationale statistiekbureau komt naar voren dat 4,1 procent van de beroepsbevolking zonder werk zat in de periode van mei en tot en met juli. 5.987 keer bekeken | 1 reacties

15 sep 'Voldoende groeipotentie bij Just Eat Takeaway'

Gerelateerd:  JUST EAT TAKEAWAY 94,460 -1,36%

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - De groeivooruitzichten voor maaltijdbestelbedrijf Just Eat Takeaway (JET) zijn uitstekend. Dat concluderen analisten van Citigroup die het aandeel met een koopadvies gaan volgen. 3.593 keer bekeken | 7 reacties

15 sep Fiat Chrysler en Peugeot-moeder passen afspraken fusie aan

Gerelateerd:  Peugeot 15,565 +0,42%

PARIJS (AFN/RTR) - Autofabrikanten Fiat Chrysler en PSA hebben de afspraken rond hun fusie aangepast om de klappen van de coronacrisis beter op te kunnen vangen. De twee concerns, die begin volgend jaar willen fuseren tot de op drie na grootste automaker ter wereld, verlagen onder andere het speciale dividend dat aandeelhouders krijgen bij de samensmelting. 1.732 keer bekeken | 2 reacties

15 sep 'Afwachtend begin voor Amsterdamse beurs'

Gerelateerd:  AEX 551,36 +0,67%

MSTERDAM (AFN) - De aandelenbeurs in Amsterdam zal dinsdag waarschijnlijk vrijwel vlak beginnen. Ook elders in Europa lijken de beursgraadmeters met kleine koersuitslagen te openen. Beleggers houden de blik onder meer gericht op de Amerikaanse Federal Reserve, die dinsdag begint aan zijn tweedaagse beleidsvergadering. Beter dan verwachte macro-economische cijfers uit China bieden mogelijk enige steun aan de handel. 2.726 keer bekeken | 2 reacties

15 sep Duurdere yen zet Nikkei onder druk

Gerelateerd:  TOKYO-Nikkei 225 23.184,93 0,00%

TOKIO (AFN) - De Japanse aandelenbeurs is dinsdag met verlies geëindigd. Een stijging van de Japanse yen zorgde voor koersdruk bij de belangrijke exportbedrijven van het land. Ook namen beleggers wat winst na de recente opmars en werd gewacht op de Amerikaanse Federal Reserve, die later op de dag begint aan zijn tweedaagse beleidsvergadering. De andere beurzen in de Aziatische regio gingen overwegend vooruit dankzij beter dan verwachte Chinese macro-economische cijfers en het herstel op Wall Street. 868 keer bekeken | 0 reacties

15 sep 'Aanwijzingen voor witwaspraktijken bij failliete modegroep FNG '

ANTWERPEN (AFN/BELGA) - Het onderzoek naar misstanden bij de failliete Belgische modegroep FNG, het bedrijf achter merken als Brantano, Claudia Sträter en Fred + Ginger, wordt verder uitgebreid. Volgens de Belgische krant De Tijd zijn er aanwijzingen dat het bedrijf zich schuldig zou hebben gemaakt aan witwaspraktijken. Dit werd door het parket van Antwerpen bevestigt aan de krant. 7.316 keer bekeken | 1 reacties

15 sep Commissaris Lucquin vertrekt bij Avantium

AMSTERDAM (AFN) - Speciaalchemiebedrijf Avantium ziet commissaris Denis Lucquin vertrekken. Dat doet hij op de aanstaande buitengewone aandeelhoudersvergadering op 30 september. Lucquin heeft er dan bijna een decennium opzitten bij het bedrijf. 3.811 keer bekeken | 0 reacties

15 sep Kiadis Pharma krijgt miljoenen voor ontwikkeling coronamiddel

Gerelateerd:  Kiadis Pharma 1,599 +2,37%

AMSTERDAM (AFN) - Biotechnologiebedrijf Kiadis Pharma ontvangt een bedrag van 9,5 miljoen dollar voor de verdere ontwikkeling van een coronamedicijn. De financiering is verkregen uit het BioFabUSA-programma van het Advanced Regenerative Manufacturing Institute, in samenwerking met het Amerikaanse ministerie van Defensie. 9.731 keer bekeken | 6 reacties

15 sep Sterkere groei Chinese industrie dan verwacht

PEKING (AFN) - De industriële productie in China is in augustus harder gestegen dan economen in doorsnee hadden verwacht. Tegen de verwachtingen in verkochten winkeliers in de op één na grootste economie ter wereld vorige maand ook meer dan een jaar eerder, zo meldt het nationale statistiekbureau van China. 1.832 keer bekeken | 0 reacties

Zoeken

Aandelen in het nieuws

 1. ABN AMRO BANK N.V. 7,208 09:41
  +0,056
  +0,78%
 2. Air France-KLM 2,930 09:42
  -0,032
  -1,08%
 3. ALTICE EUROPE N.V. 4,113 09:42
  +0,021
  +0,51%
 4. BAM Groep Koninklijke 1,082 09:41
  +0,002
  +0,19%
 5. CM.COM 15,600 09:29
  +0,100
  +0,65%
 6. ICT Group 7,600 09:14
  +0,140
  +1,88%
 7. Kiadis Pharma 1,599 09:41
  +0,037
  +2,37%
 8. SBM Offshore 13,850 09:41
  +0,190
  +1,39%
 9. VIVORYON THERAPEUT 4,845 09:36
  0,000
  0,00%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare