Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Galapagos november 2019

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
5.598 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 ... 276 277 278 279 280 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
KomMaarDoor
0
quote:

Galafilgo schreef op 19 november 2019 10:10:


toch het Wellington effect


Bijzonder, en dat omdat ze 300k aandelen hebben verkocht i.c.m. verwatering
ivet
2
banken en analisten lopen altijd! achter de feiten aan...ooit al eens een instelling meegemaakt die niet hoefde bij te stellen?

Zij hebben geen glazen bol...wel andere belangen dan wij hebben!

Goldman Sachs en Crucell waren geen vrienden indertijd...hoe scheef GS toen zat heeft niemand het meer over (behalve gedupeerde shorters uit die tijd)

Veel te veel beleggers laten hun oren hangen naar partijen als GS, omdat ze zelf geen mening hebben! Beleggen is soms afzien, volharden en hard werken...niets krijg je kado!
ivet
0
wie Kiadis de laatste dagen volgt moet denken dat het één grote goednieuwsshow is...wie verder terugkijkt ziet het drama!

Successen komen in disguise...wat ik al eerder zei: wie Gala aanschouwt krijgt 80% vd tijd het idee dat het zijwaarts, dan wel achteruit beweegt.
Piddy.bull
1
Ook het analist rapport draadje kan al geen respect meer afdwingen.
Wat een arm zielige werking hier.
Laat o.a. Avantiavanti daar zijn felbegeerde rapporten plaatsen aub ...
Plaats hier dan uw commentaar of mocht het al inhoudelijk zijn bij inhoudelijk light.

Snappen wie het nog snappen kan ;-)
harvester
0
quote:

KomMaarDoor schreef op 19 november 2019 10:12:


[...]
Bijzonder, en dat omdat ze 300k aandelen hebben verkocht i.c.m. verwatering


Waren zij klaar met verkopen op de 300,000?
KomMaarDoor
0
quote:

harvester schreef op 19 november 2019 10:24:


[...]

Waren zij klaar met verkopen op de 300,000?

Thats the question
bezinteergebelegt
0
FluitendeVogels
0
Hmm, deze had ik niet zien aankomen....

Gaat nog een leuke week worden zo. Even door de zure appel heen bijten...

Even kijken of we nog een klein KT-ritje kunnen maken....

Succes iedereen!
MrBerth
0
Nou, ik ben weer ingestapt, wat mij betreft doet AQR nu even z'n om de daagse cover rondje!
greenback
0
Lijkt weer op een bekende dump van waarschijnlijk 1 partij. Kunnen vanmiddag ook zomaar weer flink in de plus staan.
winx09
2
quote:

harvester schreef op 19 november 2019 10:02:


[...]

Ach ieder zijn ding maar adviezen van Goldman Sachs hecht ik al vele jaren geen waarde meer aan.
Niet voor niets denk ik dat de bijnaam die velen voor GS hanteren Goldman Sucks.


Ik maak er sinds vanmorgen voortaan maar Goldman Sukkels van. Verwachte koers over 12 maanden (dus als Filgo wereldwijd op de markt is) 108. Zeg cash waarde. Dit koersdoel valt volgens mij niet in de categorie gemene manipulatie zoals wel eens gesuggereerd (want dan zeg je bv 150 met een sell), maar gewoon in de categorie totale dommigheid. Beetje zelfde categorie als "de aarde is plat" aanhangers.

Overigens hebben ze wel een hele mooi KoopKans gegenereerd, waarvoor dank.
Cosy
0
Ach Winx09, je hebt leugenaars, grote leugenaars en analisten die in dienst zijn van een bank.....
objectief
0
quote:

ivet schreef op 19 november 2019 10:12:Veel te veel beleggers laten hun oren hangen naar partijen als GS, omdat ze zelf geen mening hebben! Beleggen is soms afzien, volharden en hard werken...niets krijg je kado!


"Afzien, volharden en hard werken" het ligt vast aan mij, maar wat bedoel je daarmee?

Ik weet als belegger echt niet of GLPGS 150 of 200 EUR waard is en dan hou ik het
verschil nog krap. Leg me svp. even uit of een potentieel medicijn als Toledo over 5 jaren 1, 10 of 50 miljard gaat opbrengen? Zelfs Onno weet dat niet; het is een kwestie van blind vertrouwen in deze charismatische persoon.

Rekyus
8
Het is typisch de modus operandi van Goldman Sachs. Deze zakenbank is nooit door Galapagos uitgenodigd om de emissies van de afgelopen jaren (mede) te verzorgen. Dat leidt to deze vorm van 'pest'gedrag, waarmee extra twijfel omtrent het koerspotentieel van het Galapagos-aandeel wordt gezaaid, bij vooral de particuliere beleggers. Daarnaast probeert men langs deze weg de irritatie bij de topmanagement zó op te voeren dat die persoonlijk contact gaan zoeken met Goldman. Dat mondt dan uit in een nieuwe 'pitch', waarna Goldman een aangepast analistenrapport laat verschijnen waarin - beargumenteerd, zeker, dat wel - een draai wordt gemaakt.

Overigens, het nu gepubliceerde rapport is bepaald niet ondeskundig opgemaakt, althans de kwalitatieve analyse. Het is kritisch, maar daarmee vormt het een gezond tegenwicht tegen soms al te enthousiaste rapporten van anderen. Alleen het ondoorzichtige cijfermodel leidt tot het opvallend lage koersdoel.

Ga er overigens maar van uit dat de analist in kwestie, wanneer die om toelichting wordt gevraagd tijdens een vertrouwelijke gesprek met clientèle van de bank, een heel andere toon aanslaat....

Zo is het spel, zo wordt het gespeeld.
A3aan
0
quote:

B...K schreef op 18 november 2019 23:30:


[...]

Beleggers die nu het tegendeel beweren.Die willen alleen maar de koers omhoog hebben.Er zijn ook dagen dat de koers zal dalen..............................


U hebt gelijk. Mijn conclusie dat het alleen een verandering is van percentage door de nieuwe aandelen Gilead is onjuist. Ze hebben daadwerkelijk ook stukken verkocht.
De beddenkoning
0
quote:

ivet schreef op 19 november 2019 10:12:


banken en analisten lopen altijd! achter de feiten aan...ooit al eens een instelling meegemaakt die niet hoefde bij te stellen?


Veel te veel beleggers laten hun oren hangen naar partijen als GS, omdat ze zelf geen mening hebben! Beleggen is soms afzien, volharden en hard werken...niets krijg je kado!


Soms is beleggen met een paar muis klikken iets kopen, rustig in je stoeltje blijven wachten en vervolgens met winst verkopen. Vrijwel nul komma nul inspanning dus. Wel een gezonde dosis geduld en stressbestendigheid benodigd overigens.
[verwijderd]
0
Het maakt toch ook niet zoveel uit wie of wat veroorzaakt dat een koers even terugvalt. Dit is anders dan wanneer het op basis van negatieve onderzoeksresultaten is. Dat is het moment dat je je pas serieus zorgen moet gaan maken. De rest is spielerei en zie je bij ieder aandeel in meer of mindere mate terugkomen. Het kan voor daghandelaren reuze interessant zijn om hier de vinger achter te kunnen krijgen, want dan valt er extra rendement te halen. Dat laatste lijken sommige op dit forum te proberen, maar zijn er daadwerkelijk wel forumleden die op basis van deze mogelijke inzichten handelen. Er zitten er namelijk ook veel tussen die toch licht geïrriteerd zijn op het moment dat iets of iemand ervoor zorgt dat een koers even terugvalt en daar begrijp ik dus helemaal niets van, want dat is doodnormaal in beursland!
[verwijderd]
0
Mr Berth doet zijn best om inzichten te verwerven wanneer er eigenlijk geen nieuws is. Hij is daarin blijkbaar soms succesvol en soms ook niet.

Verder is het gewoon het oude bekende liedje. Wanneer er geen negatief nieuws is heeft GLPG heel veel potentie en dus blijft de kans aanwezig om verder door te stijgen. Deze trend gaat pas echt een knak krijgen wanneer filgo niet op de markt komt, wanneer succes van filgo niet zo groot blijkt te zijn (dus tegenvallende verkoop), wanneer IPF niet succesvol blijkt of wanneer Toledo niet zo veelbelovend blijkt te zijn. Nou dit alles is momenteel niet het geval, dus is de potentie nog steeds heel groot. Moeilijker is het echt niet!
5.598 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 ... 276 277 278 279 280 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Galapagos Meer »

Koers 209,200   Verschil 0,00 (0,00%)
Laag 208,800   Volume 134.282
Hoog 211,700   Gem. Volume 578.252
29 jan 2020 12:47
label premium

Galapagos: Filgotinib naar de VS

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium

Gerelateerde Video's

Arend Jan Kamp over hoofdkantoren 7 februari 2017 16:38
Arend Jan Kamp over biotech 2 februari 2017 16:33