Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

ICT 2020

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
54 Posts, Pagina: « 1 2 3 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
guusje
0
quote:

Elwin1980 schreef op 30 maart 2020 13:56:


Wie zou hen willen hebben/over willen nemen?

Philps?
C/Tac?
Ordina?
Cap Germini?


Als er iemand op dit rijtje in aanmerking zou komen dan is het Philips, de rest hebben het zelf moeilijk om het hoofd boven water te houden.
florisje
1
Waarom zou Philips ze willen hebben? ICT is toch meer een dienstverlener dan een producent?
Stockheaven
0
In deze tijd een overname? Geloof ik niet. Ik denk dat alle bedrijven in deze crisistijd de hand op de knip houden. Ze zullen de centjes hard nodig hebben.
Bestuurder B
0
Als er al een overnemer op pad zou zijn, dan moet je meer denken aan de klanten van ICT. Vroeger zeker Philips Medical en laat dat nou net het enige zijn dat er nog van Philips overblijft.
Of bedrijven zoals ASML met een grote ontwikkelafdeling zou ook wel even wat "expert picking" willen doen bij ICT denk ik. Tijdens de AVA's werd vroeger nogal eens gesteld dat de enige echte Europese concurrenten van ICT de ontwikkelafdelingen van de grote bedrijven zijn.
leon12345
0
probleem is meer dat de laat nogal leeg is...waardoor er nog lang geen einde zal zijn aan de recente stijging (herstel) de laat is gewoon vrij leeg..met wat meer vraag verdubbelt de koers op korte termijn. Ik hoop dat er voldoende verkopers komen om de vraag wat te sussen en de stijging doet afremmen en de overnemende partij op huidig prijspeil kan toeslaan. Overname zou mijn inziens best kunnen, bedrijf is in beeld gekomen mogelijk na de grote koersval van de afgelopen weken.
leon12345
0
Leuk aandeel wat best wat aandacht mag hebben, maar ook een leuk dividend geeft. Koersherstel vind ik persoonlijk wel terecht.
Nel
0
Denk eerder dat ict nu de overnemende partij wórdt en om een hak te zetten zou men nu een bod op DPA kunnen doen!
florisje
0
Volgens mij is iemand toch aandelen aan het dumpen. Dit is al dag 2 dat de koers even in elkaar zakt.
boer
0
quote:

florisje schreef op 31 maart 2020 09:18:


Volgens mij is iemand toch aandelen aan het dumpen. Dit is al dag 2 dat de koers even in elkaar zakt.


Dan kan het morgen weer omhoog naar 2 dagen naar beneden op naar de 9,50
Kaviaar
0
2 april 2020

ICT Group verwerft een nieuwe raamovereenkomst met E.ON Sverige AB

Additude, een ICT Group Company, kondigt met trots de versterking aan van hun samenwerking met E.ON Sverige AB door middel van een nieuwe raamovereenkomst met betrekking tot IT-consultants en werkpakketten. Deze overeenkomst is twee jaar geldig en geldt voor operaties zowel in Zweden als in het buitenland.

Additude is opgericht in 2009 en is een lokaal, door ondernemers aangestuurd IT- en engineeringbedrijf, dat ook deel uitmaakt van ICT Group en zich richt op slimmere industrieën, slimmere steden en slimmere gezondheidszorg. Additude heeft een jaarlijkse gemiddelde groei gekend die ruimschoots hoger is dan het sectorgemiddelde. De ICT Group is actief in Zweden, Nederland, België, Duitsland en Bulgarije met 1450 collega's wereldwijd. Voor meer informatie: Sam Aston, CEO Additude Group +46 733-77 61 60 of Jim Roslund, VP Sales Additude Group +46 703-79 17 23.

ict.eu/2020/ict-group-is-awarded-a-ne...
Kaviaar
0
ICT Group gaat de besturing lokale functies Blankenburgverbinding ontwikkelen

BAAK, het bouwconsortium dat in opdracht van Rijkswaterstaat de nieuwe Blankenburgverbinding gaat aanleggen, heeft voor de implementatie van de besturing van lokale functies binnen de tunnels de hulp van ICT Group (ICT) ingeroepen. Het gaat om de hardware, software en tooling voor de besturing van verschillende functies, zoals de brandblusvoorziening, ventilatoren en het overdruksysteem.

Na aanbesteding koos het bouwconsortium voor ICT. “Ze bleken het meest onder de indruk te zijn van onze aanpak”, vertelt Menno Kamminga, Business Development Manager Infrastructuur bij ICT, trots. “Wij werken volgens de landelijke tunnelstandaard van Rijkswaterstaat, hebben ervaring in de bediening van lokale functies binnen tunnels en ontwikkelen en testen volgens een systeem waarbij de aantoonbaarheid dat de software doet wat het moet doen essentieel is. Dat gaf ons een voorsprong ten opzichte van de andere offertes.”

Acht sprints
Maar dat is niet de enige reden dat de keuze op ICT is gevallen. “We hebben in onze voorstellen goed uitgewerkt hoe we onze software gaan integreren met het 3B-systeem dat op hetzelfde moment wordt ontwikkeld; het systeem voor bediening, bewaking en besturing dat door medewerkers van Rijkswaterstaat wordt gebruikt. Zij kunnen via dit systeem op afstand slagbomen sluiten of de verlichting aanpassen. Voordat ICT een sprint oplevert aan BAAK wordt een eerste integratietest gehouden met de coördinerende besturingslaag en de veldapparatuur. Op deze wijze wordt ervoor gezorgd dat eventuele integratieproblemen vroegtijdig worden onderkend en opgelost. Een goede samenwerking met de andere leveranciers in de keten was voor BAAK essentieel en een belangrijk criterium voor het gunnen van de opdracht. Door Agile samen te werken kunnen wij het systeem in acht sprints opleveren.”

Foutloos programmeren
Als laatste scoorde ICT ook goed op de inzet van een codegenerator, een tool die standaardinformatie vertaalt naar codes. “Als meerdere mensen aan een project werken, kunnen programmeerverschillen ontstaan. Met deze tool genereer je code die foutloos is”, aldus Martijn Schram, Business Unit Manager Water & Infra. “Bijkomend voordeel is dat de bouwstenen die worden opgeleverd voor de Blankenburgtunnel, hiermee ook eenvoudig aan te passen zijn voor gebruik in andere, vergelijkbare projecten.”

ict.eu/2020/ict-group-gaat-de-besturi...
54 Posts, Pagina: « 1 2 3 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

ICT Group Meer »

Koers 7,600   Verschil 0,00 (0,00%)
Laag 7,580   Volume 8.739
Hoog 7,840   Gem. Volume 17.397
8 apr 2020 17:26
label premium

ICT Group: Lelijke tegenvaller

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare