Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Nieuws van zondag 18 oktober 2020

18 okt Lagarde: nieuwe virusuitbraken vergroten onzekerheid economie

FRANKFURT (ANPFN/BLOOMBERG) - De maatregelen die veel Europese landen nemen om de tweede golf van het coronavirus onder controle te krijgen, zorgen voor veel extra economische onzekerheid voor bedrijven en gezinnen. President Christine Lagarde van de Europese Centrale Bank (ECB) benadrukte dat de zware tol die de virusmaatregelen op de dienstensector trekt, die goed is voor driekwart van de banen in de eurozone, in het bijzonder zorgen baart. 6.684 keer bekeken | 13 reacties

18 okt Cijferseizoen komt ook in Europa op stoom

Gerelateerd:  AEX 545,65 -0,05%

AMSTERDAM (AFN) - Nadat de afgelopen week met name grote Amerikaanse bedrijven de boeken openden, komt het cijferseizoen komende week ook in Europa wat meer op gang. Op het Damrak komen zwaargewichten als Philips, AkzoNobel, Randstad en Unilever met een kwartaalupdate. Elders staan bedrijven als Nestlé, Tesla, Coca-Cola, American Airlines, luxeconcern Kering, L'Oréal en Renault op de agenda. 3.210 keer bekeken | 0 reacties

18 okt Beveiliger G4S roept aandeelhouders op bod GardaWorld te negeren

LONDEN (ANP/BLOOMBERG) - De Britse beveiliger G4S heeft zijn aandeelhouders opgeroepen niet in te stemmen met een vijandig bod van het Canadese GardaWorld. De leiding van G4S noemt de timing van het bod van de Canadezen 'zeer opportunistisch'. Bovendien meent de directie dat het bod van GardaWorld te laag is omdat de waarde en de vooruitzichten van G4S te laag worden ingeschat. 1.725 keer bekeken | 0 reacties

Zoeken

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare