Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Nieuws van zondag 10 februari 2019

10 feb Bomvolle cijferweek voor beleggers Amsterdam

AMSTERDAM (AFN) - Beleggers in Amsterdam kunnen de borst natmaken voor een buitengewoon drukke week met resultaten van grote AEX-bedrijven als Randstad, AkzoNobel, ABN AMRO, Heineken, DSM en Aegon. Ook de agenda met bedrijfscijfers in het buitenland is goedgevuld, net als de rol voor macro-economische gegevens. 6.789 keer bekeken | 0 reacties

10 feb Egypte bekijkt bod VEON op GTH

Gerelateerd:  VEON ORD 2,392 0,00%

CAÏRO (AFN) - De Egyptische financiële toezichthouder bekijkt het bod van telecombedrijf VEON op de uitstaande aandelen van zijn Egyptische dochter Global Telecom Holdings (GTH). VEON maakte het bod afgelopen week bekend. 1.930 keer bekeken | 0 reacties

10 feb 'Delta en easyJet samen bij bod Alitalia'

Gerelateerd:  Air France-KLM 11,120 -0,36%, easyJet 1.219,000 0,00%

ROME (AFN/BLOOMBERG) - Het Amerikaanse Delta Air Lines wil een samenwerking aangaan met het Britse easyJet bij een deelneming in het noodlijdende Alitalia. Dat schrijft de krant Corriere della Sera op basis van bronnen. 2.249 keer bekeken | 0 reacties

Zoeken

Gesponsorde links