Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Xpeng

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. Zakkenvuller 22 mei 2021 20:05
    Goedenavond allen,
    Heeft 1 van jullie al naar Xpeng gekeken?
    Ik heb afgelopen week 11% rendement op mijn xpeng aandelen en ben van plan komende week bij positie in Xpeng uit te breiden.
    Ik kan hier een hele lijst aan argumenten opnoemen, maar misschien is het handig even naar deze korte video te kijken:
    www.youtube.com/watch?v=g_KEMNSq02g
    Eigenlijk staan alle seinen op groen en dat blijkt ook wel als ik zie hoe hard de koers momenteel ineens stijgt.
    Zijn er ook tegenargumenten?
    Dit kan de volgende bitcoin/tesla worden
  2. forum rang 4 Tonydwi 26 mei 2021 07:42
    Xpeng-aandelen zijn een geweldige koop op de lange termijn na indrukwekkende resultaten in het eerste kwartaal
    Met 60% lager dan de piek, ziet het aandeel XPEV er aantrekkelijk uit op het huidige niveau
    EV-maker Xpeng (NASDAQ: XPEV ) schiet op alle cilinders. Ondanks dat het vorig jaar pas naar de beurs is gegaan, wordt het aandeel XPEV beschouwd als een aandeel voor de lange termijn. Beleggers die de aandelen direct na de beursgang hebben gekocht, hebben het afgelopen jaar enorme winsten geboekt.
    Xpeng-logo en P7-model in voorraad XPEV-winkel
    Elektrische voertuigen spelen een grote rol in de overgang naar een milieuvriendelijke levensstijl en EV-aandelen maken zich op de lange termijn over het algemeen op voor enorme rugwind.
    De vraag naar elektrische voertuigen stijgt over de hele wereld en de steun van de overheid in de vorm van regelgeving en subsidies zal de ontwikkeling van elektrische voertuigen versterken.
    De XPEV-voorraad is vandaag verre van zijn hoogtepunt. Het aandeel bereikte in november 2020 een recordhoogte van $ 74 en wordt momenteel verhandeld tegen ongeveer $ 28,50.
    Het vertoonde enige volatiliteit als gevolg van een tekort aan chips, maar ik denk dat deze dip een goed moment is om de stap te zetten en dit EV-aandeel aan uw portefeuille toe te voegen. Laten we eens kijken naar de geweldige fundamenten van het bedrijf.
    Blow Out Q1 resultaten
    XPeng heeft een geweldige start van het jaar gehad en de resultaten van het eerste kwartaal zijn het bewijs. Het bedrijf rapporteerde een omzet van $ 450,4 miljoen voor het kwartaal, een stijging van 616% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De brutomarge bedroeg 11,2% in vergelijking met een negatieve 4,8% vorig jaar.
    Het bedrijf rapporteerde een nettoverlies van $ 120,1 miljoen en een nettoverlies per aandeel van $ 0,13, wat beter was dan de schattingen van analisten.
    5 TECHNISCHE VOORRAAD DIE ELKE INVESTEERDER MOET HEBBEN IN 2021
    Het behalen van een omzetstijging van 600% in een jaar is geen sinecure. Het toont het vermogen van het bedrijf om te schalen en aan de eisen van de consumenten te voldoen. Xpeng heeft een productportfolio dat inspeelt op de verschillende wensen van consumenten.
    Voor het volgende kwartaal verwacht het bedrijf een omzetstijging van 475% en leveringen van voertuigen tussen 15.000 en 16.000 voertuigen, wat neerkomt op een stijging van 380% op jaarbasis. De omzetraming laat zien dat het bedrijf sterk gepositioneerd is in de markt en werkt aan het strategische langetermijnplan om zijn marktaandeel uit te breiden.
    Indrukwekkende leveringscijfers
    XPeng rapporteerde recordbrekende leveringscijfers voor april, terwijl de verkoop van Tesla (NASDAQ: TSLA ) de afgelopen maand met 27% daalde .
    Het bedrijf leverde in het eerste kwartaal 13.340 voertuigen af. Het is een stijging van 487% ten opzichte van dezelfde periode 2020 en een stijging van 3% ten opzichte van het vierde kwartaal. Ondanks het tekort aan chips is XPeng erin geslaagd om een ??aantal enorme aantallen binnen te halen.
    Het leverde in april 5.147 eenheden af, met een stijging van 285% op jaarbasis. De leveringen year-to-date op 30 april bedroegen 18.487 eenheden, met een stijging van 412% op jaarbasis. Verbeterde hefboomwerking door hoge leveringsaantallen kan leiden tot hogere inkomsten en het bedrijf dichter bij winstgevendheid brengen.
    5 TECHNISCHE VOORRAAD DIE ELKE INVESTEERDER MOET HEBBEN IN 2021
    Een ander positief punt voor het bedrijf is de voortdurende uitbreiding van oplaadnetwerken in heel China. Het eigen laadnetwerk van het bedrijf in heel China heeft 1.140 stations bereikt in 164 steden.
    Het is de eerste EV-fabrikant in China die klanten gratis oplaaddiensten aanbiedt. Het vormt een aanvulling op het gemak en de flexibiliteit die worden geboden aan het brede scala aan klanten in heel China. XPeng heeft onlangs 12 laadstations gelanceerd op de snelweg Sichuan-Tibet.
    Het laatste woord over XPEV-aandelen
    De basisprincipes en leveringscijfers van XPeng zijn robuust en ze zullen de XPEV-voorraad hoger maken. Het blijft een hot EV-aandeel en zou een onderdeel van uw portefeuille moeten zijn.
    Het bedrijf heeft zijn aanwezigheid in de EV-industrie gemarkeerd en aangezien het blijft groeien en sterke leveringscijfers rapporteert, gaat de voorraad alleen maar omhoog. U hoeft zich geen zorgen te maken over de financiële stabiliteit van XPeng.
    Met weer een sterk kwartaal bewijst het bedrijf zijn waarde alleen maar in de competitieve EV-industrie. Met meerdere wind in de rug is het aandeel klaar voor een prachtig 2021.
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 872,90 -1,26%
EUR/USD 1,0629 +0,04%
FTSE 100 7.808,91 -1,97%
Germany40^ 17.732,90 -1,63%
Gold spot 2.372,29 -0,46%
NY-Nasdaq Composite 15.885,02 -1,79%

Stijgers

Avantium
+2,87%
FASTNED
+1,65%
DSM FI...
+1,49%
B&S Gr...
+1,33%
Arcadis
+1,10%

Dalers

Arcelo...
-7,48%
Aperam
-6,81%
SBM Of...
-4,17%
ALLFUN...
-3,40%
Pharming
-3,34%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links