Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

stom idee(of niet)?????????

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
98 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
[verwijderd]
1
't zal de echte hercu toch niet wezen ??!!! Sterkte met je depri's en ik wens je toch nog 1 x een "toppertje" met Antonov. Maarre... niet over mijn rug ! Johan (51), ik leef zonder medicijnen en blijf daarom nuchter genoeg om Antonov goed te kunnen inschatten/volgen.
[verwijderd]
1
Jeeves/Fruitcake is: Irwin (40), met twee kids van 5 en 3 jaar (jongen/meisje) en een volgens anderen nogal fraaie vriendin waarmee het trouwen steeds een jaar wordt uitgesteld. Is wel de moeder van de kids, overigens. Al 16 jaar samen. Professie: directeur van een communicatieadviesbureau en freelance journalist. Hobby's/ticks: de kids, sportvliegen (PPL) en beleggen (naast Antonov in GTN, Simac en UPC). Voor andere leuke dingen is geen tijd beschikbaar. CU all, Irwin.
King of Knights
1
Doe dat leker in de koffierkamer en houdt Antonoc forum zuiver met alleen relevante gegevens. Er zijn al genoeg berichten op het forum. Het interesseert me persoonlijk niets of jullie getrouwd zijn of niet. (no offence)
[verwijderd]
1
Leuk idee, Maar mis alleen HERCULES nog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Frans van der Heijden 55 jaar getrouwd, 3 zn Wao(longemficeem, niet van het roken,Kom volgende maand op de wachtlijst te staan voor een dubbel longtransplantatie, Heb een kleine aandelen portefeuille, en beleef daar veel plezier aan,niet vanwege de winsten, maar kan er wel heel de dag mee bezig zijn. Lees altijd met veel plezier het forum van ANTONOV. Heb op dit moment geen aandelen ANTONOV meer. had er wel 10000 in prote- feuille, die voor 0.33 heb gekocht en weer heb verkocht op 0.87, Heb wel vertrouwen in het ANTONOV product en hoop binnen kort weer in te stappen. alle een goed iex jaar en geef niet op, ANTONOV IS COMING
Putrided
1
Frans, zien we hier gelijk even de betrekkelijkheid van het Antonov gebeuren. Het is leuk spelen en dromen en leuk als het gaat, maar niet het belangrijkste. We wensen je natuurlijk alle sterkte en hopen je in gezondheid te zien als hij op 5 staat. Moet je er wel een paar kopen op zijn minst natuurlijk! @utrided
[verwijderd]
0
Frans, Je berichtje zet me toch even aan het denken. Het is in het leven niet altijd even makkelijk en vanzelfsprekend. Ik wens je dan ook veel sterkte toe in de komende periode! gegroet, Ron
[verwijderd]
0
bedankt. Putrided. En voor op de tafel lig, heb ik ANTONOV gekocht. groetjes, Frans.
[verwijderd]
1
Bedankt, Ron In deze probeer ik altijd gemakelijk en van zelfspekend te denken. De transplantatie is net als het kontrakt van Antonov moeilijk maar positief. groetjes Frans.
[verwijderd]
0
Wat in vredesnaam is een nolina. Afgaand op de naam kan het niet veel wezen, lijkt me. Maar goed, ik ben journalist, en weet geen moet van planten. Veel succes met antonov. Ik heb 'm zonet op 66 cent gezet met een aankoop van 2000 stuks. Ik had er al 4000 voor 59 cent. Hoop dat het snel gaat gebeuren, anders begint het mij iets teveel te lijken op de Smartpen waarvan op IEX ook erg veel werd verwacht ... Groet, Ton
[verwijderd]
0
Ik ben het vriendje van Pien. Ik heb altijd al willen beleggen maar had nooit geld over. Via een kennis ben ik op de hoogte gebracht van Antonov en de miljoenen die daar liggen wachten om opgeraapt te worden. Ik werd twee dagen lang ieder uur opgebeld met de mededeling dat hij (de kennis) weer 4000 eurootjes binnen had. 's nachts een order gegeven en de volgende dag was ik voor de eerste keer de trotse eigenaar van 1000 aandeeltjes Antonov. Helaas was ik die eerste dag alweer 1/3 van m'n geld (fictief) kwijt. Ik heb ze dan ook bijna op het allerhoogste punt gekocht 0,93. Sindsdien volg ik dagelijks dit forum. In het begin werd ik met de dag euforischer tot dat ik in de gaten kreeg dat alle positieve berichten afkomstig waren van (in mijn ogen) grootaandeelhouders. Maar goed...ik geloof er nog wel in!!! Rogier (small member of the WINNING team)
[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
Mijn naam is Rob van den Berge uit Spijkenisse 46 jaar en woon na scheiding samen met mijn dochtertje van 11 jaar. Heb inmiddels al weer vijf jaar een LAT relatie, met een zoals men zegt fantastisch "wat zoekt die bij jou"-vrouwtje van 31 jaar. Ben in het dagelijks leven sinds 1 november 2001 manager backoffice, daarbij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen bij de administratie, onderhoud en facility van een woningcorporatie. Heb slechts 7500 aandelen sinds twee jaar, gemiddeld 0,54 eurocent, en geloof heilig in het produkt. Goed idee trouwens en een goed forum, ondanks enkele "zeikerds"
[verwijderd]
0
Frappant om te zien hoeveel onbekende, nooit eerder geziene exhibitionisten op zo'n berichtje afkomen :) -BT-
[verwijderd]
2
Gezien het feit dat er een paar duizend Antonov leden zijn. Is dit een heeeeeeel stom idee! Nogmaals dit is geen contactadvertentie plaats! Als je een vriend zoekt ( er zijn hier alleen jongens) zijn er andere site's beschikbaar! Je kunt daar bijvoorbeeld in contact komen met een onbekende Jap ofzo. IEX wordt gewoon trager dooor al deze %#$@@# berichten! Gaarne kappen.
[verwijderd]
1
Karsten1: "....Als je een vriend zoekt ( er zijn hier alleen jongens) zijn er andere site's beschikbaar!..." Zo! Heb jij er ervaring mee dan? Hoe is dat dan? Stellen ze zich altijd leuker voor dan ze zijn? Of blijkt die 10inches, 10cm te zijn? :) -BT- oh, the irony.
[verwijderd]
0
Als je commentaar hebt moet je wel zorgen dat het klopt, White Eagle. Wanneer ik namelijk data van mijn hard disk of bijv. m'n a-drive naar een website wil transporteren, spreekt men in de ICT-wereld toch echt van uploaden. Omgekeerd, dus als je iets van het web af trekt en dit vervolgens lokaal (hard disk, flop, etc) wilt opslaan, spreekt men van downloaden.
[verwijderd]
4
Karsten1, Dat maken wij zelf wel uit...als je het niet niet lezen wil.....find yourself another forum. Wij zijn hier happy mee.............Gr....Frank.
[verwijderd]
0
Frank, Helemaal mee eens. En volgens mij, zeker nog 65 andere forumleden!!! gegroet, Ron
[verwijderd]
0
Hoj, Ik vind dit wel een leuk idee. Mijn naam: Albert Reinders uit Zwijndrecht, 52 jaar en gehuwd met een kanjer van een vrouw. Werkzaamheden: Op de verkoop/calculatie afdeling van een Aluminium Constructie bedrijf. Hobby's: ZEILEN-ZEILEN en nog eens ZEILEN, honkbal, surfen en reizen samen met mijn voruw. Heb nog 12.000 a 0.59 eurocent Antonov en wat andere aandelen elders. Heb nog even geduld, het komt alemaal goed. Albert.
[verwijderd]
0
OK, dank je voor de uitleg, make my day. Weer wat geleerd. Maar zonder dollen: om dit soort spontane acties als deze kennismakingsronde te bestempelen als datingbox, is dat nou nodig? Hier passeren wel meer zaken de revue die niets met beleggen te maken hebben maar dat maakt n.m.i. alléén maar duidelijk dat het merendeel van dit forum zo nu en dan ook nog aan andere dingen denkt dan GELD. Succes verder met up-en downloaden.
98 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Meer »

Koers 0,000   Verschil 0,00 (0,00%)
Laag 0,000   Volume 0
Hoog 0,000   Gem. Volume 0
01-jan-01 00:00
label premium

KOPEN OF VERKOPEN?

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Ontdek Premium