Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Wie kan mij uitleggen dat na goede cijfers van Phi

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
King of Knights
2
Wie kan mij uitleggen dat na goede cijfers van Philips het aandeel daalt. Je zou verwachten dat het zou moeten stijgen. Of is de oorzaak het feit dat Ph. minder mobieltjes heeft verkocht.
[verwijderd]
1
Hi Rschrt, Profittaking!!!!! De markt doet toch altijd 't tegenovergestelde van wat je zou verwachten. Philips bankroet? I don't think so! Alles zal reg kom. Houdt er de moed maar in. Amor, amor, amor, Amor- a more beautiful 2nd quarter, en dan zouden we helemaal kelderen-icano.
[verwijderd]
0
Beste rschaart, Opening vanmorgen bullish; e57,20 Daarna winstneming. (cash) Maar... deze beleggers zullen op een bodem wederom instappen. Gevolg: indien nasdag positieve signalen blijft afgeven qua sentiment, zal Philips zo weer op een high zitten. Dus blijf zitten.
[verwijderd]
0
Hoe komt de waarde van een aandeel tot stand: De waarde van het aandeel komt tot stand door vraag en aanbod, de vraag wordt geleid door de verwachtingen die geschept worden (toekomst) de afgelopen drie weken heeft het aandeel een stijging een daling en een stijging doorgemaakt van respectievelijk €46-€52, €52-€46 en nu €46-€55 in de laatste was de hoog gespannen verwachting al verwerkt. Maar dat zo'n spectaculair winstgroei werd genoteerd had deels ook te maken met de verkoop van ASML (window dressing) nu hoef je niet bang te zijn want het aandeel gaat de komende week(en) boomen. Niet alleen de komende weken maar weldra zullen de particuliere beleggers ook wel in Philips willen stappen en dan moet je oppassen want dan is de rek eruit en zullen grote beleggers uit Philips stappen met een correctie tot gevolg. Maar de gehele zomer kan je gerust je aandelen aanhouden. Pas als iedereen terug is van vakantie, moet je het aandeel weer scherp in de gaten houden.
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Philips Koninklijke Meer »

Koers 41,040   Verschil +0,17 (+0,42%)
Laag 40,925   Volume 1.376.392
Hoog 41,450   Gem. Volume 2.287.773
22-nov-19 17:35
label premium

Philips: Alsnog onderuit

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium