Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Nieuws van zondag 14 april 2019

14 apr Beursweek kort maar krachtig met cijferstroom

AMSTERDAM (AFN) - De komende beursweek zal vooral in het teken staan van de start van het nieuwe kwartaalcijferseizoen. Met name in de Verenigde Staten komt een aantal grote bedrijven met cijfers, zoals Netflix, PepsiCo, Honeywell, Philip Morris, BlackRock en Schlumberger, en de financiële instellingen Bank of America en Morgan Stanley. Verder komen er wat interessante macro-economische publicaties. 5.955 keer bekeken | 0 reacties

14 apr Marketingreus Publicis doet miljardenovername

PARIJS (AFN/BLOOMBERG) - De Franse marketingreus Publicis koopt branchegenoot Epsilon voor zo'n 4 miljard dollar. Met het inlijven van Epsilon, dat nu nog eigendom is van Alliance Data Systems, wil het bedrijf zijn positie versterken in online reclame. 2.395 keer bekeken | 0 reacties

Zoeken

Gesponsorde links