Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Nieuws van zondag 2 augustus 2020

02 aug Weer drukke cijferweek voor beleggers Amsterdam

Gerelateerd:  AEX 560,84 -1,60%

AMSTERDAM (AFN) - Beleggers in Amsterdam krijgen het deze week opnieuw druk met een flinke hoeveelheid bedrijfsresultaten, van onder meer PostNL, Heineken, DSM, Ahold Delhaize en ING. Ook uit het buitenland worden veel kwartaalcijfers verwerkt. De macro-economische agenda is eveneens goed gevuld, met bijvoorbeeld het Amerikaanse banenrapport. Daarnaast blijft de aandacht op de financiële markten uitgaan naar het almaar stijgende aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus in de wereld, in totaal nu circa 18 miljoen coronagevallen. 7.520 keer bekeken | 11 reacties

02 aug 'Lagere kwartaalresultaten voor DSM'

Gerelateerd:  DSM 130,550 -1,25%

AMSTERDAM (AFN) - Speciaalchemieconcern DSM heeft naar verwachting in het tweede kwartaal lagere resultaten behaald. Dat blijkt uit een consensus van analistenschattingen die DSM op de eigen website heeft geplaatst. De cijfers worden dinsdag bekendgemaakt. 4.111 keer bekeken | 6 reacties

02 aug Siemens Healthineers biedt 16,4 miljard dollar voor Varian

Gerelateerd:  EUR/USD 1,1842 +0,23%, Philips Koninklijke 44,250 -1,56%, SIEMENS AG NA O.N. 115,860 -1,19%

ERLANGEN (AFN/DPA/BLOOMBERG) - Het concern Siemens Healthineers wil de Amerikaanse onderneming Varian Medical Systems voor ongeveer 16,4 miljard dollar overnemen. Dat maakte het bedrijf voor medische technologie met hoofdkantoor in het Duitse Erlangen bekend. 2.870 keer bekeken | 1 reacties

02 aug Economie Colombia zwaar getroffen door coronacrisis

BOGOTA (AFN/RTR/BLOOMBERG) - De economie van Colombia zal dit jaar nog scherpen krimpen dan eerder verwacht door de zware klappen van de coronacrisis. De centrale bank van het Zuid-Amerikaanse land vreest nu voor dit jaar een krimp met 6 tot 10 procent, terwijl eerder een neergang met 2 tot 7 procent werd voorspeld. 2.679 keer bekeken | 8 reacties

Zoeken

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare