Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Aandeel ONWARD MEDICAL BRU:ONWD.BL, NL0015000HT4

Laatste koers (eur) Verschil Volume
5,240   +0,040   (+0,77%) Dagrange 5,080 - 5,300 30.348   Gem. (3M) 42,6K

ONWARD Medical

9 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 7 €URO-Trader 8 februari 2022 09:56
  Door ABM Financial News op dinsdag 8 februari 2022

  De STIMO-BRIDGDE studieresultaten van Onward, gepubliceerd in Nature Medicine, laten zien dat mensen met een ernstige dwarslaesie weer kunnen staan en lopen. Dit liet het Zwitsers-Nederlandse medische techbedrijf met een notering in Brussel en Amsterdam dinsdagochtend weten.

  Drie deelnemers met een volledige sensorimotorische dwarslaesie kregen een nieuwe elektrode ingeplant. Vóór de implantatie konden deze proefpersonen hun beenspieren niet samentrekken en geen enkele stap zetten. Op de eerste dag na implantatie konden alle deelnemers zelfstandig stappen zetten op een loopband met ondersteuning van hun lichaamsgewicht.

  Na vijf maanden revalidatie waren de deelnemers in staat hun benen te gebruiken om te staan, te lopen, te zwemmen en/of te fietsen. Ze kregen ook weer controle over hun rompspieren. Dankzij dit herstel van been- en rompmotoriek kunnen de deelnemers zich ook staande houden in sociaal verband, aldus Onward.

  "We werken er hard aan om deze therapieën zo snel mogelijk naar de SCI-gemeenschap te brengen en onze eerste introductie, voor herstel van hand- en armfunctie, wordt begin 2023 verwacht", liet CEO Dave Marver van Onward weten.

  Bron: ABM Financial News
 2. Anna991 8 februari 2022 10:00
  Stimulatie brengt de neuronen in het ruggenmerg onder het letsel dichter bij hun drempel om een actiepotentiaal naar de spieren te sturen,” legt Dr. Chet Moritz uit. Hij voerde de eerste studie uit en eveneens betrokken bij ONWARD’s grotere klinische studie.

  “Ze worden wel geprikkeld, maar ze worden niet helemaal aangezet. Dan kunnen de weinige overgebleven paden tussen de hersenen en het ruggenmerg die de laesie passeren, ervoor zorgen dat die spieren samentrekken wanneer mensen de beweging willen maken.”
 3. forum rang 7 €URO-Trader 8 februari 2022 13:07
  Goed, ik was te laat met inkopen, en dat ik er gisteren nog mee bezig was. Schade! Wel even een bedrijf in de gaten te houden. Potentie: zeer zeker. Emissie tzt, vermoed van wel. Dalen, inkopen en dan pump en dump is de strategie. Er is zeker een markt voor, maar er zijn dan ook weer flinke kosten mee gemoeid. Wordt subsidie overheid en dekking verzekeringsmaatschappijen. Dat er indien noodzakelijk emissies gaan komen gaan deze sowieso slagen, hier ruim voldoende interesse voor.
 4. Anna991 9 februari 2022 10:25
  Vandaag opnieuw een mooie stijging al dan niet met lage volumes.

  Ik ben bijzonder enthousiast over dit bedrijf. Verwacht er de komende maanden en anderhalf jaar veel van.

  Niet op z’n minst omdat dit gewoonweg geweldig nieuws is voor mensen die leven met een dwarslaesie of andere zenuwschade.

  www.beursduivel.be/Column/739454/De-b...
 5. forum rang 4 Anna91 10 februari 2022 16:50
  quote:

  €URO-Trader schreef op 10 februari 2022 08:10:

  Interessant stuk. Veel verschillende aandeelhouders dus. Sentiment gevoelig mbt pb en speculatief. Interessant bedrijf.
  Yes. En gek genoeg nog ontzettend onder de radar.

  Ander interessant artikel:

  "Both she and Courtine have helped establish a Netherlands-based technology company called Onward Medical that is working to commercialise the system.

  The company expects to launch a trial in about a year involving 70 to 100 patients, primarily in the US.

  If this study's early results are confirmed on a larger scale, researchers say paralysed people might be able to use their smartphones or smartwatches to move their legs again."

  www.euronews.com/next/2022/02/09/grou...
 6. forum rang 4 Hercule Poirot 21 maart 2022 23:14
  Onward Medical kan activiteiten tot 2024 financieren
  Gecreëerd: 18:03
  (ABM FN-Dow Jones) Onward Medical kan tot het einde van 2024 zijn activiteiten financieren. Dit meldde het medische technologiebedrijf dat innovatieve therapieën creëert voor mensen met een dwarslaesie maandag nabeurs.

  De kaspositie van het bedrijf zal de impact van de verstoringen in de aanvoerketen, die van invloed kunnen zijn op bepaalde ontwikkelingsprogramma's, verzachten, aldus het bedrijf.

  "Wereldwijde tekorten aan microprocessoren en de schaarste aan andere componenten zullen naar verwachting gevolgen hebben voor de ontwikkeling en commercialisering voor beide technologieplatforms van het bedrijf”, denkt Onward Medical.

  Het bedrijf verwacht dat zijn ARCEX-platform klaar zal zijn voor commercialisering in de tweede helft van 2023.

  "We hebben een sterke balans […] en we zullen zoeken naar mogelijkheden om onze kaspositie verder te versterken wanneer de kapitaalmarkten in de VS en elders in de wereld verbeteren", aldus CEO Dave Marver.

  Ik weet niet hoe het aandeel hier morgen op gaat reageren, maar ik sta klaar om aandelen op te pikken als we omlaag gaan.
9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.