Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Nieuws van zaterdag 1 augustus 2020

31 jul Fitch zet outlook voor VS op negatief

NEW YORK (AFN) - Kredietbeoordelaar Fitch heeft een negatieve prognose voor de kredietwaardigheid van de Verenigde Staten. Dat kan betekenen dat de rating van het land in de toekomst naar beneden wordt bijgesteld. Nu bevestigde Fitch de kredietrating van de VS nog op AAA, het hoogste niveau. 11.799 keer bekeken | 38 reacties

31 jul BEURZEN Grote techbedrijven trekken kar op Wall Street

Gerelateerd:  NY-DJ-Industrial Avg 0,00 0,00%

NEW YORK (AFN) - De Amerikaanse beurzen zijn vrijdag met winst de laatste handelsdag van de week uitgegaan. Techgiganten als Facebook, Apple en Amazon waren de grote winnaars na beter dan verwachte resultaten. Apple stak zelfs Saudi Aramco voorbij en is nu het meest waardevolle beursfonds ter wereld. Andere bedrijven, zoals energiebedrijven, werden juist in de uitverkoop gedaan. 4.270 keer bekeken | 5 reacties

31 jul Techopleving helpt Amerikaanse beurzen niet

NEW YORK (AFN) - De Amerikaanse beurzen lieten vrijdag halverwege de handelsdag een wisselend beeld zien. Grote techbedrijven Apple, Amazon en Facebook schoten omhoog na beter dan verwachte resultaten en trokken de Nasdaq mee in het groen. Andere fondsen zoals energiebedrijven werden juist in de uitverkoop gedaan, wat drukte op de koersen van de Dow-Jonesindex en de SP 500. 4.098 keer bekeken | 6 reacties

31 jul Bever Holding op strafbankje Euronext

Gerelateerd:  Bever 4,400 0,00%, Euronext 98,350 -0,15%

WASSENAAR (AFN) - Bever Holding is door beursexploitant Euronext op het zogeheten strafbankje van de Amsterdamse beurs geplaatst. Volgens het vastgoedfonds komt dit omdat het bedrijf nog steeds op zoek is naar een accountant voor de controle van de jaarrekening over 2019. 2.875 keer bekeken | 5 reacties

31 jul Europese beurzen sluiten in het rood

Gerelateerd:  AEX 560,84 -1,60%

AMSTERDAM (AFN) - De Europese beurzen zijn vrijdag toch met verlies de dag uitgegaan. Na de stevige klap van een dag eerder stonden de meeste beursgraadmeters het grootste deel van de dag hoger, maar in de slotfase van de handels sloeg het sentiment om. Cijfers over de krimp van de economie van de eurozone, die vorig kwartaal 12 procent kleiner werd, drukten al de hele dag op de markt. Op het Damrak verwerkten beleggers kwartaalberichten van onder meer Air France-KLM, fitnessketen Basic-Fit, kabel- en telecombedrijf Altice Europe en detacheerder Brunel. 2.953 keer bekeken | 0 reacties

31 jul Apple haalt Saudi Aramco in als duurste bedrijf

Gerelateerd:  Apple 459,630 -0,09%, APPLE INC. 387,400 -0,90%

NEW YORK (AFN/BLOOMBERG) - Techreus Apple heeft vrijdag het Saudische staatsoliebedrijf Saudi Aramco tijdelijk afgelost als waardevolste beursgenoteerde bedrijf ter wereld. Aandelen van de iPhonemaker werden in New York tot 7,1 procent meer waard nadat het bedrijf recordcijfers had overlegd. Daarmee steeg de beurswaarde van Apple naar 1765 miljard dollar, net iets meer dan Saudi Aramco, dat in december naar de beurs in Riyad ging. 3.216 keer bekeken | 2 reacties

31 jul Klokkenluider omkoopaffaire SBM Offshore in Kroatië gearresteerd

Gerelateerd:  HAL Trust 112,400 -1,40%, SBM Offshore 14,450 -0,72%

AMSTERDAM (AFN) - De voormalige medewerker van SBM Offshore die een smeergeldaffaire bij de oliedienstverlener aan het licht bracht, Jonathan Taylor, is in Kroatië gearresteerd. Dat bevestigt zijn Nederlandse advocaat na berichtgeving van De Telegraaf. De arrestatie volgt op een internationaal opsporingsbevel dat Monaco voor Taylor had uitgevaardigd 5.709 keer bekeken | 2 reacties

31 jul Consumentenvertrouwen VS verder gedaald

ANN ARBOR (AFN) - Het vertrouwen van Amerikanen in de economie is in juli nog verder gedaald. Dat maakte de Universiteit van Michigan bekend op basis van definitieve cijfers over zijn index die het consumentenvertrouwen meet. 3.620 keer bekeken | 10 reacties

31 jul 'Philips leverde Amerikanen te dure beademingsapparatuur'

Gerelateerd:  Philips Koninklijke 44,250 -1,56%

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - De Verenigde Staten hebben te midden van de corona-uitbraak mogelijk tot een half miljard dollar te veel betaald voor beademingsapparatuur van Philips. Dat beweren Democraten in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden. 5.982 keer bekeken | 5 reacties

31 jul Overwegend beperkte plussen op Europese beurzen

Gerelateerd:  AEX 560,84 -1,60%

AMSTERDAM (AFN) - De Europese aandelenbeurzen stonden vrijdag in de plus na de forse verliezen van een dag eerder. De economie van de eurozone in het tweede kwartaal liet een recordkrimp van ruim 12 procent zien, wat het herstel wat drukte. Op het Damrak werden de kwartaalberichten van fitnessketen Basic-Fit, kabel- en telecombedrijf Altice Europe en detacheerder Brunel goed ontvangen. Air France-KLM ging omlaag na een miljardenverlies van de luchtvaartcombinatie. 1.679 keer bekeken | 3 reacties

31 jul Techreuzen tientallen miljarden meer waard op Wall Street

Gerelateerd:  NY-DJ-Industrial Avg 0,00 0,00%

NEW YORK (AFN) - De grote Amerikaanse techbedrijven zijn vrijdag bij opening van de beurzen in New York tientallen miljarden dollars meer waard geworden. Beleggers op Wall Street reageren enthousiast op de kwartaalberichten van onder meer Amazon, Facebook en Apple die veel beter waren dan analisten in doorsnee hadden voorzien. 3.618 keer bekeken | 4 reacties

31 jul 'Techfondsen stelen de show op Wall Street'

Gerelateerd:  NY-DJ-Industrial Avg 0,00 0,00%

NEW YORK (AFN) - De grote techfondsen staan vrijdag in de schijnwerpers op Wall Street. Apple, Amazon en Facebook lijken allemaal een hogere opening tegemoet te gaan. Beleggers lijken enthousiast over de kwartaalberichten van de bedrijven die veel beter waren dan analisten in doorsnee hadden voorzien. Ook de belangrijkste beursgraadmeters in New York staan naar verwachting voor een positief begin van de handelsdag. 2.766 keer bekeken | 0 reacties

31 jul Consumentenuitgaven VS nemen toe

WASHINGTON (AFN) - De consumentenbestedingen in de Verenigde Staten zijn in juni met 5,6 procent gestegen op maandbasis. Dat maakte het Amerikaanse ministerie van Handel bekend. 1.767 keer bekeken | 3 reacties

31 jul Fiat Chrysler beperkt verlies tot een miljard euro

ROME (AFN/DPA) - De Italiaans-Amerikaanse autoproducent Fiat Chrysler Automobiles heeft in het tweede kwartaal het verlies beperkt tot ruim een miljard euro. Het bedrijf laat weten de coronacrisis inmiddels 'onder controle' te hebben. De vraag naar auto's is door de uitbraak van het coronavirus ingestort. In het eerste kwartaal van het jaar leed Fiat nog een verlies van 1,7 miljard euro. 1.453 keer bekeken | 1 reacties

31 jul Extra vraag naar zeep goed voor verkopen Colgate-Palmolive

Gerelateerd:  UNILEVER 49,500 -0,68%

NEW YORK (AFN) - Maker van onder meer zeep, shampoo en tandpasta Colgate-Palmolive is het tweede kwartaal goed doorgekomen. Het Amerikaanse consumentengoederenconcern profiteerde ervan dat bepaalde verzorgingsproducten uit vrees voor infectie met het coronavirus gretig aftrek vonden. 1.400 keer bekeken | 0 reacties

31 jul Merck verkoopt minder medicijnen door corona

Gerelateerd:  Merck & Co 83,480 -0,07%

KENILWORTH (AFN/BLOOMBERG) - Het Amerikaanse farmacieconcern Merck, buiten Noord-Amerika bekend als MSD, heeft in het tweede kwartaal door de coronacrisis minder omzet behaald. Dat komt onder meer omdat er minder medicijnen werden verkocht doordat patiënten die geen corona hebben minder contactmomenten hadden met hun artsen. 1.512 keer bekeken | 1 reacties

31 jul Miljardenverlies voor oliebedrijf Chevron door crisis

Gerelateerd:  Chevron Corp 90,350 +0,59%, Royal Dutch Shell A 13,168 -2,42%

SAN RAMON/IRVING (AFN/BLOOMBERG) - Het Amerikaanse olie- en gasconcern Chevron heeft in het tweede kwartaal enorme verliezen geleden door de sterk gedaalde energieprijzen door de coronacrisis en afschrijvingen op de waarde van bezittingen, waaronder in Venezuela. Het nettoverlies bedroeg 8,3 miljard dollar tegen een winst van 4,3 miljard dollar een jaar eerder. 3.500 keer bekeken | 2 reacties

31 jul Coronacrisis raakt resultaten machinebouwer Caterpillar hard

Gerelateerd:  Caterpillar 139,960 -0,50%

DEERFIELD (AFN) - Het Amerikaanse Caterpillar, 's werelds grootste fabrikant van graafmachines, bulldozers en mijnbouwtrucks, heeft in het tweede kwartaal opnieuw flink last gehad van de coronacrisis. Het bedrijf had al gewaarschuwd voor een stevige impact van de crisis op de resultaten. 1.517 keer bekeken | 0 reacties

31 jul VS steken ruim 2 miljard in coronavaccin GSK en Sanofi

Gerelateerd:  Sanofi 85,460 -1,76%

PARIJS (AFN) - Farmaceuten Sanofi en GlaxoSmithKline (GSK) krijgen van de Amerikaanse regering 2,1 miljard dollar voor de ontwikkeling van hun vaccin tegen het nieuwe coronavirus. Dat geld is bedoeld voor verder onderzoek naar het middel en het opschalen van de productiecapaciteit voor het vaccin. 2.335 keer bekeken | 1 reacties

31 jul 'Nvidia in gevorderde gesprekken rond overname chipbedrijf ARM'

Gerelateerd:  ASML 314,000 -1,51%

NEW YORK (AFN) - De Amerikaanse producent van chips en grafische kaarten Nvidia is in vergevorderde gesprekken over een overname van de Britse chipontwerper ARM Holdings van het Japanse technologieconcern SoftBank. Dat meldden ingewijden aan persbureau Bloomberg. Naar verluidt kan binnen enkele weken een deal worden bereikt. 2.534 keer bekeken | 0 reacties

31 jul Winst Engie verdampt door corona en zachte winter

Gerelateerd:  Royal Dutch Shell A 13,168 -2,42%

PARIJS (AFN/BLOOMBERG) - Het Franse energieconcern Engie heeft in het eerste halfjaar de winst helemaal zien verdampen naar nul. Dat komt door de uitbraak van het coronavirus, waardoor bedrijven op een lager pitje werkten en dus minder gas en elektriciteit nodig hadden. Daar kwam de zachte winter in Frankrijk bovenop. Vorig jaar werd in dezelfde periode nog een winst geboekt van 2,1 miljard euro. 2.381 keer bekeken | 1 reacties

31 jul Air France-KLM verwacht nieuwe aandelen uit te geven

Gerelateerd:  Air France-KLM 3,816 -5,78%

PARIJS (AFN/BLOOMBERG) - Air France-KLM moet op een bepaald moment nieuwe aandelen uitgeven om de crisis te doorstaan. Dat zei financieel topman Frédéric Gagey in een conference call met analisten. Zij vroegen hem onder andere hoe het luchtvaartconcern leningen van de Nederlandse en Franse overheid verwacht terug te betalen. 6.034 keer bekeken | 14 reacties

31 jul Beurzen tonen herstel na forse verliesbeurt

Gerelateerd:  AEX 560,84 -1,60%

AMSTERDAM (AFN) - De Europese aandelenbeurzen toonden vrijdag wat herstel na de forse verliesbeurt een dag eerder. Een recordkrimp van ruim 12 procent van de economie van de eurozone in het tweede kwartaal hield de koerswinsten beperkt. Op het Damrak werden de kwartaalberichten van fitnessketen Basic-Fit, kabel- en telecombedrijf Altice Europe en detacheerder Brunel goed ontvangen. Air France-KLM ging licht omlaag na een miljardenverlies van de luchtvaartcombinatie. 2.873 keer bekeken | 8 reacties

31 jul Ahold Delhaize wil CO2-uitstoot halveren

Gerelateerd:  Ahold Delhaize 25,960 -0,65%

ZAANDAM (AFN) - Ahold Delhaize wil tegen 2030 de CO2 die het bedrijf uitstoot halveren ten opzichte van de uitstoot van 2018. Zo wil het supermarktconcern de ecologische voetafdruk verkleinen en klimaatverandering beperken. Het moederbedrijf van Albert Heijn wil ook klanten en leveranciers betrekken bij het aanpakken van de CO2-uitstoot. 2.135 keer bekeken | 0 reacties

31 jul Inflatie eurozone naar 0,4 procent in juli

LUXEMBURG (AFN) - De inflatie in de eurozone is in juli gestegen naar 0,4 procent op jaarbasis, van 0,3 procent in juni. Dat meldde het Europese statistiekbureau Eurostat op basis van een voorlopig cijfer. 1.496 keer bekeken | 1 reacties

31 jul Economie eurozone krimpt ruim 12 procent door coronacrisis

LUXEMBURG (AFN) - De economie van de eurozone heeft in het tweede kwartaal een krimp laten zien van 12,1 procent in vergelijking met de voorgaande periode door de coronacrisis. Het gaat om veruit de scherpste daling sinds het begin van de metingen, meldt het Europese statistiekbureau Eurostat. 1.897 keer bekeken | 3 reacties

31 jul 'Cijfers WDP iets beter dan verwacht'

Gerelateerd:  WDP 28,885 +0,12%

WOLVERTEM (AFN) - De halfjaarcijfers van logistiek vastgoedfonds WDP waren iets beter dan verwacht, meldde KBC Securities. De bedrijfsactiviteiten van WDP hervatten in het tweede kwartaal sneller dan ingeschat. 1.092 keer bekeken | 0 reacties

31 jul KBC verhoogt advies voor Brunel

Gerelateerd:  Brunel 6,720 -0,15%, KBC Groep 50,440 +0,56%

AMSTERDAM (AFN) - Brunel heeft het afgelopen kwartaal ondanks de coronacrisis beter gepresteerd dan verwacht. Zo bespaart het bedrijf sneller op de kosten dan analisten van KBC Securities hadden verwacht. De marktvorsers verhogen hun advies voor de detacheerder van hold naar accumulate en verhogen het koersdoel naar 8 euro. 2.156 keer bekeken | 0 reacties

31 jul Italiaanse economie sterk gekrompen door coronacrisis

ROME (AFN) - De economie van Italië is in het tweede kwartaal met 12,4 procent gekrompen ten opzichte van de voorgaande drie maanden. Die klap werd veroorzaakt door de coronacrisis en de strikte lockdownmaatregelen tegen de virusuitbraak. Dat maakte het Italiaanse statistiekbureau Istat bekend in een voorlopige raming. De krimp is wel minder sterk dan gevreesd. 1.957 keer bekeken | 1 reacties

31 jul Londense beurs bekijkt verkoop Italiaans beursbedrijf

Gerelateerd:  Euronext 98,350 -0,15%

LONDEN (AFN) - London Stock Exchange (LSE) bekijkt een verkoop van het Italiaanse beursbedrijf Borsa Italiana. Ook overweegt LSE een verkoop van het Italiaanse obligatiehandelsplatform MTS, waarin Borsa Italiana een meerderheidsbelang bezit. Volgens het Britse beursbedrijf vinden verkennende gesprekken plaats. 1.336 keer bekeken | 0 reacties

31 jul Moeder British Airways wil miljarden ophalen met nieuwe aandelen

Gerelateerd:  Air France-KLM 3,816 -5,78%

LONDEN (ANP) - Luchtvaartconcern IAG, moederbedrijf van onder andere British Airways, wil met een nieuwe aandelenuitgifte bijna 2,8 miljard euro ophalen om de coronacrisis te doorstaan. Het bedrijf leed in het eerste halfjaar een miljardenverlies door de gevolgen van de pandemie, die internationale vliegreizen nagenoeg onmogelijk maakten. 1.240 keer bekeken | 0 reacties

31 jul 'Geruststellende cijfers Basic-Fit in coronatijd'

Gerelateerd:  Basic-Fit 23,900 -1,24%

HOOFDDORP (AFN) - Basic-Fit heeft geruststellende halfjaarcijfers gerapporteerd ondanks de impact van de coronacrisis. Dat schrijven analisten van KBC Securities. Ze herbevestigen het vertrouwen in de sportscholenketen. 2.855 keer bekeken | 3 reacties

31 jul Economie Spanje krimpt meer dan 18 procent door corona

MADRID (AFN/RTR) - De Spaanse economie heeft in het tweede kwartaal keiharde klappen gekregen door de coronacrisis en de strenge lockdownmaatregelen tegen de virusuitbraak. Volgens voorlopige cijfers van het Spaanse statistiekbureau kromp de economie met 18,5 procent in vergelijking met het eerste kwartaal. 2.188 keer bekeken | 5 reacties

31 jul 'Resultaten Air France-KLM in lijn met verwachtingen'

Gerelateerd:  Air France-KLM 3,816 -5,78%

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - De resultaten van Air France-KLM zijn ruwweg in lijn met de verwachtingen. Dat constateren analisten van Bernstein in een reactie op de cijfers van de luchtvaartmaatschappij. 1.761 keer bekeken | 4 reacties

31 jul AEX krabbelt op na forse verliesbeurt

Gerelateerd:  AEX 560,84 -1,60%

AMSTERDAM (AFN) - De Amsterdamse aandelenbeurs toonde vrijdag herstel op de laatste dag van juli. Ook de andere Europese beurzen krabbelden op na de forse koersverliezen een dag eerder. Op Beursplein 5 gaven luchtvaartcombinatie Air France-KLM, fitnessketen Basic-Fit en kabel- en telecombedrijf Altice Europe inzicht in de stand van zaken over het afgelopen kwartaal. Ook logistiek vastgoedfonds WDP opende de boeken. 3.330 keer bekeken | 9 reacties

31 jul 'Nationalisering Air France niet op de agenda'

Gerelateerd:  Air France-KLM 3,816 -5,78%

PARIJS (AFN) - Het nationaliseren van Air France staat niet op de agenda. Dat benadrukte de Franse handelsminister Franck Riester vrijdag in een gesprek met RTL Radio. "Dat is niet aan de orde", zo reageerde Riester op de vraag of het luchtvaartbedrijf volledig in staatshanden zou moeten komen. Hij voegde daar aan toe dat de regering zich momenteel richt op het herstel van het land van de coronacrisis. 2.585 keer bekeken | 4 reacties

31 jul 'Afwachtend begin Damrak na forse verliesbeurt'

Gerelateerd:  AEX 560,84 -1,60%

AMSTERDAM (AFN) - De aandelenbeurs in Amsterdam zal vrijdag waarschijnlijk vrijwel vlak openen. Ook elders in Europa lijken de beursgraadmeters afwachtend te beginnen na de zware koersverliezen een dag eerder. Op Beursplein 5 gaven onder meer vastgoedbedrijf WDP, luchtvaartcombinatie Air France-KLM, fitnessketen Basic-Fit en detacheerder Brunel inzicht in de stand van zaken over het afgelopen kwartaal. 3.651 keer bekeken | 4 reacties

31 jul Fors verlies voor Basic-Fit door lockdownmaatregelen

Gerelateerd:  Basic-Fit 23,900 -1,24%

HOOFDDORP (AFN) - Sportscholenuitbater Basic-Fit heeft in de eerste helft van het jaar een groot verlies in de boeken gezet. Ook de omzet liep scherp terug vanwege de uitbraak van het coronavirus. Door lockdownmaatregelen moesten veel vestigingen hun deuren gesloten houden. 6.855 keer bekeken | 7 reacties

31 jul Coronacrisis raakt Brunel vooral op Duitse en Amerikaanse markt

AMSTERDAM (AFN) - Detacheerder Brunel heeft in het tweede kwartaal de omzet aanzienlijk zien terugvallen, maar minder dan gevreesd. Vooral in de Duitstalige landen en op de Amerikaanse markt verwacht het bedrijf een aanhoudend zwakke vraag naar zijn detacheringskrachten, dus wordt hier gereorganiseerd. 1.653 keer bekeken | 0 reacties

31 jul Duitse winkelverkopen gedaald in juni

WIESBADEN (AFN) - De winkelverkopen in Duitsland zijn in juni met 1,6 procent gedaald ten opzichte van mei. Dat maakte het Duitse federale statistiekbureau bekend. 1.214 keer bekeken | 0 reacties

31 jul Nikkei zet verliesreeks voort

Gerelateerd:  TOKYO-Nikkei 225 23.289,36 +0,17%

TOKIO (AFN) - De aandelenbeurs in Japan is vrijdag fors lager geëindigd. Het was de zesde verliesbeurt op rij. Tegenvallende Japanse bedrijfsresultaten en een recordkrimp van de Amerikaanse economie in het afgelopen kwartaal wakkerden de zorgen aan over het economische herstel. Een stijging van de Japanse yen, die in onzekere tijden als een veilige haven wordt beschouwd, zorgde daarnaast voor koersdruk onder de belangrijke Japanse exportbedrijven. 1.363 keer bekeken | 0 reacties

31 jul KLM schrapt nog eens 1500 banen

Gerelateerd:  Air France-KLM 3,816 -5,78%

AMSTELVEEN (AFN) - Bij luchtvaartmaatschappij KLM worden de komende tijd zo'n 1500 mensen ontslagen. Dat aantal komt bovenop de KLM-medewerkers die gebruikmaakten van de vrijwillige vertrekregeling, de uitzendkrachten en mensen met een aflopend contract die al moesten vertrekken en de medewerkers die dit jaar en volgend jaar met pensioen gaan. 2.349 keer bekeken | 2 reacties

31 jul BNP Paribas presteert veel beter dan verwacht

Gerelateerd:  ABN AMRO BANK N.V. 8,230 -3,47%, BNP Paribas 36,660 -0,89%

PARIJS (AFN) - BNP Paribas, de grootste bank van Frankrijk, heeft in het tweede kwartaal een stuk beter gepresteerd dan analisten hadden verwacht. De prestaties zijn ook een stuk beter dan de bank zelf had verwacht. Zo bleef onder de streep een nettowinst van 2,3 miljard euro over, waar op 1,5 miljard euro werd gerekend. 2.520 keer bekeken | 0 reacties

31 jul Omzet optiekbedrijf EssilorLuxottica fors gedaald

Gerelateerd:  GrandVision 23,350 -0,21%

CHARENTON-LE-PONT (AFN) - De omzet van de Frans-Italiaanse brillen- en lenzenverkoper EssilorLuxottica is in de eerste helft van dit jaar stevig gedaald vanwege de coronacrisis. Door de lockdownmaatregelen werden veel optiekwinkels gesloten en werden dus veel minder brillen en lenzen verkocht. EssilorLuxottica is bezig met een overname van de Nederlandse branchegenoot GrandVision. 1.267 keer bekeken | 1 reacties

31 jul Ben & Jerry’s boycot Facebook tot zeker eind 2020

SOUTH BURLINGTON (AFN/BLOOMBERG) - IJsmerk Ben Jerry’s, onderdeel van levensmiddelenreus Unilever, zet zijn advertentieboycot voor Facebook, Instagram en Twitter voort tot zeker het einde van 2020. Het bedrijf plaatst al sinds 1 juli geen advertenties meer op die sociale media, omdat ze te weinig actie zouden ondernemen tegen racisme en haatdragende berichten op de platforms. 1.252 keer bekeken | 3 reacties

31 jul Economie Frankrijk krimpt bijna 14 procent door corona

PARIJS (AFN/RTR/BLOOMBERG) - De economie van Frankrijk is in het tweede kwartaal in het recordtempo van 13,8 procent gekrompen in vergelijking met de voorgaande periode door de coronacrisis en de lockdownmaatregelen om de virusuitbraak tegen te gaan. Dat meldde het Franse nationale statistiekbureau in een voorlopige raming. 1.770 keer bekeken | 1 reacties

31 jul Bedrijvigheid Chinese industrie trekt aan

PEKING (AFN) - De bedrijvigheid in de omvangrijke Chinese industrie is in juli gestegen. Dat komt naar voren uit cijfers van de Chinese federatie voor logistiek en inkoop. 1.557 keer bekeken | 0 reacties

31 jul Meer winst voor logistiek vastgoedfonds WDP

Gerelateerd:  WDP 28,885 +0,12%

WOLVERTEM (AFN) - Logistiek vastgoedfonds WDP heeft de winst in de eerste helft van het jaar zien stijgen. De bezettingsgraad van het vastgoed bleef vrijwel stabiel, zo viel vrijdag op te maken uit een tussentijds handelsbericht. 1.740 keer bekeken | 2 reacties

31 jul Winkelverkopen stijgen met bijna 10 procent

DEN HAAG (AFN) - De detailhandel heeft in juni 9,8 procent meer omgezet dan in dezelfde maand een jaar eerder. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Het is de grootste groei sinds het begin van de publicatie van deze cijfers in 2005, aldus het statistiekbureau. 2.011 keer bekeken | 3 reacties

Zoeken

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare