Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Meest simpele oplossing anti economische stagnatie: schop D'66 uit de regering!

54 Posts
Pagina: 1 2 3 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 jonas 27 oktober 2019 20:49

    Het loopt op allerlei gebieden behoorlijk spaak. De boerenstand moet worden gehalveerd. De bouw moet worden neergesabeld en dat terwijl er veel te doen is qua infrastructuur en woningbouw bij enorm woningtekort.

    Het onderwijs is niet op orde. Bijna 30 % van de ouders kopen al op eigen kosten bijlessen in. Bijlessen die arme ouders niet kunnen betalen. Goed voor de zgn sociale rechtvaardige gelijke kansen van kabinet Rutte!

    Asiel toestroom en immigratie ach VVD Rutte en zijn D'66 en GroenLinks vriendjes juichen dat toe en CDA staat schaapachtig erbij van alles te tolereren.

    Ik kan hier een lang verhaal van maken, maar maak het simpel.

    Het is economisch al zonder politiek al moeilijk genoeg, maar de politiek is nu helemaal de zaak naar de vernieling aan het werken en waar ligt de oplossing en snel?

    Dat is simpel: de partij die anti referendum een pro EU is en anti boer en bouw etc etc met elitair niet luisteren naar volkswil D'66 eruit flikkeren. Die D'66 Jetten had trouwens beter een gehoorapparaatje dan contactlenzen kunnen nemen, maar dat terzijde.

    Gaan de machtsverhoudingen flink kieperen en dat is nu snel nodig om de politiek in beweging te krijgen. Andere oplossing is revolutie binnen de VVD en Rutte onmiddellijk weg zetten. Laatste zal gaan gebeuren maar kost meer tijd en die hebben we niet meer.

    Groet, Jonas.

    PS Apart draadje want nu moet er echt snel worden ingegrepen in dit land.
    En begrijp me goed. D'66 eruit kan ook zonder direct nieuwe verkiezingen. Gewoon meerderheden gaan zaken in parlement tot volgende verkiezingen zoals gepland. kunnen partijen mooie eens echt laten merken waar ze staan.

  2. forum rang 6 jonas 27 oktober 2019 21:21

    Hirshi dat hoeft helemaal niet. Coalitie kan uiteen en zonder direct nieuwe verkiezingen.

    Het lijkt wel of dit land wordt geregeerd door de natte wensdromen van D'66 en GroenLinks met Rutten en CDA als hijgertjes erachteraan.

    Welnu zo liggen de verhoudingen helemaal niet binnen de bevolking. Op veel punten of concrete onderwerpen denkt de overgrote meerderheid anders dan de politiek correcte elite en hun NPO-omroep.

    Het moet dus worden D'66 direct volgende week eruit werken en dan ook gelijk noodwet aankondigen met direct herpakken bouw en landbouw. Alles uit de kast desnoods met een PARDON waar de politiek zo goed in is. Dit keer moet het dan eens worden een PARDON voor alle lopende bouwaanvragen zonder nader onderzoek.

    Als het ene kan met PARDON aan buitenlanders moet het andere PARDON aan binnenlandse burgers toch ook kunnen! En waarom ook niet? Zijn Nederlandse burgers minder waard dan buitenlanders qua rechten en PARDON-beleid?

    Laat de partijen maar zien aan de bevolking waar ze echt staan zoals:

    Aangaande immigratie, integratie, woningtekort, voorrang voor asielzoekers, meer geld voor EU, hardere straffen, meer politie, geld voor Palestijnen, overdreven stikstof gedoe met half Nederland heideveld, stoffen in de grond die hier wel en elders niet in Europa zaken stil leggen etc etc etc

    Krijgen we eindelijk wat gezond verstand en opkomen voor echte Nederlandse mensen in de politiek.

    Groet, Jonas
  3. forum rang 6 jonas 27 oktober 2019 23:52

    Ze flikkeren dus D'66 en desnoods dat hele CU uit het kabinet. Waarom? Omdat ze met die idiotie en hysterie van die partijen niet meer wensen te maken te hebben. Stellen vervolgens voor maatregelen aangaande stikstof en nu weer dat D'66 minister stofje in de grond van een d'66 minister terug te draaien met noodwet om de economie nog enigszins te redden.

    Kabinet stelt dan voor te blijven in het belang van het land en de Kamer mag dan beslissen. Partijen die dan het kabinet weg willen zoals kamerpartijen PvdA, GroenLinks, SP krijgen dan afrekening bij verkiezing.

    Zo simpel is dat!

    Kan staatsrechtelijk allemaal prima Hirsch.

    Groet, Jonas

    PS Lijkt me ook goed meteen ook de gemeentes onmiddellijk beter aan de band te houden en gemeentes die bijvoorbeeld uitgeprocedeerde asielzoekers zitten te koetelen te straffen met ontslag burgemeester incluis.
  4. forum rang 6 jonas 28 oktober 2019 00:31
    Hier zoeen D'66 bewindspersoon. Zie je haar magere CV dan weet je dat de EU-hoek, vage managementstudie en juist politiek correct meelopen meer speelt bij mevrouw dan INHOUD.

    Zo iemand moet dan over stopzetten allerlei economische activiteit beslissen? Laat me niet lachen en dat doe ik dan ook niet. Het is echt ernstig dat zulke mevrouwen ook maar in die positie waarin ze nu zit kan komen en daarom D'66 eruit en zo snel mogelijk.

    "Stientje van Veldhoven

    Algemene informatie
    Volledige naam
    Stientje van Veldhoven-van der Meer
    Geboren 2 juni 1973 Geboorteplaats Utrecht

    Functie

    Staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat
    Sinds
    26 oktober 2017
    Partij
    D66
    Titulatuur
    drs.
    Politieke functies
    2010-2017
    Lid Tweede Kamer
    2017-heden
    Staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat

    Nederland

    Stientje van Veldhoven-van der Meer (Utrecht, 22 juni 1973) is een Nederlandse politica van de Democraten 66 (D66). Sinds 26 oktober 2017 is zij staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat. Daarvoor was zij lid van de Tweede Kamer der Staten-Generaal (2010-2017).

    Studie en loopbaan[bewerken]

    Van Veldhoven studeerde Beleid & Bestuur in Internationale Organisaties aan de Rijksuniversiteit Groningen en universiteiten in Nijmegen, Parijs en Brussel.

    Zij was ambtenaar op het ministerie van Economische Zaken, waar ze onder andere leider van het programma Zuidvleugel Randstad was, en zes jaar diplomaat bij de EUROPESE UNIE in Brussel. Van 2007 tot 2009 was ze secretaris van de D66-afdeling België en Luxemburg.
    Tweede kamer[bewerken]

    Van 2010 tot 2017 was Van Veldhoven voor D66 lid van de Tweede Kamer. Ze had daar de portefeuille energie, klimaat, gaswinning en circulaire economie toebedeeld gekregen. Daarnaast was zij secretaris van de fractie en lid van het Presidium van de Tweede Kamer.
    Op 8 januari 2016 diende zij een wetsvoorstel in omtrent het afschaffen van de vermelding van bij de gratie Gods bij de ondertekening van wetten.[1]
    Staatssecretaris[bewerken]

    Op 26 oktober 2017 werd Van Veldhoven beëdigd als staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat belast met milieu, luchtkwaliteit, circulaire economie, verkeersemissies en brandstoffen, bodem, openbaar vervoer, het spoor en fietsbeleid, de KNMI en de Autoriteit voor Nucleaire veiligheid in het kabinet-Rutte III. (bron Wikipedia)

    Iets over mevrouw. Als leider van programma Zuidvleugel viel ze al op. Geweldig heel Nederland was er dol op dus Stientje gauw naar mooi baantje Brussel en declareren leren bij ervaren mevrouw Sophie In 't Velt.

    Inhoudelijk nul verstand op de gebieden waarover ze wat moet beslissen, is blijkbaar een voordeel? Liever iemand die dat wel heeft en ook nog inhoudelijke kennis en die zijner ook.

    Groet, Jonas.

    PS Andere D'66 sterbewindspersonen komen later. Kunnen we missen als kiespijn.

  5. forum rang 6 jonas 28 oktober 2019 01:07

    Dat zie je verkeerd Rationeel.

    Immigratie is meer een achterligger en zien mensen via iets anders, maar daar mag je het politiek correct niet over hebben zoals:

    In stijgende criminaliteit. Vollere gevangenissen met vooral getinte figuren en hogere reclasseringskosten. Grote slachtoffer getallen en machteloze politie en een justitie op drift.

    Langer wachten op een woning vanwege nieuwe landopbouwers. Toch te gek voor woorden: Nederlands jong stel staat al 6 jaar op de wachtlijst en een paar Syriërs gaan dan voor en dat moeten de mensen die hier al wonen ze voor laten gaan? No way wat mij betreft. Trouwens die Syriërs kunnen wel terug. Genoeg veilige gebieden daar en andere moslimlanden.

    Slechter onderwijs voor hun kinderen vanwege veel aandacht eisende kinderen uit nieuw komende slecht geïntegreerde groepen. Vertel me hier niets over. Dochter deels in het onderwijs in het Rotterdamse en ken er mensen. Ja immigratie en onderwijsproblemen hebben met elkaar te maken, maar toch mensen zien vooral de gevolgen en dat is het laatste.

    Op het vlak van gezondheidzorg hier halen. Overbevolking, milieu werkt het net zo. Politiek ziet bijvoorbeeld te kijken naar gezondheidskosten en ja die stijgen.

    Ja neem ik even !00.000 nieuwkomers die niets betalen maar wel E 1000 pp kosten. Verhip dat is dan al 100 mln! God oh god waar komt die E 100 mln nu vandaan? Ja laten we maar eens gaan korten op de bijstand en ach ja die voedselbanken kunnen ook wel goedkoper werken.

    Haagse politiek en ook die in bepaalde gemeentes dommigheid ten top.

    Groet, Jonas.

    PS over zuiverheid in de politiek. Morgen maar eens mevrouw Kaag aan de orde stellen. Bonnetjes affaire Teeven en Opstelten werd de pers overspannen van, maar hoe zuiver is het handelen van dit D'66 bewindspersoon?

    Groet, Jonas
  6. forum rang 6 jonas 28 oktober 2019 18:30

    Bij D'66 begint het dun door de broek te gaan. Bouwvakopstanden kunnen hard uitpakken. Wat hebben de D'66 politicolische kloje's zoals Jetten en Paternotte nu weer bedacht? Uiteraard gebracht door bevriende D'66 staatsomroep NPO als de oplossing. Deeltijd geld voor de bouwvakkers!

    Onzin oplossing. We hebben een probleem met te weinig huizen bouwen etc etc en laten dat zo maar gaan werknemers wat geld geven in deeltijd niet werken.
    Hoe kan je zoiets bedenken! Lost helemaal niets op!

    Wat een enorme oenen zonder economisch besef zitten er bij dat D'66 en dan opperoen VVD Marc Rutten. Duidelijk meer van de gay[parade bezoeken dan van problemen oplossen! Wat een slappe zak!

    Groetjes Jonas
  7. forum rang 6 jonas 28 oktober 2019 19:03

    Hopelijk porren de bonden hun leden nog even op. Mijn suggestie even een briefje naar de leden dat dit keer de werkgever niet achter komende ontslagen zit, maar de regering.

    Vakbondleden die werk verliezen moeten dus zijn bij de heren Rutten VVD, Jetten D'66, Klaver van GroenLinks en volkomen de weg kwijt zijnde CU minister van LNV en uiteraard de schaapachtige Asscher van de PvdA die ook al die GroenLinks onzin ondersteund.

    Roep niet op tot gewelddadig protest, maar ze moeten bij mij ook niet aankomen als er wat gebeurt want dat lokt de politiek ergens toch zelf zo uit.

    Groet, Jonas
  8. forum rang 7 JP Samosa 28 oktober 2019 19:13
    quote:

    jonas schreef op 28 oktober 2019 18:30:

    Bij D'66 begint het dun door de broek te gaan. Bouwvakopstanden kunnen hard uitpakken. Wat hebben de D'66 politicolische kloje's zoals Jetten en Paternotte nu weer bedacht? Uiteraard gebracht door bevriende D'66 staatsomroep NPO als de oplossing. Deeltijd geld voor de bouwvakkers!

    Onzin oplossing. We hebben een probleem met te weinig huizen bouwen etc etc en laten dat zo maar gaan werknemers wat geld geven in deeltijd niet werken.
    Hoe kan je zoiets bedenken! Lost helemaal niets op!

    Wat een enorme oenen zonder economisch besef zitten er bij dat D'66 en dan opperoen VVD Marc Rutten. Duidelijk meer van de gay[parade bezoeken dan van problemen oplossen! Wat een slappe zak!

    Groetjes Jonas
    Inderdaad,
    De bouw draait in wezen als een tierelier, en nu wil D66 de bouw het bouwen beletten en tegerijkertijd gaan sponseren met deeltijd geld.
    Alweer eentje uit de categorie: je gelooft het niet maar het is echt waar
  9. forum rang 6 jonas 28 oktober 2019 21:17

    D'66 Die Stientje van Veldhoven hebben we dus wat bekeken. Nooit bij een bedrijf gewerkt en een vage opleiding en prima zetbaasje voor de EU alhier zonder echt inhoudelijk van toeten noch blazen te weten.

    Hebben we nog ene Ollogren de jonkvrouw. Ook al nooit in een bedrijf gewerkt. Vraag me af of dat mens ooit een gewone burger heeft gesproken. In ieder geval is ze stevig tegen de volksstem, want referenda wil mevrouw niet. Stel je voor dat de gewone burger de jonkvrouwe vertelt wat te doen. Dat moet ons seurt menschen niet!

    "Ollongren is een lid van het van origine Fins-adellijke geslacht Ollongren (oorspronkelijk Ållongren). Ze is een dochter van de Nederlandse informaticus en sterrenkundige Alexander Ollongren, die in 2002 werd ingelijfd bij de Nederlandse adel. Kajsa Ollongren mag zich hierdoor jonkvrouw noemen

    Door haar Zweedse moeder heeft ze naast de Nederlandse ook de Zweedse nationaliteit.

    Ze groeide op in Oegstgeest en bezocht daar tussen 1979 en 1985 het Rijnlands Lyceum. Ze studeerde tussen 1985 en 1991 economie en geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam en volgde daarna de opleiding administration publique aan de École nationale d'administration in Parijs en de Leergang Buitenlandse Betrekkingen aan Instituut Clingendael.
    Hoge ambtenaar[bewerken]
    Na haar studie werkte Ollongren van 1992 tot 2007 bij het ministerie van Economische Zaken, eerst als beleidsmedewerker Midden- en Oost-Europa, later als Hoofd parlementaire zaken. In 2001 werd ze directeur Europese integratie en strategie en in 2004 plaatsvervangend directeur-generaal economische politiek.

    Ollongren stond als vijfde op de kandidatenlijst van D66 voor de Tweede Kamerverkiezingen 2006. D66 behaalde drie zetels en Ollongren werd niet verkozen.

    In 2007 verhuisde ze naar het ministerie van Algemene Zaken als plaatsvervangend secretaris-generaal. Vanaf augustus 2011 was ze er secretaris-generaal.[1] Toen met D66 onderhandeld werd om toe te treden tot het eerste kabinet-Rutte maakte ze nameis haar partij deel uit van het formatieteam.
    Lokale politiek[bewerken]

    In juni 2014 werd Ollongren namens D66 wethouder en locoburgemeester in Amsterdam met de portefeuille economische zaken, zeehaven en luchthaven, gemeentelijke deelnemingen en bedrijven, kunst en cultuur, lokale media, monumenten, en stadsdeel Centrum, in een college gevormd door D66, VVD en SP.[2] Op 18 september 2017 nam ze de taken van burgemeester Eberhard van der Laan over, die zich ziek meldde en op 5 oktober 2017 overleed.[3][4]
    Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties[bewerken]
    Ollongren is sinds 26 oktober 2017 minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en vicepremier in het op die dag aangetreden kabinet-Rutte III". (bron EWikipedia)

    Dus ook weer die EU-tic. Belangrijke pre voor mevrouw is binnen haar partij dat ze lesbisch is. Dat scheelt bij het omhoogkomen in die kringen met overigens anti identiteitspolitiek als het hen niet uitkomt.

    Mijn conclusie laat dat mens maar oprotten en mogelijk kan ze in Zweden mooi baantje vinden waar ze minder kwaad kan verrichten.

    Morgen Mevrouw S Kaag. Ook zo een merkwaardig type met aardeupel in de keul.

    Groet, Jonas

  10. forum rang 6 jonas 28 oktober 2019 22:28

    D'66: Van Veldhoven en Ollogren: nooit bij een bedrijf gewerkt en omhoog gevallen na vage studie naar banen over zaken waar ze inhoudelijk de ballen verstand van hebben. Allerbei stevige zetbazen voor de EU.

    Zal het beter zijn met de fractievoorzitter Rob Jetten?

    "Biografie[bewerken]

    "Jetten is opgegroeid in Uden en studeerde vervolgens bestuurskunde aan Radboud Universiteit Nijmegen. Na een traject als managementtrainee bij ProRail werkte hij aldaar als adviseur en als regiomanager Bouwmanagement voor Noord- en Oost-Nederland.
    Politiek[bewerken]

    Jetten begon zijn politieke carrière als beleidsmedewerker voor de D66-fractie in de Eerste Kamer der Staten-Generaal en als voorzitter van de Jonge Democraten. Daarnaast was hij tussen 2010 en 2017 gemeenteraadslid en fractievoorzitter in de gemeenteraad van Nijmegen. Bij de Tweede Kamerverkiezingen 2017 werd hij verkozen in het Nederlands parlement. Namens zijn fractie was hij woordvoerder klimaat, energie en gas, spoor, democratische vernieuwing en Economische Zaken.

    Jetten is mede-indiener van de Klimaatwet en de indiener van de initiatiefwet deconstitutionalisering benoeming commissaris van de Koning en burgemeester. Daarmee wordt uit de Grondwet gehaald dat de Koning de commissaris van de Koning en de burgemeester benoemt; aldus zal het mogelijk worden de aanstelling van de burgemeester aan een ander gremium toe te delen. Op 23 januari 2018 stemden 147 Tweede Kamerleden voor zijn wetsvoorstel. Op 13 november 2018 verdedigt Jetten zijn initiatiefwet in de Eerste Kamer waarmee hij de poging van zijn partijgenoot Thom de Graaf in 2005 op een andere wijze aanpakt door enkel een grondwetswijziging in plaats van direct de rol en positie in te vullen.

    Op 9 oktober 2018 werd Jetten tot fractievoorzitter van de Tweede Kamerfractie van D66 gekozen, waarmee hij Alexander Pechtold opvolgde. Hij werd unaniem door zijn fractie verkozen.[1] Als zodanig is hij overigens niet automatisch de nieuwe partijleider. Daarover wordt later beslist door de leden van D66 bij de kandidaatstelling voor de volgende Kamerverkiezingen; alle leden van D66 kunnen kandidaat gesteld worden. Na zijn benoeming werd Jetten in de media bekritiseerd om zijn leeftijd, bij zijn benoeming was hij de jongste fractievoorzitter van de democraten ooit.[2]" bron Wikipedia.

    Ook al vage studie en nauwelijks een echt bedrijf van binnen gezien en dan toeteren over zaken waar hij de ballen verstand van heeft.

    Dat wil dan de boerenstand halveren en de bouw stilleggen vanwege idiote natuurideeën. Zit een beetje in het nauw en komt nu met idioot idee als oplossing dan maar bouwvakkers half werkloos te maken.

    Raadt meneer aan woensdag zijn veiligheid goed te regelen. Veiligheid en bescherming die overigens door de PvdA-elite aan Fortuyn werd ontzegd.

    Groet, Jonas
    Bedrijfsleven ervaring prorail een mooie maandag toen het daar helemaal fout ging mogelijk vanwege dat soort Jettentypes
  11. forum rang 6 jonas 28 oktober 2019 23:13

    Wat zit je moeilijk te doen Hirhi! Heel simpel. Ze zijn de partijen die zijn voor

    1. Voortgang van de bouw en direct vanwege woningnood die weer vanwege immigratiewensen bij de linkse partijen extra groot is.

    2. Niets geen halvering van de meest moderne boerenstand ter wereld.

    Partijen die 1 en 2 wel willen moeten vooral D'66 met hun EU pionnen en nul bedrijfservaring met vage studie in dit land de dienst laten uitmaken.

    Niets geen HALVERING boerenstand, maar DECIMERING D'66 en die GroenLinks zeurpieten die enorme werkloosheid en armoede ten gevolge zal hebben .

    Groet, Jonas

    PS Ik stook niet, maar waarschuw maar even. Ben niet betrokken bij bouwopstand, maar als ze beseffen wat de politiek voor hen brengt vanwege volkomen uit de lucht gegrepen ongefundeerd gedoe dan kan de vlam in de pan slaan.
  12. forum rang 6 jonas 29 oktober 2019 00:39

    Over declaratiekoningin van D'66 in Brussel Sophie in het Veld zal ik het maar niet hebben. Type maar eens in bij google. Overigens ook bij deze mevrouw nul bedrijfslevenervaring noch echt een visie of beetje harde studie.

    Begrijp heel goed waarom zij heel dol op de EU is. Wie zou dat niet zijn als je zo gemakkelijk dagelijks kan graaien?

    Haar meningen neem ik dus ook niet zo serieus en zelfs als ik er onbevooroordeeld naar kijk dan spat de dommigheid ervan af. Sophie de graaimachine verdient wel eer, want ze zorgt in ieder geval wel goed voor zichzelf en de hare.

    Groet, Jonas
  13. forum rang 6 jonas 29 oktober 2019 00:51

    Kom ik op D'66 kanon Tom de Graaff. Deze meneer was tegen benoemde burgemeester, maar ging later wel als soort troonopvolger van zijn vader die ook benoemd was aan de slag als benoemd burgemeester in Nijmegen.

    Als minister van zgn Grote Stedenbeleid volkomen mislukt. Met collega Control managers in diverse net wat minder Grote Steden vroegen we ons geregeld af wat dat voorstelde buiten wat vrij willekeurig geld naar duistere projecten.

    Enfin meneer is nu president van NS en maakt zich sterk voor gendervrije toiletten want dat is een groot maatschappelijk probleem volgens D'66.
    Ik moest laatst als man eens nodig een plas op een of ander toilet en desnoods driedubbel Genderneutraal, maar in de trein geen toilet te bekennnen!.

    Dus in de trein was niet eens 1 toilet en op het perron moest ik in de rij gaan staan voor een sleuteltje om voor 1 Euro te mogen piesen. Wat een klojo die De Graaff denk ik dan. Trouwens ook nooit echt gewerkt bij niet overheidsbedrijf.

    En ja werkt zo iemand bij een overheidsbedrijf met dat Gendergedoe zonder voor normale toilet te zorgen dan vraag ik me toch af of er geen betere figuren zijn te vinden om zo een bedrijf te leiden.

    Groet, Jonas

  14. forum rang 7 hirshi 29 oktober 2019 08:37
    Alle intercity treinen hebben toiletten. Niet alle sprinters hebben toiletten, maar sprinters zijn treinen voor de korte afstand. De gemiddelde reistijd is 17 minuten. Alle nieuwe sprinters hebben trouwens wel toiletten.

    Dus geen klagen wat mij betreft.

    Reis je in Spanje per trein en volg je bij voorbeeld het traject van Alicante naar Dénia dan ben je ruim drie uur onderweg en er is geen toilet in de trein.
    Daarvoor moet je bij de overstap in Benidorm naar het stationscafé.

    De oplossing is vrij simpel Jonas. Wat minder pils drinken.
54 Posts
Pagina: 1 2 3 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 874,79 0,00%
EUR/USD 1,0698 -0,04%
FTSE 100 8.044,81 0,00%
Germany40^ 18.218,80 +0,45%
Gold spot 2.328,77 +0,29%
NY-Nasdaq Composite 15.696,64 +1,59%

Stijgers

AALBER...
0,00%
ABN AM...
0,00%
Accsys
0,00%
ACOMO
0,00%
ADYEN NV
0,00%

Dalers

AALBER...
0,00%
ABN AM...
0,00%
Accsys
0,00%
ACOMO
0,00%
ADYEN NV
0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links