Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Gaussin PSE:ALGAU.FR, FR0013495298

 • 0,829 25 sep 2023 17:26
 • -0,045 (-5,15%) Dagrange 0,800 - 0,869
 • 79.965 Gem. (3M) 231,3K

Gaussin 2023

131 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 ... 7 »» | Laatste | Omlaag ↓
 1. kneut 17 januari 2023 09:38
  Ik hoop veel winst dit jaar voor iedereen!

  OURSORAMA CP•16/01/2023 om 19:50
  Omzet en licentieomzet stijgen met 8,6% naar €57,3 miljoen ten opzichte van €52,8 miljoen een jaar eerder Cash bedroeg €9,8 miljoen ten opzichte van €8 miljoen op 30 juni 2022

  Uitstekende vooruitzichten in 2023 dankzij orderportefeuillegroei van 68% tot €130 miljoen, vergeleken met €77 miljoen een jaar eerder

  **

  Het orderboek in 2023 overschrijdt €110 miljoen GAUSSIN (ALGAU - FR0013495298) heeft vandaag zijn geconsolideerde omzet voor het boekjaar 2022 (niet-geauditeerd) gepubliceerd.

  Het boekjaar 2022 markeert een keerpunt voor GAUSSIN. Door het winnen van een grote order voor 329 ATM® 38T FULL ELEC van Amazon (zie de CP van 14 december 2022), verandert het bedrijf van dimensie.

  In de eerste plaats vanuit industrieel oogpunt, aangezien geldautomaten worden vervaardigd op de site van Saint-Vallier, in Saône-et-Loire. De toename van de productiecapaciteit was een voorwaarde om aanspraak te kunnen maken op deze nieuwe markt. Vandaag stellen de extra faciliteiten van 28.000 m2 de Groep in staat om te reageren op de snelle toename van de productie, met 441 geldautomaten die in 2023 zullen worden geproduceerd. De inzet van ATM in Noord- en Zuid-Amerika maakt deel uit van een bevestigd succes in Frankrijk, waar het voertuig al is verkocht aan een veertigtal grote merken.
 2. forum rang 7 jowi 18 januari 2023 09:26
  Gaussin: 'uitstekende' vooruitzichten, de titel gaat omhoog
  informatie verstrekt doorCIRCLE FINANCE • 17-01-2023 om 11:34 uur
  (CercleFinance.com) - De engineeringgroep Gaussin rapporteerde dinsdag "uitstekende vooruitzichten" na een boekjaar 2022 dat volgens hem een ??"keerpunt" markeerde vanwege de grote order van Amazon.

  De specialist in goederen- en personenvervoer en autonome technologieën genereerde vorig jaar een omzet en licentie-inkomsten die met 8,6% stegen tot 57,3 miljoen euro.

  De groep kondigt op 31 december 2022 een recordorderboek aan van 130 miljoen euro, waarmee ze kan bevestigen dat haar doelstelling van een omzet van 100 miljoen euro dit jaar gehaald of zelfs overtroffen moet worden.

  Voor de goede orde, Gaussin kondigde vorige maand een bestelling aan voor 329 'ATM'-parkeertractoren van Amazon, voertuigen die gebruikt zullen worden op de Amerikaanse sites van de onlinegigant.

  Na deze aankondigingen klom de titel Gaussin dinsdagochtend 5,6% op de beurs van Parijs.
 3. marinier 27 januari 2023 14:27
  Nog heel even en dan staan wij (de zittenblijvers) op een koers van euro 2,50. Er zitten volgens mij nog maar heel weinig aandeelhouders in Gaussin. Gezien ook de totaal GEEN reacties meer op dit forum. Het aandeel is gewoon aan het doodbloeden op dit moment en dan mag je ook nog naar een vergadering toe van Gaussin. Zeer trieste bedoeling allemaal. Ik beleg al meer dan 30 jaar maar dit is veruit de slechtste keuze van mij geweest en ik zal nog jarenlang tegen een verlies aan moeten kijken. Gezien mijn leeftijd verwacht ik zelfs dat ik koersen van 7 of 8 euro niet meer zal meemaken. Een overname van Gaussin zou nog enigszins verlichting kunnen brengen. Tot over 8 ,9 of 10 jaar zou ik maar zeggen. Doei allemaal.
 4. Daane Pinokkio 27 januari 2023 19:14
  "Een adembenemende collectie verhalen en video's van onze knappe partners: Amazon, Airbus, Air France, Aramco, Plug Power, Pininfarina, Qatar Airways en PSG. Vandaag voegen we nog een diamant toe aan onze kroon, de benoeming van Sophie Burcklen in de Raad van Bestuur. Het resultaat van de dag: een kleine dip van 9,14%! Laten we hopen dat Sophie ons kan helpen deze kleine tegenslag om te buigen in een grote triomf, en laten zien dat dit bedrijf geleid wordt door echte professionals en niet door een stelletje oplichters"
 5. kneut 1 februari 2023 08:39
  De oproeping en besluiten die aan de algemene vergadering zullen worden voorgelegd, werden op 2 januari 2023 gepubliceerd in het Bulletin des Annonces Légales Obligatoires (BALO) n°1. Ze zijn hier te vinden.

  U kuntonline of per post over de resoluties stemmen. De stemprocedures worden hieronder beschreven.

  De oproeping van de vergadering die gelijkwaardig is aan de oproeping van de vergadering, gepubliceerd in het BALO (Bulletin des Annonces Légales Obligatoires) op 2 januari 2023, geeft u toegang tot de volgorde van de vergadering en deresoluties die aan uw stemming zullen worden voorgelegd, evenals de belangrijkste modaliteiten van deelname, stemming en uitoefening van uw rechten. Als u niet al deze documenten hebt ontvangen, kunt u ze ophalen bij uw financiële tussenpersoon.

  De buitengewone algemene vergadering van 7 februari 2023 heeft in het bijzonder tot doel de resolutie goed te keuren die Amazon toestaat warrants te ontvangen die, op de datum van ondertekening van de overeenkomst om deze warrants uit te geven, maximaal 20% van de door GAUSSIN uitgegeven aandelen op eenvolledig verwaterde basis vertegenwoordigen, na uitgifte van de aandelen waarop is ingeschreven bij de uitoefening van de warrants . inschrijving op aandelen. Elke warrant geeft u het recht om in te schrijven op één gaussin-aandeel, onder voorbehoud van antiverwateringsaanpassingen.

  Dewarrants, die geen directe investering of verwerving van GAUSSIN-aandelen door Amazon vormen, hebben een levensduur van 10 jaar vanaf de datum van uitgifte na goedkeuring door de aandeelhouders en zullen in drie opeenvolgende tranches kunnen worden uitgeoefend, afhankelijk van de betalingen die Amazon aan GAUSSIN heeft gedaan met betrekking tot de orders gedurende die periode, met de mogelijkheid om alle warrants uit te oefenen als betalingen $ 500 miljoen bereiken of in het geval van een wijziging in de controle van GAUSSIN.

  De uitoefenprijs voor de warrants die de initiële 15% vertegenwoordigen, zal € 4,04 bedragen (d.w.z. de volumegewogen gemiddelde prijs (VWAP) over de 30 handelsdagen voorafgaand aan het persbericht gepubliceerd op 14 december 2022), en de uitoefenprijs voor de resterende 5% zal worden bepaald op de datum waarop betalingen door AMAZON met betrekking tot haar orders de initiële 15% uitoefenbaar maken en overeenkomen met negentig voor de oorspronkelijke 15%. r honderd (90%) van de volumegewogen gemiddelde prijs (VWAP) voor de 30 dagen voorafgaand aan die datum.

  De theoretische impact op de participatie in het kapitaal van een aandeelhouder die 1% van het aandelenkapitaal van GAUSSIN bezit vóór de uitoefening van het totale aantalwarrants (berekeningen gemaakt op basis van het aantal aandelen waaruit het aandelenkapitaal van GAUSSIN tot nu toe bestaat) zou als volgt zijn: 0,80% (en 0,76% op verwaterde basis).

  Formaliteiten voor stemmen per post enstemmen bij volmacht

  De aandeelhouders van de vennootschap worden uitgenodigd om deel te nemen aan de Algemene Vergadering via het internet via VOTACCESS of om het enkele stemformulier per post terug te sturen als ze niet aanwezig kunnen zijn of om volmacht te geven. Het formulieris hier beschikbaar en kan ook schriftelijk worden aangevraagd bij hun rekeninghouder door aandeelhouders aan toonder, met dien verstande dat verzoeken die uiterlijk zes dagen voor de datum van de vergadering worden ontvangen, worden ingewilligd.

  De volledige tekst van de besluiten en de verslagen van de Raad van Bestuur zijn beschikbaar op de website van de vennootschap: www.gaussin.com sectie "Investeerders".

  1. U wenst een toegangskaart aan te vragen, per post te stemmen ofeen volmacht te geven aan de vergadering via het internet via VOTACCESS.

  A. Als u een geregistreerde aandeelhouder bent, kunt u online een aanvraag indienen op het beveiligde VOTACCESS-platform dat toegankelijk is via de www.sharinbox.societegenerale.com website. Als u een zuivere nominale aandeelhouder bent, moet u inloggen op de Sharinbox-website met uw gebruikelijke toegangscode (opgeroepen op het enkele stemformulier dat bij de oproepingsbrochure is gevoegd) of uw inlog-e-mail (als u uw Sharinbox by SG Market-account al hebt geactiveerd), dan het wachtwoord dat al in uw bezit is. Als u een geregistreerde aandeelhouder bent in een beheerde geregistreerde aandeelhouder, moet u inloggen op de Sharinbox-website met behulp van de id's die u een paar dagen voor de opening van de stemming worden toegestuurd.
  Eenmaal op de startpagina van de Sharinbox-website kunt u de instructies op het scherm volgen om toegang te krijgen tot het VOTACCESS-platform waar u uw toelatingskaart online kunt aanvragen, kunt stemmen of een vertegenwoordiger kunt benoemen of intrekken.

  B. Als u aandeelhouder aan toonder bent, moet u bij uw rekeninghoudende instelling nagaan of deze al dan niet is aangesloten op het beveiligde VOTACCESS-platform en, zo ja, of deze toegang onderworpen is aan speciale gebruiksvoorwaarden. Als dit het geval is, kunt u inloggen met uw gebruikelijke toegangscodes op het internetportaal van uw effectenrekeninghouder om toegang te krijgen tot de VOTACCESS-site en vervolgens de instructies op het scherm volgen om een toelatingskaart aan te vragen, te stemmen of een volmacht aan te wijzen of in te trekken.

  C. De toegang tot het VOTACCESS-platform is open sinds 19 januari 2023 en eindigt de dag voor de Algemene Vergadering, d.w.z. op 6 februari 2023 om 15.00 uur (Parijse tijd). Het wordtaanbevolen om niet te wachten tot de laatste paar dagen om verbinding te maken met het VOTACCESS-platform en te stemmen om verzadiging ervan te voorkomen.

  2. U wenst niet deel te nemen aan de vergadering via het internet via VOTACCESS, u vindt op de website sjablonen om uw poststemformulier in te vullen volgens de volgende keuzes:

  A. U wenst de vergadering bij te wonen. U moet het enige formulier op de website van het bedrijf invullen of dat zal worden toegevoegd aan de kennisgeving die naar u wordt verzonden door het vakje "Ik wil deze vergadering bijwonen" aan te vinken en het vervolgens gedateerd en ondertekend terug te sturen naar Société Générale Securities Services - Meetings Service - CS 30812, 44308 Nantes Cedex 3 of, Voor aandeelhouders aan toonder, vraag uw rekeninghoudende instelling om u een toegangskaart te sturen. (vgl. Model 1 hier verkrijgbaar).

  B. U stemt per post omdat u de vergadering op 7 februari 2023 om 11.00 uur niet kunt bijwonen. U moet het enige formulier invullen dat op de website van het bedrijf verschijnt of dat zal worden toegevoegd aan de kennisgeving van vergadering die naar u wordt verzonden door het vakje "Ik stem per post" aan te vinken en het vervolgens gedateerd en ondertekend terugsturen naar Société Générale Securities Services - Service des Assemblées - CS 30812, 44308 Nantes Cedex 3 of, voor de handelingen Stuur het terug naar de bevoegde instelling, die het, samen met een door haar afgegeven certificaat van deelname, zal doorsturen naar Société Générale Securities Services. (vgl. Model 2 hier verkrijgbaar).

  Door de vakjes leeg te laten, stem je "JA"; door de vakjes zwart te maken, afhankelijk van het aangevinkte vakje, stem je "NEE" of onthoud je je van stemming.

  Om in aanmerking te worden genomen, moet het enkele stemformulier uiterlijk drie (3) kalenderdagen vóór de datum van de algemene vergadering, d.w.z. zaterdag 4 februari 2023, worden ontvangen door de afdeling Vergaderingen van Société Générale Securities Services, bij gebreke waarvan het niet in aanmerking kan worden genomen.
 6. marinier 1 februari 2023 10:15
  Hallo Kneut, waar haal je in godsnaam die euro 4 vandaan. Jij gelooft zeker in sprookjes.
  Je zult wel euro 2 bedoelen want dat is de realiteit!!!. Kijk maar weer naar de KOERS VANDAAG. Gewoon weer verwatering vind er plaats en niets anders. Daarvoor hoef ik niet naar die vergadering te gaan.....Onze keuze om in Gaussin te beleggen was kort gezegd WAARDELOOS
 7. H@lf-one 1 februari 2023 10:46
  quote:

  marinier schreef op 1 februari 2023 10:15:

  Hallo Kneut, waar haal je in godsnaam die euro 4 vandaan. Jij gelooft zeker in sprookjes.
  Je zult wel euro 2 bedoelen want dat is de realiteit!!!. Kijk maar weer naar de KOERS VANDAAG. Gewoon weer verwatering vind er plaats en niets anders. Daarvoor hoef ik niet naar die vergadering te gaan.....Onze keuze om in Gaussin te beleggen was kort gezegd WAARDELOOS
  Waarom verkoop je uw aandelen niet gewoon in plaats van altijd negatief hier te zijn. Ge gaat gelukkiger zijn dan nu denk ik!

  Ik zit er nog altijd in met een niet al te groot aandeel van mijn portefeuille en ik hou ze rustig bij voor de lange termijn. We zullen wel zien.
 8. forum rang 7 jowi 1 februari 2023 14:52
  GAUSSIN kondigt de publicatie aan van het rapport van Kepler Cheuvreux over de vooruitzichten van de Groep
  informatie verstrekt doorBOURSORAMA PR • 30/01/2023 om 20:36
  GAUSSIN (Euronext Growth ALGAU – FR0013495298), een pionier op het gebied van schoon en slim goederen- en personenvervoer, kondigt aan dat dit het onderwerp is van een rapport van Kepler Cheuvreux, een toonaangevende onafhankelijke Europese financiële dienstverlener gespecialiseerd in onderzoek, uitvoering, vastrentende waarden en krediet , gestructureerde oplossingen, bedrijfsfinanciering en vermogensbeheer.

  Het rapport, getiteld Pedal to the Metal*, schetst de sterke punten en uitdagingen waarmee GAUSSIN te maken heeft en benadrukt het sterke potentieel van de Groep. Het rapport, gepubliceerd op 30 januari 2023, is beschikbaar op de website www.keplercheuvreux.com/fr/ in de rubriek "Research Hub Public Access".

  OPM± heb het rapport niet gelezen maar aan de koers te zien......=
 9. Daane Pinokkio 2 februari 2023 12:23
  En zonder brandstof zullen ze ook al niet meer vallen ...

  TotalEnergies en Air Liquide rollen rode loper uit voor waterstoftrucks.
  TotalEnergies en Air Liquide lanceren een joint venture voor de bouw van 100 tankstations voor waterstoftrucks. Ook België krijgt daar een aantal van.
  Bron: De Tijd vandaag om 09:58
 10. forum rang 7 jowi 5 februari 2023 17:15
  BRON: franse forum

  GAUSSIN: SAMENVATTING VAN DE POSITIEVE EN NEGATIEVE PUNTEN VAN HET ALFAWAARDERAPPORT

  M9751403
  04 febr 2023 • 06:06
  POSITIVES / Als eerste in het segment van voertuigen die in gesloten ruimtes werken, duurzaam (batterij of waterstof), autonoom of bewoond, biedt Gaussin nu een breed scala aan machines die betrouwbaarder en autonomer zijn dan die van de concurrentie. Het waardepotentieel is aanzienlijk, het licentiemodel zou Gaussin in staat moeten stellen zich zowel tegen lagere kosten te ontwikkelen als zijn winstgevendheid te verbeteren. Zeer hoge vraag in de eindmarkten van logistiek en havens, essentieel voor enerzijds het koolstofvrij maken van de transportsector en anderzijds de verbetering van de productiviteit en veiligheid. NEGATIEVEN /Op korte termijn zou de toename van de activiteit en dus de toename van het werkkapitaal en de behoefte aan investeringsuitgaven moeten leiden tot ten minste één fondsenwerving. De uitvoering van de opvoering van de operaties zal bepalend zijn voor de naleving van de leveringstermijnen Concurrenten moeten hun technische achterstand inlopen, met het risico van prijsdruk. Het is aan jou om te beoordelen fijne dag verder.
 11. kneut 5 februari 2023 21:03
  Even weer wat nieuws:
  Na KEPLER die een KOOP advies heeft met een koersdoel van € 4,70, koopt ALPHAVALUE ook met een koersdoel van €4,97. In 2023 een nettowinst van €9,36 miljoen voor een omzet van €119 miljoen. In vergelijking met activa wordt het aandeel gewaardeerd op € 6,62.

  GEDETAILLEERDE PRESENTATIE EN PERSPECTIEVEN GAUSSIN
  Pagina 20
  " Ondertekening van een raamcontract met UPS waarvan de 1e bestelling in februari 2023 zal worden geplaatst "
  Pagina 9
  " Strategische projecten in discussie die zero-emissie en automatisering combineren " " Bestaande haven van een megaproject in Saoedi-Arabië " " Mega-industriële site voor papierproductie in Brazilië " " Industriële parknetwerken van een Duitse autofabrikant " " Industriële parknetwerken van een internationale leider op fcmg-gebied"
  Pagina 32
  Focus 2023 - 2024 " Lokale implementatie van GAUSSIN's technologie die al aan de gang is in de Verenigde Staten, waar we van plan zijn een productiecapaciteit te ontwikkelen die in staat is om aan de groeiende vraag te voldoen via een lokale licentiehouder " " Aanzienlijk potentieel voor nieuwe licenties in het Midden-Oosten om te voldoen aan de grote vraag naar megaprojecten en snelle overgang naar schone technologieën die de regio voor ogen heeft"
131 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 ... 7 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Gaussin Meer »

Koers 0,829   Verschil -0,05 (-5,15%)
Laag 0,800   Volume 79.965
Hoog 0,869   Gem. Volume 231.299
25 sep 2023 17:26
Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en tips?

Neem nu een abonnement op IEX en krijg toegang tot onze koop-en verkooptips!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links