Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Nieuws van zondag 22 november 2020

22 nov Abu Dhabi steekt 122 miljard dollar in olie in komende jaren

Gerelateerd:  EUR/USD 1,1913 +0,17%, Royal Dutch Shell A 15,608 0,00%

ABU DHABI (AFN/BLOOMBERG) - Abu Dhabi gaat de komende vijf jaar 122 miljard dollar investeren om de olie- en gasproductie te verhogen. De overheid van het emiraat heeft daarvoor toestemming gegeven aan staatsoliebedrijf Abu Dhabi National Oil Co, afgekort Adnoc. 10.271 keer bekeken | 14 reacties

22 nov FDA keurt nieuwe anti-coronamiddelen goed

WASHINGTON (AFN) - De Amerikaanse medicijnwaakhond Food and Drug Administration (FDA) heeft versnelde goedkeuring verleend aan de firma Regeneron om de synthetische antilichamen casirivimab en imdevimab toe te dienen voor de behandeling van patiënten met milde tot matige coronaklachten. Het gaat om mensen die positief getest zijn en die een hoog risico lopen zware klachten te ontwikkelen. President Donald Trump kreeg de middelen toegediend toen hij corona had. 5.301 keer bekeken | 2 reacties

22 nov Beleggers blijven ontwikkelingen rond coronavirus volgen

AMSTERDAM (AFN) - De aandacht van beleggers zal komende week opnieuw vooral uitgaan naar de verdere ontwikkelingen rond het coronavirus, terwijl ook het overleg over een brexitdeal wordt gevolgd. Daarnaast worden veel macro-economische cijfers verwerkt. Aan het kwartaalcijferfront is het inmiddels een stuk rustiger. In Amsterdam komt onder meer techinvesteerder Prosus met een handelsbericht en presenteert telecombedrijf KPN een strategische update. 4.075 keer bekeken | 1 reacties

22 nov Oproep tot gezamenlijke bestrijding coronapandemie bij G20-top

RIYAD (AFN/DPA/RTR) - Op de G20-top hebben meerdere deelnemers opgeroepen tot nauwere samenwerking in de strijd tegen de coronapandemie. De Britse premier Boris Johnson voerde campagne om wereldwijd gelijke toegang tot vaccins te garanderen. 2.752 keer bekeken | 3 reacties

Zoeken

Aandelen in het nieuws

 1. Aperam 33,510 24 nov
  0,000
  0,00%
 2. ING Groep 8,600 24 nov
  0,000
  0,00%
 3. Royal Dutch Shell A 15,608 24 nov
  0,000
  0,00%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare