Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Nieuws van donderdag 16 mei 2019

mei '19 TomTom betaalt aandeelhouders op 27 mei

Gerelateerd:  TomTom 8,165 +2,51%

AMSTERDAM (AFN) - Navigatiedienstverlener TomTom keert op maandag 27 mei de circa 750 miljoen euro uit de verkoop van zijn Telematics-divisie uit aan aandeelhouders. Dat bleek donderdag uit een verklaring. 18.087 keer bekeken | 8 reacties

mei '19 Omzetgroei voor Pharming

Gerelateerd:  Pharming 1,265 +0,76%

LEIDEN (AFN) - Biotechnoloog Pharming heeft de omzet flink zien groeien. Dat bleek donderdag uit een handelsbericht van de onderneming. Ook de winst dikte aan. 17.511 keer bekeken | 9 reacties

mei '19 'Pharming wordt volwassen'

Gerelateerd:  Pharming 1,265 +0,76%

AMSTERDAM (AFN) - Pharming wordt volwassen. Dat constateren kenners van beleggingsplatform IEX in een reactie op het handelsbericht van de biotechnoloog. Het eerste kwartaal valt volgens hen geenszins tegen. 15.275 keer bekeken | 5 reacties

mei '19 VolkerWessels schrijft weer af op sluizenklus

AMERSFOORT (ANP) - VolkerWessels heeft in het eerste kwartaal opnieuw een voorziening moeten nemen op het sluizenproject OpenIJ. Het bouwbedrijf zette nog eens 4 miljoen euro apart voor tegenvallers bij de bouw van sluizen in IJmuiden. 4.549 keer bekeken | 4 reacties

mei '19 Kaartenmaker AND haalt meer omzet

Gerelateerd:  AND 1,390 +0,72%

CAPELLE AAN DEN IJSSEL (AFN) - AND International Publishers heeft naar eigen zeggen een sterk eerst kwartaal gedraaid. De omzet van de kaartenmaker ging fors omhoog vergeleken met een jaar eerder. Het beursgenoteerde bedrijf verwacht dit vast te houden, en rekent dit jaar op een omzetgroei vergelijkbaar met een jaar eerder. 3.909 keer bekeken | 7 reacties

mei '19 Project Zuidasdok Amsterdam duurder en later

Gerelateerd:  Heijmans 6,710 +2,13%

DEN HAAG (ANP) - Er is opnieuw tegenslag voor het omvangrijke bouwproject aan de Amsterdamse Zuidas. De ontwerpfase duurt langer. Ook wordt het bijna 100 miljoen euro duurder dan gepland, laat minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) aan de Tweede Kamer weten. Er wordt gekeken hoe het project kan worden versoberd. 3.894 keer bekeken | 3 reacties

mei '19 EU-boetes voor banken over valutahandel

BRUSSEL (AFN) - De Europese Commissie legt de grote banken Barclays, Royal Bank of Scotland (RBS), Citigroup, JPMorgan Chase en het Japanse Mitsubishi UFJ Financial Group (MUFG) boetes op van in totaal bijna 1,1 miljard euro vanwege verboden kartelafspraken bij de handel in valuta's. 3.615 keer bekeken | 11 reacties

mei '19 'Drukke cijferdag op Damrak'

Gerelateerd:  AEX 572,80 +2,44%

AMSTERDAM (AFN) - De aandelenbeurs in Amsterdam lijkt donderdag lager te openen. Ook de andere Europese beurzen zullen naar verwachting met verliezen beginnen. Beleggers hebben een drukke dag voor de boeg met kwartaalberichten van onder meer NN Group, SBM Offshore, VolkerWessels en Pharming. Ook blijft het handelsconflict centraal staan, nu de Verenigde Staten maatregelen hebben genomen om de Chinese telecomreus Huawei te weren van de Amerikaanse markt. 3.528 keer bekeken | 0 reacties

mei '19 SBM Offshore krikt omzet op

Gerelateerd:  HAL Trust 131,800 +3,29%, SBM Offshore 14,220 +3,46%

SCHIEDAM (AFN) - SBM Offshore heeft in het eerste kwartaal een hogere omzet in de boeken gezet en handhaaft de prognoses voor heel 2019. Dat blijkt uit een handelsbericht van de maritiem oliedienstverlener. 3.170 keer bekeken | 0 reacties

mei '19 'Toelichting Sligro over België geeft comfort'

Gerelateerd:  Sligro 16,780 +2,82%

AMSTERDAM (AFN) - Sligro gaf bij zijn beleggersdag inzicht in zijn groeiplannen in België. Kenners bij ING vinden de toelichting ''geruststellend'' maar zien geen aanleiding om aan de verwachtingen te sleutelen. Ook analisten bij KBC Securities beoordelen de nieuwe informatie als ''neutraal''. 3.150 keer bekeken | 0 reacties

mei '19 AND uitblinker op rood Damrak

Gerelateerd:  AEX 572,80 +2,44%

AMSTERDAM (AFN) - De Amsterdamse aandelenbeurs deed donderdag een stap terug. Ook de andere Europese beurzen stonden in het rood. Beleggers kregen een hoop kwartaalberichten voor de kiezen. Ook bleef het handelsconflict centraal staan nadat de Verenigde Staten maatregelen hebben genomen om de Chinese telecomreus Huawei te weren van de Amerikaanse markt. Op het Damrak was AND een uitblinker na een sterke handelsupdate. 3.137 keer bekeken | 1 reacties

mei '19 'Goede update van SBM Offshore'

Gerelateerd:  HAL Trust 131,800 +3,29%, SBM Offshore 14,220 +3,46%

AMSTERDAM (AFN) - Maritiem oliedienstverlener SBM Offshore is met een goed handelsbericht naar buiten gekomen, zonder verrassingen. Dat meldde KBC Securities in een reactie. 3.073 keer bekeken | 0 reacties

mei '19 Omzetdaling voor DPA

Gerelateerd:  DPA 0,896 +1,82%

AMSTERDAM (AFN) - DPA heeft de omzet in het eerste kwartaal zien dalen. Dat is het gevolg van de verkoop van meerdere bedrijfsonderdelen, zo bleek donderdag uit een handelsbericht. 3.050 keer bekeken | 0 reacties

mei '19 'Solide kwartaal VolkerWessels'

AMSTERDAM (AFN) - Bouwbedrijf VolkerWessels heeft een solide eerste kwartaal achter de rug. Dat schrijven analisten van ING in een reactie op de resultaten. De omzet viel hoger uit dan de marktvorsers hadden voorzien en het bedrijfsresultaat (ebitda) was in lijn met de verwachtingen. 3.043 keer bekeken | 1 reacties

mei '19 Saxo geeft aandeelhouders BinckBank meer tijd

AMSTERDAM (AFN) - Aandeelhouders van broker BinckBank krijgen meer tijd om hun aandelen aan te melden bij Saxo Bank. De Deense branchegenoot geeft ze nu tot 31 juli om akkoord te gaan met het bod van 424 miljoen euro. Eerder moesten Binck-beleggers uiterlijk 22 mei hun aandelen aanmelden. 2.985 keer bekeken | 1 reacties

mei '19 'Intertrust moet meer inzetten op overnames'

Gerelateerd:  Intertrust 15,340 +2,82%

AMSTERDAM (AFN) - Als Intertrust het dividend zou verlagen en in plaats daarvan zou inzetten op overnames en aandeleninkoopprogramma's, zou dat de koers van het aandeel ten goede komen. Dat meent Lucerne Capital Management dat naar eigen zeggen een belang van net geen 5 procent heeft in de financieel dienstverlener. Intertrust is volgens Lucerne nu te goedkoop in vergelijking met branchegenoten. 2.956 keer bekeken | 0 reacties

mei '19 HAL ziet nettovermogenswaarde stijgen

Gerelateerd:  HAL Trust 131,800 +3,29%

ROTTERDAM (AFN) - Investeerder HAL heeft de waarde van zijn investeringen zien toenemen in het eerste kwartaal. Zowel de waarde van het meerderheidsbelang in optiekbedrijf GrandVision als de waarde van een aantal minderheidsbelangen nam toe. 2.932 keer bekeken | 5 reacties

mei '19 Wall Street wint opnieuw terrein

Gerelateerd:  NY-DJ-Industrial Avg 0,00 0,00%

NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York zijn donderdag voor de derde dag op rij met winst gesloten. Beleggers blijven kauwen op het handelsconflict tussen China en de Verenigde Staten. President Donald Trump tekende woensdag een decreet dat het Chinese technologiebedrijf Huawei beperkt om zijn apparatuur in de VS te verkopen. Ook waren er enkele bedrijven die de boeken openden. 2.929 keer bekeken | 0 reacties

mei '19 Europese beurzen klimmen uit het rood

AMSTERDAM (AFN) - De Europese beurzen stonden donderdagmiddag overwegend op bescheiden plussen. Beleggers verwerkten veel kwartaalupdates. Ook bleef het handelsconflict centraal staan nadat de Verenigde Staten maatregelen hebben genomen om de Chinese telecomreus Huawei te weren van de Amerikaanse markt. In Amsterdam stond bouwer Heijmans in de belangstelling nadat bouwproject Zuidasdok duurder wordt en langer gaat duren. 2.922 keer bekeken | 0 reacties

mei '19 Gehackte diensten Wolters Kluwer weer online

Gerelateerd:  Wolters Kluwer 67,760 -1,57%

ALPHEN AAN DEN RIJN (AFN) - Wolters Kluwer heeft de toegang tot vrijwel al zijn diensten weer hersteld na een cyberaanval vorige week. Het onderzoek naar die aanval duurt nog voort, stelt de informatie- en dataleverancier in een update over de hack. Wolters Kluwer herhaalt dat er geen aanwijzingen zijn dat er klantgegevens zijn buitgemaakt bij de aanval. 2.649 keer bekeken | 0 reacties

mei '19 DSM gaat samenwerken met Amerikaans Origin

Gerelateerd:  DSM 118,100 -1,75%

HEERLEN (AFN) - DSM heeft een nieuwe samenwerkingsdeal met het Amerikaanse Origin afgesloten. De twee bedrijven gaan nieuwe materialen ontwikkelen voor de zogeheten additieve fabricage, waarmee producten met verschillende componenten op maat gefabriceerd worden. Er zijn geen financiële details bekendgemaakt. 2.593 keer bekeken | 0 reacties

mei '19 BAM haalt weer klus binnen in Denemarken

Gerelateerd:  BAM 1,815 +6,14%

BUNNIK (AFN) - BAM heeft een derde contract binnengehaald voor werkzaamheden op de Technische Universiteit van Denemarken (DTU). De waarde van de deal is ongeveer 16 miljoen euro. 2.557 keer bekeken | 0 reacties

mei '19 KBC verlaagt advies NN Group na cijfers

Gerelateerd:  KBC Groep 53,140 +2,47%, NN Group 31,530 +3,58%

AMSTERDAM (AFN) - De nettowinst van NN Group was beter dan verwacht, maar onderliggend waren de cijfers over het algemeen teleurstellend. Dat concludeert een analist van KBC Securities, die zijn advies op het aandeel verlaagde van buy naar accumulate. 2.512 keer bekeken | 1 reacties

mei '19 Microsoft gaat samenwerken met Sony

Gerelateerd:  Microsoft Corp 187,200 +2,34%

REDMOND (AFN/BLOOMBERG) - Techreus Microsoft gaat samenwerken met het Japanse elektronica- en entertainmentconcern Sony. De samenwerking richt zich in eerste instantie op cloudoplossingen en kunstmatige intelligentie voor streamingdiensten voor onder meer video's en computerspellen. 2.504 keer bekeken | 2 reacties

mei '19 'Beschermingswet telecom remt investeringen'

Gerelateerd:  KPN 2,314 -0,98%

DEN HAAG (AFN) - Telecombedrijven zijn helemaal niet te spreken over een wetsvoorstel van staatssecretaris Mona Keijzer (Economische Zaken) dat hen beter moet gaan beschermen tegen ongewenste overnames. Het voorstel is overbodig en zal broodnodige buitenlandse investeringen in de weg staan, waarschuwen vertegenwoordigers uit de sector in een gesprek met de Tweede Kamer. 2.480 keer bekeken | 0 reacties

mei '19 Airbus ziet verdere problemen handelsoorlog

Gerelateerd:  AIRBUS 80,700 +12,16%

PARIJS (AFN/RTR) - Verdere escalatie van de wereldwijde handelsbetrekkingen is schadelijk voor de gehele luchtvaartsector. Daarvoor waarschuwde topman Guillaume Faury van vliegtuigbouwer Airbus. Hij doelde ook op de Amerikaanse Airbus-rivaal Boeing. 2.315 keer bekeken | 0 reacties

mei '19 Verzekeraar NN boekt meer winst

Gerelateerd:  NN Group 31,530 +3,58%

AMSTERDAM (AFN) - NN Group heeft in het eerste kwartaal de winst zien stijgen. De verzekeraar deed onder meer goede zaken in eigen land en met zijn levensverzekeringentak in Japan. Ook werd een jaar eerder de winst nog gedrukt door een flinke storm, waarvoor veel schade moest worden vergoed. 2.229 keer bekeken | 1 reacties

mei '19 Europese beurzen met winst dag uit

AMSTERDAM (AFN) - De Europese beurzen zijn donderdag met winst gesloten. Beleggers kregen de nodige kwartaalcijfers voor de kiezen. Ook stond het handelsconflict tussen de Verenigde Staten en China opnieuw centraal, na Amerikaanse maatregelen om de Chinese telecomreus Huawei te weren. 2.199 keer bekeken | 0 reacties

mei '19 ABN AMRO steekt geld in start-up Tealium

Gerelateerd:  ABN AMRO BANK N.V. 9,004 +8,43%

AMSTERDAM (AFN) - Het fintechfonds van ABN AMRO heeft een belang in het Amerikaans technologiebedrijf Tealium genomen. Tealium biedt oplossingen voor het beheren van klantengegevens. Er zijn geen financiële details bekendgemaakt. 2.149 keer bekeken | 0 reacties

mei '19 Boeing heeft softwareupdate 737 MAX af

Gerelateerd:  Boeing Company 205,430 +11,47%

CHICAGO (AFN/BLOOMBERG) - Vliegtuigbouwer Boeing heeft de software-update voor de toestellen van het type 737 MAX gereed. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt. Boeing heeft al 360 vlieguren gemaakt met toestellen met de vernieuwde software tijdens 207 vluchten. 2.092 keer bekeken | 1 reacties

mei '19 Beursbaas: Euronext hield stand tegen Nasdaq

Gerelateerd:  Euronext 84,900 +0,95%

AMSTERDAM (AFN) - Euronext heeft de overnamestrijd om Oslo Børs gewonnen. En dat komt naar eigen zeggen niet omdat het bedrijf sterker was dan de Amerikaanse tegenbieder Nasdaq, maar omdat de uitbater van onder meer de beurs in Amsterdam in zijn recht stond en "standvastig" was. 2.087 keer bekeken | 0 reacties

mei '19 Groene koersborden op Wall Street

Gerelateerd:  NY-DJ-Industrial Avg 0,00 0,00%

NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York stonden donderdag flink hoger. Beleggers blijven kauwen op de wisselende signalen over het handelsconflict tussen China en de Verenigde Staten. President Donald Trump tekende woensdag een decreet dat het Chinese technologiebedrijf Huawei beperkt om zijn apparatuur in de VS te verkopen. Ook waren er enkele bedrijven die de boeken openden. 2.075 keer bekeken | 0 reacties

mei '19 Telecombedrijf VEON kiest voor Huawei

MOSKOU (AFN/BLOOMBERG) - Het aan de beurs in Amsterdam genoteerde telecombedrijf VEON vervangt op grote schaal apparatuur van Ericsson met die van het Chinese Huawei. Het gaat om duizenden zogeheten basisstations in Moskou, die al zijn verouderd. Volgens topman Vasyl Latsanych van VEON Rusland probeert zijn bedrijf zich zo voor te bereiden op supersnel 5G-internet. 2.034 keer bekeken | 0 reacties

mei '19 Kleiner verlies voor Probiodrug

Gerelateerd:  VIVORYON THERAPEUT 3,950 -0,25%

HALLE (AFN) - Biotechnologiebedrijf Probiodrug heeft zijn eerste kwartaal met een kleiner verlies afgesloten dan een jaar eerder. Het Duitse bedrijf dat een notering heeft op de beurs in Amsterdam behaalde wederom nog geen omzet. 1.807 keer bekeken | 0 reacties

mei '19 Goed kwartaal Walmart op Amerikaanse markt

Gerelateerd:  Ahold Delhaize 23,520 +1,42%, Walmart 121,560 -0,45%

BENTONVILLE (AFN/BLOOMBERG) - De Amerikaanse supermarktketen Walmart heeft met zijn verkopen in de Verenigde Staten het beste resultaat in een eerste kwartaal behaald in negen jaar. De omzet in Amerikaanse winkels die minstens een jaar zijn geopend nam in de eind april afgesloten periode met 3,4 procent toe. Daarmee lag de vergelijkbare verkoop al vier kwartalen op rij op meer dan 3 procent. 1.747 keer bekeken | 0 reacties

mei '19 'Osram praat nog met Bain en Carlyle'

Gerelateerd:  SIGNIFY NV 22,080 +2,46%

MÜNCHEN (AFN) - Lichtproducent Osram Licht is nog altijd in gesprek met investeringsfondsen Bain en Carlyle. Mogelijk willen die partijen in de komende weken een bod uitbrengen op Osram, schrijft de Duitse zakensite Börse Online op basis van marktkenners. 1.697 keer bekeken | 0 reacties

mei '19 Kleine minnen op Europese beurzen

AMSTERDAM (AFN) - De Europese beurzen lieten donderdag kleine minnen zien. Beleggers kregen een hoop kwartaalberichten voor de kiezen. Ook bleef het handelsconflict centraal staan nadat de Verenigde Staten maatregelen hebben genomen om de Chinese telecomreus Huawei te weren van de Amerikaanse markt. Op het Damrak schoot kaartenmaker AND omhoog na een sterke handelsupdate. 1.689 keer bekeken | 0 reacties

mei '19 Bedrijvigheid Philadelphia flink in de lift

PHILADELPHIA (AFN) - De industriële bedrijvigheid rond de Amerikaanse stad Philadelphia groeit deze maand aanzienlijk harder dan een maand eerder. Dat meldde de Federal Reserve van Philadelphia. 1.544 keer bekeken | 0 reacties

mei '19 Lagere winst Belgische bank KBC

Gerelateerd:  ING 7,130 +8,64%, KBC Groep 53,140 +2,47%

BRUSSEL (AFN) - De Belgische bank en verzekeraar KBC heeft in het eerste kwartaal minder winst behaald, omdat het financiële concern het grootste deel van de bankenheffing voor het volledige jaar in de afgelopen periode in de boeken heeft verwerkt. 1.479 keer bekeken | 0 reacties

mei '19 Werkloosheid verder gedaald

DEN HAAG (AFN) - Het aantal werklozen is in april verder gedaald, naar 300.000. Dat komt neer op 3,3 procent van de beroepsbevolking, zo blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). 1.470 keer bekeken | 0 reacties

mei '19 'Wall Street opent met kleine uitslagen'

Gerelateerd:  NY-DJ-Industrial Avg 0,00 0,00%

NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York gaan donderdag naar verwachting met kleine uitslagen openen. Beleggers kauwen na op de geluiden van de afgelopen dagen over het handelsconflict tussen China en de Verenigde Staten. President Donald Trump tekende woensdag een decreet dat het Chinese technologiebedrijf Huawei beperkt om zijn apparatuur in de VS te verkopen. 1.461 keer bekeken | 0 reacties

mei '19 Nikkei lager na tegenvallende resultaten

Gerelateerd:  TOKYO-Nikkei 225 22.863,73 +0,74%

TOKIO (AFN) - De aandelenbeurs in Japan is donderdag met verlies gesloten. Tegenvallende resultaten van enkele grote Japanse bedrijven zorgden voor een negatieve stemming. Het nieuws dat de Verenigde Staten een aantal maatregelen hebben genomen om de Chinese telecomfabrikant Huawei van de Amerikaanse markt te weren wakkerde daarnaast de zorgen over het handelsconflict tussen beide economische grootmachten aan. 1.416 keer bekeken | 0 reacties

mei '19 Kleine plussen bij opening Wall Street

Gerelateerd:  NY-DJ-Industrial Avg 0,00 0,00%

NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York zijn donderdag licht hoger geopend. Beleggers zoeken naar richting na de tegenstrijdige signalen van de afgelopen dagen over het handelsconflict tussen China en de Verenigde Staten. President Donald Trump tekende woensdag een decreet dat het Chinese technologiebedrijf Huawei beperkt om zijn apparatuur in de VS te verkopen. 1.342 keer bekeken | 0 reacties

mei '19 Tesla bestrijdt brandgevaar met update

PALO ALTO (AFN) - Tesla heeft een automatische update uitgestuurd voor zijn elektrische auto's, die het risico op brand moet tegengaan. De maatregel volgt op de spontane ontbranding van twee geparkeerde Tesla's in Azië. 1.323 keer bekeken | 2 reacties

mei '19 Meerdere biedingen op vliegtak Thomas Cook

Gerelateerd:  Air France-KLM 5,568 +12,48%

LONDEN (AFN) - De Britse reisorganisatie Thomas Cook heeft meerdere biedingen ontvangen voor haar luchtvaartdivisie of delen daarvan. Dat meldde Thomas Cook in een handelsbericht, waarin het bedrijf ook waarschuwt voor een uitdagend zomerseizoen. 1.227 keer bekeken | 0 reacties

mei '19 'Finnen azen op lifttak ThyssenKrupp'

Gerelateerd:  THYSSENKRUPP AG O.N. 7,470 +8,07%

HELSINKI (AFN) - Het Duitse ThyssenKrupp heeft een gegadigde voor een overname van zijn liftdivisie. De Finse liftenmaker Kone is geïnteresseerd in de aankoop van het onderdeel, meldt persbureau Reuters op basis van ingewijden. 1.214 keer bekeken | 0 reacties

mei '19 Bouygues: minder concurrentie op telecommarkt

Gerelateerd:  ALTICE EUROPE N.V. 4,150 +7,62%, Bouygues 30,680 +3,47%

PARIJS (AFN/BLOOMBERG) - De fikse concurrentie op de Franse telecommarkt is duidelijk aan het afnemen. Dat zei Philippe Marien, plaatsvervangend directeur van het Franse conglomeraat Bouygues, in een toelichting op de eerstekwartaalcijfers. 1.195 keer bekeken | 0 reacties

mei '19 Export eurozone in de lift

LUXEMBURG (AFN) - De goederenexport van de landen van de eurozone naar de rest van de wereld is in maart met 3,1 procent toegenomen in vergelijking met een jaar eerder. In totaal werd in die maand voor 205,6 miljard euro uitgevoerd. Dat meldde het Europees statistiekbureau Eurostat op basis van een voorlopige schatting. 1.150 keer bekeken | 0 reacties

mei '19 RTL verdient steeds meer online

LUXEMBURG (AFN) - RTL Group, het moederbedrijf van onder meer een aantal Nederlandse tv-zenders en streamingdienst Videoland, heeft in het afgelopen kwartaal meer omzet geboekt. Vooral de opbrengsten van onlinediensten groeiden hard. 1.135 keer bekeken | 0 reacties

mei '19 Uitkeringsaanvragen VS licht gedaald

WASHINGTON (AFN) - Het aantal eerste aanvragen voor een werkloosheidsuitkering in de Verenigde Staten is afgelopen week met 16.000 gedaald tot 212.000. Dat maakte het Amerikaanse ministerie van Arbeid bekend. 1.108 keer bekeken | 0 reacties

mei '19 Woningbouw VS trekt aan

WASHINGTON (AFN) - Het aantal in aanbouw genomen woningen in de Verenigde Staten is in april met 5,7 procent gestegen in vergelijking met een maand eerder. Dat maakte het Amerikaanse ministerie van Handel bekend. 1.094 keer bekeken | 0 reacties

mei '19 'Euronext op koers wat betreft kosten'

Gerelateerd:  Euronext 84,900 +0,95%

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - Euronext ligt op koers om de kosten dit jaar volgens plan binnen de perken te houden. Dat zegt een analist van ING naar aanleiding van de sterke kwartaalcijfers van het beursbedrijf. Ook andere marktvorsers waren positief. De winst was stukken beter dan alom door kenners was voorzien. 948 keer bekeken | 0 reacties

mei '19 Weer grote aandeleninkoop bij Sony

TOKIO (AFN/BLOOMBERG) - Het Japanse technologieconcern Sony gaat voor de tweede keer in vrij korte tijd voor een groot bedrag aan eigen aandelen inkopen. Het gaat nu om een inkoopprogramma ter waarde van maximaal 200 miljard yen, ofwel omgerekend ruim 1,6 miljard euro, dat loopt tot eind maart volgend jaar. 883 keer bekeken | 0 reacties

mei '19 Optimisme door nieuwe collecties bij Burberry

LONDEN (AFN/BLOOMBERG) - Het Britse modehuis Burberry heeft een aandeleninkoopprogramma van 150 miljoen pond, omgerekend 172 miljoen euro, aangekondigd ondanks dat het bedrijf zijn schulden zag toenemen. De maker van de iconische regenjassen en sjaals met ruitjespatroon is positief gestemd over de nieuwe collecties die afgelopen winter werden geïntroduceerd. 863 keer bekeken | 0 reacties

Zoeken

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare