Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Nieuws van donderdag 26 maart 2020

26 mrt Hoop op biljoenensteun zet Wall Street flink hoger

Gerelateerd:  NY-DJ-Industrial Avg 0,00 0,00%

NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York zijn donderdag met afgemeten winsten gesloten. De hoop dat het aanstaande Amerikaanse noodsteunpakket van 2 biljoen dollar de economische pijn van de coronapandemie kan verzachten had de overhand. Tegelijkertijd verwerkten beleggers een explosieve stijging van het aantal uitkeringsaanvragen in de Verenigde Staten. 12.057 keer bekeken | 33 reacties

26 mrt 'Daimler wil 10 miljard lenen om coronacrisis te doorstaan'

Gerelateerd:  DAIMLER AG NA O.N. 28,210 -0,37%

STUTTGART (AFN) - Automaker Daimler is in gesprek met banken over een nieuwe kredietlijn van minstens 10 miljard euro. Het moederbedrijf van Mercedes-Benz heeft het geld nodig om de door het nieuwe coronavirus ontstane crisis te doorstaan, meldt persbureau Bloomberg op basis van ingewijden. 3.741 keer bekeken | 7 reacties

26 mrt Zuidasdok mogelijk 1 miljard euro duurder en later klaar

Gerelateerd:  Heijmans 6,030 -1,95%

DEN HAAG (ANP) - De werkzaamheden aan het grootschalige Zuidasdok-project in Amsterdam gaan mogelijk 1 miljard euro meer kosten en nog langer duren. Dat concludeert een commissie die heeft onderzocht of het infraproject in de huidige vorm moet doorgaan, schrijft minister Cora van Nieuwenhuizen aan de Tweede Kamer. 4.158 keer bekeken | 9 reacties

26 mrt Corbion verschuift aandeelhoudersvergadering

AMSTERDAM (AFN) - Speciaalchemiebedrijf Corbion verschuift zijn aandeelhoudersvergadering naar eind juni. Eigenlijk zou de bijeenkomst 11 mei plaatsvinden, maar vanwege de maatregelen rond het coronavirus vindt het bedrijf die datum te onveilig. 1.051 keer bekeken | 0 reacties

26 mrt Beurzen New York tussentijds flink hoger

NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York stonden donderdag tussentijds op flinke winst. Beleggers nemen een voorschot op het gigantische Amerikaanse steunpakket van 2 biljoen dollar voor de coronacrisis dat door het Congres wordt geloodst. Daarnaast verwerken ze de explosieve stijging van het aantal uitkeringsaanvragen in de Verenigde Staten. 6.786 keer bekeken | 29 reacties

26 mrt Uitgever Brill profiteert van verkoop e-books

Gerelateerd:  Brill 19,100 0,00%

LEIDEN (AFN) - De uitgever van wetenschappelijke literatuur Brill heeft 2019 afgesloten met een hogere omzet. Het bedrijf wist dankzij e-books en ander digitaal materiaal een daling van de verkoop van gedrukte boeken op te vangen. Dankzij lagere kosten steeg ook de operationele winst. 1.158 keer bekeken | 0 reacties

26 mrt Ahold Delhaize plakt prijs op obligaties

Gerelateerd:  Ahold Delhaize 22,500 -0,40%

ZAANDAM (AFN) - Supermarktconcern Ahold Delhaize heeft een obligatielening met en waarde van 500 miljoen euro in de markt gezet. Het gaat om obligaties met een looptijd van 7 jaar, waar een couponrente van 1,75 procent aan werd gehangen. 3.074 keer bekeken | 2 reacties

26 mrt Flink hogere winst voor investeerder HAL

Gerelateerd:  HAL Trust 119,000 +1,71%

ROTTERDAM (AFN) - Investeerder HAL heeft de winst afgelopen jaar flink opgevoerd. Belangrijkste reden daarvoor was de verkoop van het belang in optiekketen GrandVision aan brillenreus EssilorLuxottica. 3.378 keer bekeken | 0 reacties

26 mrt Amsterdamse beurs buigt verlies om in winst

Gerelateerd:  AEX 505,74 +1,00%

AMSTERDAM (AFN) - De aandelenbeurs in Amsterdam is met winst de handel uitgegaan, na eerder op de dag nog flink in de min te hebben gestaan. Beleggers trokken zich op aan de forse winsten op Wall Street, waar optimisme over het aanstaande steunpakket van 2 biljoen dollar de aandelenkoersen stuwt. Ook elders in Europa bogen de beurzen hun aanvankelijke verliezen om in winst. 2.782 keer bekeken | 2 reacties

26 mrt ASR wil klanten tegemoetkomen in coronacrisis

Gerelateerd:  ASR Nederland 23,660 +5,39%

UTRECHT (AFN) - Verzekeraar ASR wil klanten die in de problemen komen door de coronacrisis in bepaalde gevallen te hulp schieten. Het bedrijf zal dan met de klant kijken naar oplossingen als het tijdelijk stopzetten van de betaling voor de hypotheek of verzekeringspremie. 2.503 keer bekeken | 0 reacties

26 mrt 'Nederlandse luchtvaartsector loopt miljarden omzet mis'

Gerelateerd:  Air France-KLM 5,194 -1,85%

GENÈVE (AFN) - De Nederlandse luchtvaartsector loopt door de coronacrisis 4,4 miljard dollar aan omzet mis. Dat schat de internationale brancheorganisatie IATA, die verwacht dat de luchtvaartbranche wereldwijd 252 miljard dollar minder omzet haalt. Voor heel Europa komt IATA tot een omzetverlies van 76 miljard dollar. 3.466 keer bekeken | 9 reacties

26 mrt AEX beperkt verliezen na hogere opening Wall Street

Gerelateerd:  AEX 506,76 +1,21%, NY-DJ-Industrial Avg 0,00 0,00%

AMSTERDAM (AFN) - De AEX-index in Amsterdam stond in de middaghandel op een bescheiden verlies, waarmee de hoofdgraadmeter iets van zijn eerdere verliezen heeft weggewerkt. Beleggers trekken zich op aan de winsten op Wall Street, waar hoop op verdere stimuleringsmaatregelen de koersen stuwt. Bij de hoofdfondsen was ABN AMRO een opvallende verliezer. 5.545 keer bekeken | 19 reacties

26 mrt Wall Street hoger na cijfers over uitkeringen VS

Gerelateerd:  NY-DJ-Industrial Avg 0,00 0,00%

NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York zijn donderdag met winst geopend. Beleggers op Wall Street verwerken cijfers over de uitkeringsaanvragen in de Verenigde Staten die vorige week explosief zijn gestegen door de coronacrisis. Daarnaast gaat de aandacht uit naar voorzitter Jerome Powell van de Federal Reserve die een interview gaf aan zakenzender CNBC. 17.948 keer bekeken | 51 reacties

26 mrt Caterpillar trekt verwachtingen in vanwege crisis

Gerelateerd:  Caterpillar 126,420 -0,77%

DEERFIELD (AFN/BLOOMBERG) - Het Amerikaanse Caterpillar, 's werelds grootste fabrikant van graafmachines, bulldozers en mijnbouwtrucks, schrapt zijn verwachtingen voor dit jaar vanwege de coronacrisis. Het bedrijf denkt dat de impact van de crisis op de resultaten aanzienlijk kan worden. 1.297 keer bekeken | 0 reacties

26 mrt Aantal uitkeringsaanvragen VS explosief gestegen

WASHINGTON (AFN/RTR/BLOOMBERG) - Het aantal eerste aanvragen voor een werkloosheidsuitkering in de Verenigde Staten is vorige week explosief gestegen. Dat maakte het Amerikaanse ministerie van Arbeid bekend. Een kleine 3,3 miljoen Amerikanen wenden zich tot de overheid voor een uitkering, haast elf keer zo veel als een week eerder. 9.453 keer bekeken | 31 reacties

26 mrt Groothandelsvoorraden VS omlaag

WASHINGTON (AFN) - De groothandelsvoorraden in de Verenigde Staten zijn in februari met 0,5 procent gedaald ten opzichte van de voorgaande maand. Dat blijkt uit voorlopige cijfers die het Amerikaanse ministerie van Handel heeft gepubliceerd. 1.179 keer bekeken | 0 reacties

26 mrt Wall Street verwerkt explosie uitkeringsaanvragen VS

NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York staan donderdag een lagere opening te wachten. Beleggers op Wall Street verwerken cijfers over de uitkeringsaanvragen in de Verenigde Staten die vorige week explosief zijn gestegen door de coronacrisis. Daarnaast gaat de aandacht uit naar voorzitter Jerome Powell van de Federal Reserve die een interview gaf aan zakenzender CNBC. 3.475 keer bekeken | 5 reacties

26 mrt Economische groei VS blijft 2,1 procent

WASHINGTON (AFN/BLOOMBERG) - De economie van de Verenigde Staten is in het vierde kwartaal van 2019 met 2,1 procent gegroeid op jaarbasis. Dat meldde de Amerikaanse overheid op basis van een derde raming. Het cijfer komt overeen met een eerdere schatting. 2.659 keer bekeken | 2 reacties

26 mrt Ford wil fabrieken VS begin april weer opstarten

Gerelateerd:  Ford Motor Company 5,520 +9,74%

DEARBORN (AFN) - Autofabrikant Ford mikt op een heropening van zijn Noord-Amerikaanse fabrieken vanaf 6 april. Het bedrijf zegt extra veiligheidsmaatregelen te nemen om zijn arbeiders te beschermen. Vakbonden maken zich daar ernstige zorgen om. 1.905 keer bekeken | 4 reacties

26 mrt Britse centrale bank laat rente nu ongemoeid

LONDEN (AFN/RTR/BLOOMBERG) - De Britse centrale bank laat de rente voorlopig onveranderd, na twee renteverlagingen eerder deze maand tegen de gevolgen van de coronacrisis. Vorige week werd de rente al verlaagd van 0,25 procent naar 0,1 procent, het laagste niveau ooit. In de week daarvoor haalde de Bank of England (BoE) een half procentpunt van zijn rentetarief af. 796 keer bekeken | 0 reacties

26 mrt Powell: Fed kan nog meer ingrepen doen

WASHINGTON (AFN/RTR) - De Federal Reserve heeft nog altijd de slagkracht om meer maatregelen te nemen om de Amerikaanse economie te ondersteunen tijdens de coronapandemie. Dat heeft voorzitter Jerome Powell van de Amerikaanse koepel van centrale banken gezegd tijdens een interview met televisiezender NBC. 1.679 keer bekeken | 0 reacties

26 mrt KLM hervat vrachtvluchten naar Peking

Gerelateerd:  Air France-KLM 5,194 -1,85%

AMSTERDAM (AFN) - Luchtvaartmaatschappij KLM gaat vanaf zondag weer vliegen naar Peking. Aanvankelijk gaat het om vrachtvluchten, omdat voor reizigers nog altijd strenge reisrestricties gelden. Wekelijks staan de komende tijd drie retourvluchten gepland naar de Chinese hoofdstad, maar de vraag is of ze allemaal uitgevoerd gaan worden. 3.359 keer bekeken | 0 reacties

26 mrt ECB begint opkoop obligaties onder noodprogramma

FRANKFURT (AFN/BLOOMBERG) - De Europese Centrale Bank (ECB) is begonnen met het opkopen van obligaties en schatkistpapier onder zijn noodprogramma ter waarde van 750 miljard euro. Dat programma is bedoeld om steun te geven aan bedrijven en overheden nu de coronacrisis in volle hevigheid is toegeslagen. 2.331 keer bekeken | 1 reacties

26 mrt Noors staatsfonds verliest meer dan 100 miljard op beleggingen

OSLO (AFN/RTR/BLOOMBERG) - Het Noorse staatsinvesteringsfonds heeft sinds begin dit jaar een verlies op zijn beleggingen moeten slikken van ruim 1,3 biljoen kroon (circa 113 miljard euro) vanwege de door de coronacrisis fors gedaalde beurskoersen. 9.140 keer bekeken | 14 reacties

26 mrt Beurzen doen stap terug na sterke opleving

Gerelateerd:  AEX 505,74 +1,00%

AMSTERDAM (AFN) - De Europese aandelenbeurzen stonden donderdag in het rood. Beleggers namen wat gas terug na de sterke koersopleving in de afgelopen dagen. Ook werd gewacht op de wekelijkse aanvragen van werkloosheidsuitkeringen in de Verenigde Staten. Die worden later op de dag bekendgemaakt en zullen naar verwachting een sterke toename laten zien vanwege de coronapandemie. 3.519 keer bekeken | 3 reacties

26 mrt Aalberts stelt aandeelhoudersvergadering uit

Gerelateerd:  AALBERTS NV 25,430 +1,72%

UTRECHT (AFN) - Industrieconcern Aalberts stelt zijn jaarlijkse aandeelhoudersvergadering uit tot 25 juni vanwege de maatregelen van de overheid om de coronacrisis tegen te gaan. Oorspronkelijk stond die vergadering gepland voor 22 april. 1.901 keer bekeken | 0 reacties

26 mrt 'Dividendbesluit Accell verstandig'

Gerelateerd:  Accell 13,940 +3,26%

AMSTERDAM (AFN) - Het besluit van fietsenproducent Accell om geen dividend over 2019 te betalen vanwege de coronacrisis is verstandig. Dat zei ING. Volgens de bank neemt Accell het zekere voor het onzekere. 1.564 keer bekeken | 0 reacties

26 mrt 'Update ASR over kapitaalbuffer aangename verrassing'

Gerelateerd:  ASR Nederland 23,660 +5,39%

AMSTERDAM (AFN) - De update die ASR heeft gegeven over de solvabiliteit is een positieve verrassing. Dat schrijft analist Jason Kalamboussis van KBC Securities in een commentaar. Hij ziet reden het beleggingsadvies voor de verzekeraar te verhogen van reduce naar hold. Het nieuwe koersdoel is 32 euro. 2.522 keer bekeken | 0 reacties

26 mrt 'Wijs dividendbesluit van Heijmans'

Gerelateerd:  Heijmans 6,030 -1,95%

AMSTERDAM (AFN) - Dat Heijmans over 2019 toch geen dividend gaat betalen is een wijs besluit, ondanks de negatieve gevolgen voor aandeelhouders. Dat concluderen kenners van ING. Ze verwachten dat meer bedrijven met een dergelijke beslissing zullen komen. 2.064 keer bekeken | 2 reacties

26 mrt Moody's somberder over vooruitzichten Nederlandse banken

Gerelateerd:  ING 5,390 +1,87%

LONDEN (AFN) - Kredietbeoordelaar Moody's is vanwege de coronacrisis somberder geworden over de vooruitzichten voor de Nederlandse banken. Dat betekent dat de kredietverstrekkers met een afwaardering van de kredietrating rekening moeten houden. Banken in België, Frankrijk, Italië en Spanje kregen een vergelijkbare waarschuwing. 8.427 keer bekeken | 15 reacties

26 mrt 'Afboeking bij ABN AMRO is ongelukkig'

Gerelateerd:  ABN AMRO BANK N.V. 7,834 +0,88%

AMSTERDAM (AFN) - Het eenmalig verlies van ongeveer 183 miljoen euro bij ABN AMRO vanwege problemen bij zijn clearingsbank in de Verenigde Staten is duidelijk ongelukkig en roept vragen op over het risicomanagement bij dat onderdeel. Dat meldden analisten van ING in een reactie. 9.357 keer bekeken | 19 reacties

26 mrt 'Besluit Arcadis is begrijpelijk'

Gerelateerd:  Arcadis 15,590 +1,43%

AMSTERDAM (AFN) - Het besluit van advies- en ingenieursbureau Arcadis om te stoppen met het inkopen van eigen aandelen en het dividendvoorstel in te trekken vanwege de coronacrisis is te begrijpen. Dat meldde KBC Securities in een reactie. 2.903 keer bekeken | 2 reacties

26 mrt Meer tijd voor jaarverslag Britse bedrijven om crisis

LONDEN (AFN) - Beursgenoteerde ondernemingen in Groot-Brittannië krijgen meer tijd om hun jaarverslagen op te stellen vanwege de coronacrisis. Dat hebben de Britse financiële autoriteiten besloten. 814 keer bekeken | 0 reacties

26 mrt 'Economie Europa staat voor krimp van 2 procent dit jaar'

LONDEN (AFN) - De economie van de eurozone staat voor een krimp van zeker 2 procent dit jaar. Die schatting deden kredietbeoordelaars SP Global en Moody's in los van elkaar opgestelde rapporten. De onderzoekers wijzen onder meer op de sterk oplopende kosten om de coronacrisis het hoofd te bieden. 3.820 keer bekeken | 18 reacties

26 mrt Dura Vermeer hoopt snel op duidelijkheid over PFAS en stikstof

Gerelateerd:  BAM 1,516 +4,91%

ROTTERDAM (AFN) - Bouwonderneming Dura Vermeer roept de overheid op om op "redelijk korte termijn" de huidige onzekerheid rond stikstof- en PFAS-regelingen weg te nemen om te voorkomen dat de bouwproductie op de korte en langere termijn terugvalt. De onderneming wees daarbij ook op de mogelijke impact van het nieuwe coronavirus, zo werd bij de publicatie van de jaarcijfers gemeld. 2.054 keer bekeken | 2 reacties

26 mrt AEX in het rood, ABN AMRO zakt bijna 4 procent

Gerelateerd:  ABN AMRO BANK N.V. 7,828 +0,80%, AEX 506,76 +1,21%

AMSTERDAM (AFN) - De Amsterdamse aandelenbeurs stond donderdag in het rood. Ook de andere Europese beurzen lieten verliezen zien. Beleggers namen gas terug na de opleving in de afgelopen dagen. Daarnaast werd uitgekeken naar de wekelijkse aanvragen van werkloosheidsuitkeringen in de Verenigde Staten, die naar verwachting een sterke toename zullen laten zien vanwege de coronapandemie. 7.767 keer bekeken | 6 reacties

26 mrt Britse winkelverkopen gedaald in februari

LONDEN (AFN) - De Britse detailhandelsverkopen zijn in februari met 0,3 procent gedaald in vergelijking met een maand eerder. Dat maakte het Britse nationale statistiekbureau bekend. Economen hadden in doorsnee op een stijging met 0,2 procent gerekend. 1.133 keer bekeken | 3 reacties

26 mrt ABN AMRO boekt eenmalig verlies van 183 miljoen euro

Gerelateerd:  ABN AMRO BANK N.V. 7,834 +0,88%

AMSTERDAM (AFN) - ABN AMRO neemt in het eerste kwartaal van dit jaar een eenmalig verlies van ongeveer 200 miljoen dollar (183 miljoen euro). Dit vanwege problemen bij zijn clearingsbank in de Verenigde Staten. Een bepaalde klant van ABN AMRO Clearing kwam in de problemen door de ongekende volumes en schommelingen op de financiële markten sinds het uitbreken van de coronacrisis. 9.316 keer bekeken | 18 reacties

26 mrt Afvalverwerker Renewi let scherper op kosten om coronacrisis

Gerelateerd:  RENEWI 0,270 +3,85%

LONDEN (AFN) - Afvalverwerker Renewi zet zich schrap voor de gevolgen van de coronacrisis. Het bedrijf gaat ervan uit dat er door de crisis minder afval de verwerken zal zijn, en neemt daarom maatregelen om de kosten met ruim 40 miljoen euro te verlagen. 1.737 keer bekeken | 0 reacties

26 mrt Scherpe daling ondernemersvertrouwen Frankrijk

PARIJS (AFN/RTR/BLOOMBERG) - Het vertrouwen van Franse ondernemers wordt hard geraakt door de coronacrisis. De index die het vertrouwen meet, laat voor maart de sterkste daling ooit zien, meldde het Franse statistiekbureau. 1.341 keer bekeken | 0 reacties

26 mrt Vertrouwen Duitse consumenten keihard onderuit

NEURENBERG (AFN/DPA) - Het consumentenvertrouwen in Duitsland gaat keihard onderuit door de zorgen over de coronacrisis. Dat meldde onderzoeksbureau GfK. De index die het vertrouwen van consumenten in Europa's grootste economie weergeeft, kelderde naar een stand van 2,7. Bij een voorgaande meting was dat een stand van 8,3. 3.013 keer bekeken | 5 reacties

26 mrt 'Beurzen in afwachting Amerikaanse ww-aanvragen'

Gerelateerd:  AEX 505,74 +1,00%

AMSTERDAM (AFN) - De Amsterdamse aandelenbeurs opent donderdag waarschijnlijk met verlies. Ook elders in Europa zullen de beurzen naar verwachtingen lager beginnen. Beleggers lijken wat gas terug te nemen na de sterke opleving in de afgelopen dagen. Daarnaast wordt uitgekeken naar de wekelijkse aanvragen van werkloosheidsuitkeringen in de Verenigde Staten, die naar verwachting een recordstijging zullen laten zien vanwege de coronapandemie. 6.676 keer bekeken | 8 reacties

26 mrt DPA verbetert winstgevendheid ondanks dalende omzet

Gerelateerd:  DPA 0,740 +1,37%

AMSTERDAM (AFN) - Detacheerder DPA Group heeft de omzet en winst afgelopen jaar zien dalen. Dat komt doordat het bedrijf een onderdeel heeft verkocht en een aantal kleinschalige of slecht renderende activiteiten op eigen benen heeft gezet. Onderliggend wist het de winstgevendheid wel sterk te verbeteren. 1.644 keer bekeken | 0 reacties

26 mrt S&P verlaagt kredietwaardigheid Ford naar junkstatus

Gerelateerd:  Ford Motor Company 5,520 +9,74%

NEW YORK (AFN/BLOOMBERG) - Kredietbeoordelaar Standard Poor's (SP) verlaagt de kredietbeoordeling van het Amerikaanse autoconcern Ford Motor naar junkstatus vanwege de grote problemen die de coronacrisis veroorzaakt in de auto-industrie. Dat betekent dat er volgens SP aanzienlijke risico's zijn verbonden aan de mate waarin Ford aan zijn financiële verplichtingen kan voldoen. 2.234 keer bekeken | 2 reacties

26 mrt Heijmans keert over 2019 toch geen dividend uit

Gerelateerd:  Heijmans 6,030 -1,95%

ROSMALEN (AFN) - Bouwer Heijmans keert vanwege de coronacrisis toch geen dividend uit over boekjaar 2019. Volgens de bouwer is de impact van de crisis op de resultaten dit jaar ongewis. Met het oog op de onduidelijke vooruitzichten is het eerdere voorstel ingetrokken. 2.836 keer bekeken | 5 reacties

26 mrt Iets groter verlies voor biotechbedrijf Vivoryon

Gerelateerd:  VIVORYON THERAPEUT 4,010 +1,01%

HALLE (AFN) - Biotechnologiebedrijf Vivoryon, voorheen Probiodrug, heeft afgelopen jaar een iets groter verlies in de boeken gezet dan in 2018. De kosten voor onderzoek en ontwikkeling namen licht af, maar daar stonden hogere overheadkosten tegenover. Omdat Vivoryon nog geen medicijnen op de markt heeft, behaalt het nog geen omzet. 2.818 keer bekeken | 1 reacties

26 mrt Arcadis stopt aandeleninkoop en dividend op om coronacrisis

Gerelateerd:  Arcadis 15,590 +1,43%

AMSTERDAM (AFN) - Advies- en ingenieursbureau Arcadis stopt zijn lopende aandeleninkoopprogramma en trekt het voorstel voor een dividendbetaling in vanwege de coronacrisis. Het bedrijf spreekt van voorzorgsmaatregelen om zo de financiële buffers te versterken tijdens deze moeilijke tijd. 2.354 keer bekeken | 3 reacties

26 mrt NSI geeft nieuwe obligaties uit

Gerelateerd:  NSI 40,450 +6,73%

AMSTERDAM (AFN) - Vastgoedinvesteerder NSI geeft voor 40 miljoen euro aan nieuwe obligaties uit voor klanten van MetLife Investment Management (MIM). Hierdoor verzekert de beursgenoteerde onderneming zich van nieuwe financiering. 1.227 keer bekeken | 0 reacties

26 mrt Nikkei staakt driedaagse herstelreeks

Gerelateerd:  TOKYO-Nikkei 225 19.345,77 -0,04%

TOKIO (AFN) - De aandelenbeurs in Japan is donderdag met een fors verlies geëindigd. Beleggers namen gas terug na de sterke driedaagse herstelreeks, waarin de Nikkei 18 procent wist terug te winnen. Een stijging van het aantal besmettingsgevallen van het nieuwe coronavirus in Tokio wakkerde de vrees aan voor striktere maatregelen om de verspreiding van het virus in te dammen en een mogelijke lockdown van de Japanse hoofdstad. 3.126 keer bekeken | 0 reacties

26 mrt Senaat VS stemt unaniem voor historische coronawet van 2 biljoen

WASHINGTON (AFN/RTR) - De Amerikaanse Senaat heeft donderdag unaniem ingestemd met een steunpakket van twee biljoen dollar om de economische schade van de coronacrisis te beperken. De wet moet vrijdag nog langs het Huis van Afgevaardigden maar de minister van Financiën Steven Mnuchin verwacht dat de wet ook daar zal worden aangenomen. 2.428 keer bekeken | 4 reacties

Zoeken

Aandelen in het nieuws

 1. Air France-KLM 5,184 17:09
  -0,108
  -2,04%
 2. ArcelorMittal 9,499 17:09
  +0,079
  +0,84%
 3. Boskalis Westminster Koninklijke 17,230 17:08
  +0,300
  +1,77%
 4. JUST EAT TAKEAWAY 85,580 17:09
  +9,940
  +13,14%
 5. Kiadis Pharma 1,869 17:09
  +0,505
  +37,02%
 6. PROSUS 63,600 17:09
  +0,200
  +0,32%
 7. Royal Dutch Shell A 17,510 17:09
  +0,260
  +1,51%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare