Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Technische analytische

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
18 Posts
| Omlaag ↓
 1. Businessman 5 juni 2020 23:06
  Korte termijn analyse BAM
  BAM breekt door de bovenkant van de horizontale bandbreedte.
  BAM heeft de vroegere weerstand net gebroken. Deze doorbraak is nog te klein om een nieuwe verbetering aan te geven. Een harde voorwaarde voor een belangrijke verbetering van het technische plaatje, is dat BAM er in slaagt om boven deze oude horde te blijven. Dan mag een positief koersverloop verwacht worden richting weerstand 2,82 (top van 13 december 2019). Steun ligt op 1,15 (bodem van 17 maart).
 2. forum rang 7 HenkdeV 6 juni 2020 11:35
  quote:

  Businessman schreef op 5 juni 2020 23:06:


  Korte termijn analyse BAM
  BAM breekt door de bovenkant van de horizontale bandbreedte.
  BAM heeft de vroegere weerstand net gebroken. Deze doorbraak is nog te klein om een nieuwe verbetering aan te geven. Een harde voorwaarde voor een belangrijke verbetering van het technische plaatje, is dat BAM er in slaagt om boven deze oude horde te blijven. Dan mag een positief koersverloop verwacht worden richting weerstand 2,82 (top van 13 december 2019). Steun ligt op 1,15 (bodem van 17 maart).  Van wie is deze analyse, altijd wel netjes omdat erbij te zetten.
 3. Businessman 30 juni 2020 22:58
  BAM ondergaat tussentijdse dips binnen de zijwaartse fase.
  BAM laat een zijwaarts koersverloop zien. De steun bevindt zich rond 1,15 (bodem van 17 maart) en de weerstand rond 1,97 (top van 8 juni). BAM lijkt een hogere koersbodem te vormen. Dit duidt op technische verbetering. Beleggers durven immers op een hoger niveau in te stappen. We wachten op een doorbraak en slotstand boven de weerstand. Na een uitbraak hierboven mag een koersstijging verwacht worden.  Dit volgens tostrams  Meld u aan en U krijgt 5 artikelen
 4. Businessman 2 juli 2020 09:37
  Korte termijn analyse BAM
  BAM valt hard terug binnen de zijwaartse fase.
  BAM zakt weer terug onder de laatste koerstoppen waarmee het technische plaatje verzwakt. De eerder opgetreden uitbraak is met de terugval onder de voormalige weerstand geneutraliseerd. We verwachten een consolidatie boven steun 1,15 (bodem van 17 maart). Weerstand ligt rond 1,97 (gevormd op 8 juni).
 5. Businessman 6 juli 2020 00:32
  En dan nu naar het ver­zoeknum­mer BAM.


  Ook deze (week)grafiek heb ik geplot vanaf eind 2016 begin 2017 tot aan afgelopen vri­jdag. Net als bij Boskalis is de trend al een tijd dal­end, weer geen feestje voor Buy & Hold. Rechts op de grafiek, onder de rode dal­ende trendli­jn, ziet u een dap­pere poging van BAM om hogere bodem­p­jes neer te zetten. We gaan op de dag­grafiek kijken of we daar meer infor­matie krijgen.


  Dit gedeelte van de dag­grafiek laat een ste­vige dal­ing zien door jawel het virus en dan weer die poging bodem te vor­men. BAM doet dat door voorzichtig hogere bodems en hogere top­pen neer te zetten, zon­der heel veel overtuiging.

  Rechts op de grafiek ziet u BAM een fuik inlopen, onder de rode dal­ende trendli­jn en de groene sti­j­gende trendli­jn. Kijkt u dan s.v.p. even goed naar het oran­je pijlt­je en u ziet twee beurs­da­gen. BAM is dus uit­ge­bro­ken en heeft niet echt de goede kant gekozen.

  Voor een tech­nisch anal­ist op moment van schri­jven geen kans op een goede Risk/?Reward Trade en wat mij betre­ft een grafiek om ?“mor­gen” weer te bek­ijken. Nieuwe ronde, nieuwe kansen.

  Con­clusie:

  Op moment van schri­jven ver­wi­js ik bij zow­el Boskalis als BAM naar bei­de week­grafieken. Tegen de wind in p.ss.n is meestal niet zo’n goed idee.

  Mocht u dit alles lezen en zich afvra­gen wat ik denk over de tech­nis­che con­di­tie van een bepaald aan­deel of een index laat het dan hieron­der even weten. Miss­chien vin­dt u dan de tech­nis­che analyse bin­nenko­rt terug op USMarkets!

  Tech­nisch anal­ist voor US Mar­kets

  Mar­cel Bron­ner is zelf­s­tandig tech­nisch analist.

  Hij benadert de markt op basis van tech­nis­che analyse. Zijn analy­ses zijn geen beleg­gingsad­vies noch een advies om te kopen of verkopen. U kunt de analy­ses gebruiken als één van de vele com­po­nen­ten om uw besliss­ing op te baseren. Hij heeft geen posi­tie in de indi­vidu­ele aan­de­len die hij bespreekt.

 6. forum rang 4 alida1 6 juli 2020 09:29
  AkzoNobel-bestuurder Ruud Joosten wordt ceo bij BAM
  AkzoNobel-bestuurder Ruud Joosten wordt de nieuwe bestuursvoorzitter bij BAM. Hij volgt Frans den Houter op, die interim-topman bij het bouwconcern was sinds het vertrek in het voorjaar van ceo Rob van Wingerden.

  De 55-jarige Joosten zal op 1 september aan de slag gaan. Samen met Den Houter, die cfo blijft, vormt hij de raad van bestuur van de grootste bouwonderneming van Nederland.

  Joost heeft sinds 1996 bij AkzoNobel gewerkt. Sinds 2017 is hij de chief operating officer bij het verven- en lakkenconcern. Hij begon zijn loopbaan in 1988 bij het Belgische oliebedrijf Petrofina.

  Vanwege de aanhoudende zeperds bij BAM werd de termijn van Van Wingerden in april niet verlengd. Eind vorige week kwam het bouwbedrijf met een nieuwe winstwaarschuwing. Ook kondigde de onderneming toen aan te zullen stoppen met haar activiteiten in het buitenland.

  Harry Noy, de voorzitter van de raad van commissarissen bij BAM, zegt in een verklaring dat 'we ons realiseren dat Ruud in turbulente tijden bij BAM komt' en dat 'belangrijk voor BAM is zijn bewezen trackrecord in transformatieprogramma's.' Den Houter voegt daaraan toe 'ernaar uit te kijken om samen met Ruud een nieuwe strategie te ontwikkelen.'

  Bron FD
18 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

BAM Groep Koninklijke Meer »

Koers 1,493   Verschil +0,05 (+3,68%)
Laag 1,420   Volume 5.337.370
Hoog 1,509   Gem. Volume 2.899.916
7 jul 2020 17:37
label premium

BAM: Transformatie kan beginnen

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium

Gerelateerde Video's

 1. video thumbnail

  Arend Jan Kamp over BAM

  21 februari 2018 15:17 - Vimeo

 2. video thumbnail

  BAM: Terug naar €4,00 - €4,50?

  20 december 2017 21:50 - Vimeo

 3. video thumbnail

  VolkerWessels terug op beurs

  21 april 2017 17:14 - Vimeo

 4. video thumbnail

  Arend Jan Kamp over BAM

  20 februari 2017 15:48 - Vimeo

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare