Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Nederland als communistische dictatuur

146 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 8 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 2 juli 2019 17:46
    *Man man, in wat voor een land leven we toch tegenwoordig, weer een stelletje financiële maatregelen waar men zich in het Derde Rijk de vingers van af zouden likken.
    De Fiscus en de Fiod die gewoon lekker in je bankgegevens mee kunnen bladderen en zien hoeveel pakjes comdooms je nu weer hebt gekocht, of hoeveel flessen wijn..(die info gaat dan ook door aan de meestbiedende zorgverzekeraar)

    Alsmede de banken onderling, die mogen ook gewoon jou banktransacties gaan uitswisselen, weet je zeker dat al je privegegevens doorverkocht worden.. contante betalingen boven de 3K verbieden.. Heel handig voor al die auto- en veehandelaren. En jezus nog aan toe. Dit gaat toch gewoon te ver allemaal. Poetin verbied het zijn volk nog niet eens om cash af rekenen. Belachelijke inhalige overheid die overal een vieze klauw in de pap probeert te hebben, maar juist economisch gezien frustrerend werkt. Eerst omzetbelasting, zorg en klimaat extreem duur maken voor de burger(pak de monddode burger toch al zijn vrij besteedbare inkomen af, er is toch niemand die zijn belangen behartigd..) en dan een beetje communistische heilstaat maatregelen invoeren..

    George Orwell's nachtmerrie waarin de enkeling ten onder gaat in een volkomen kansloze strijd tegen het totalitaire bewind is aardig aan het uitkomen langzamerhand.. 1984...

    Ik zeg allemaal FvD stemmen, is onze enige kans! Weg ligt open want natuurlijk is vervelende baantjesjager Rutten vertrokken naar Brussel met zijn debiel naar links opschoven bewind, die nare plucheplakker. bekendste vrijgezel van Nederland? I beg to differ: ken maar één iemand die 17 miljoen Nederlanders in hun achterste heeft ........!!!

    Reeks maatregelen in plan van aanpak.

    (ABM FN-Dow Jones) Het kabinet wil dat banken en betaaldienstverleners verplicht worden om zich aan te sluiten op een elektronisch systeem, waarmee gegevens van klanten van banken automatisch kunnen worden opgevraagd door autoriteiten voor de opsporing en vervolging van witwassen.

    Dat staat in een plan van aanpak tegen witwassen dat maandag werd gepubliceerd.
    Het proces van opvragen van klantgegevens vindt nu nog handmatig plaats.
    Het bijbehorende portaal met bankgegevens zal volgens het wetsvoorstel worden uitgebreid met saldo- en transactiedata.
    Het voorstel wordt voor de zomer ingediend bij de Tweede Kamer. De wet zou begin 2020 in werking moeten treden.

    Het plan bevat nog een groot aantal andere maatregelen. Er wordt bijvoorbeeld gewerkt aan openbare registers met uiteindelijke belanghebbenden van vennootschappen en trusts en strengere rapportageverplichting voor stichtingen.
    Grote contante transacties

    Ook komt er een verbod voor handelaren om contant geld te accepteren voor transacties boven 3.000 euro. De regelgeving voor handel in cryptovaluta wordt ook aangescherpt. Toezichthouder DNB gaat binnen Europa pleiten voor afschaffing van het biljet van 500 euro.

    Er komt extra budget voor opsporing en witwassen. De opsporingsdiensten van FIOD, FIU en OM krijgen extra capaciteit, er komen 171 banen bij de politie bij voor de opsporing. Ook wordt er 30 miljoen euro extra gespendeerd door het ministerie van Justitie en Veiligheid om crimineel vergaard vermogen af te pakken.
    Wettelijke belemmeringen voor banken om onderling gegevens uit te wisselen moeten worden weggenomen. Ook moet er een Serious Crime Task Force komen die gegevens over witwascriminelen uitwisselt met de grote banken. Nederland wil ook dat er een nieuwe centrale toezichthouder op witwassen komt in Europa.
    Eigen overtuiging

    Bestuurders van banken moeten uitdragen dat commercie niet boven de naleving van de regelgeving mag worden gesteld, meldt het rapport, indirect verwijzend naar de schikking die het Openbaar Ministerie trof met ING voor het onvoldoende naleven van antiwitwasregels. In wat een reactie lijkt op uitspraken van een commissaris van ING, voegt het rapport daaraan toe: "Wij verwachten bovendien dat zij dit doen vanuit een eigen overtuiging dat dit belangrijk is, en niet omdat zij hiertoe wettelijk verplicht zijn."
    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999
    Copyright ABM Financial News. All rights reserved
    (END) Dow Jones Newswires
    July 01, 2019 04:12 ET (08:12 GMT)
    © 2019 ABM Financial News. All rights reserved.

    AAND ABN AMRO BANK
    NL0011540547
    AAND ADYEN EUR 0.01
    NL0012969182
    AAND ING GROEP SP ADR
    US4568371037
    AAND ING GROEP @ EUR 0.01
    NL0011821202
    AAND INTERTRUST @ EUR 0.60
    NL0010937058
    AAND NIBC HOLDING
    NL0012756316
    CT A VAN LANSCHOT KEMPEN
    NL0000302636
  2. [verwijderd] 3 juli 2019 01:52
    quote:

    heen en weer schreef op 2 juli 2019 20:00:

    Helemaal met je eens goldking. 1984 achige toestanden. Die max. 3000 euro cash is natuurlijk ook heel erg eng. Geen Nederlander die je daarover hoort. In dit land leven de makste schaapjes van de hele EU, met vol vertrouwen in de overheid. Begint zeer treurig te worden hier.
    Inderdaad, deze maatregelen werken ook fraude in de hand: Neem een kunsthandelaar die een schilderij van 6k wil verkopen bij een particulier op locatie. Nou zegt deze particulier “boven 3K mag alleen via bank, maak het wel even over met deze fake Ibanking app, maximaal overmorgen heb je je centen, handelaar” U raadt het al, nooit geld op de bank aangekomen bij de kunsthandelaar, want de IbankApp was nagemaakt. Helaas is deze vorm van fraude al honderden zo niet duizenden malen toegepast, vooral bij marktplaats transacties. Diegene met de fake app laat je zelf alles op de ibankingapp invullen en hij geeft je zelfs zijn pincode om vertrouwen te wekken én je ziet aan zijn saldo dat het is afgeschreven. Toch is de hele transactie nep.. en dit gaan we vele vele malen meer zien. Dit soort fraude dankzij lichtelijke debiele onnodig inperkende wetgeving. Lang leve onze legislators! Bah tot in alle kwadraten!, wat voor een idioten verzinnen dit soort statsieachtige inperkende, vrijheidsberovende bullshit nu?

    Probleem in de kern is dat wij een overheid hebben die te groot is geworden, die zichzelf in stand houdt en groeit door continu nieuwe wetten te verzinnen, die eerst onderzocht moeten worden door allerlei onderzoekscommissies, nieuwe functies worden er in het leven geroepen(minister van en voor hebben we nu, gewoon 2 ministers voor de zelfde post!!) te veel bestuurslagen (wat doet bijv een Province anders dan als een draak Smaug op een enorme pot belastinggoud zitten? Prov. Gelderland nog steeds 5 miljard van óns geld zitten deze schurkachtige boeven op, i.p.v. dit geld, verkoop Nuon aan Vattenfall aan ons terug te geven?)

    Die overheid van ons is van een dienstbare compacte overheid voor de burger veranderd in een niet-zelfdiscriminerende Moloch veranderd, die de meest onzinnige wetten en regeltjes verzint ieder keer, om zichzelf maar in stand te kunnen houden. Dat zij hierbij de belangen en rechten van de burgers schaadt in dit proces, dat deert deze moloch voor geen meter. Tijd dat daar eens verandering in komt!!

  3. [verwijderd] 3 juli 2019 14:21
    En wat dacht je van alle onzinnige subsidies die er uitgeknald worden!!? (Zie onderstaande voorbeeld met bronvermelding) Dankzij de burgers alle kapitaal afpakken door onevenredige belastingheffing die alle ondernemersgeest er wel uit ranselt, zie ook in deze de aankomende arbeidsongeschiktheidsverzekering voor alle ZZP-ers in dit land..(we zitten bij de Top-4 van zwaarste belastingregimes ter wereld dankzij de laatste BTW-verhoging van het lage BTW-tarief) hebben we nu gewoon een zeer dik begrotingsoverschot op de balans van de BV Nederand staan.

    Dit is ook een lekkere:

    "Sommige subsidieregelingen zijn voor gewone burgers niet te begrijpen. De Stichting Japanse en Koreaanse Krijgskunsten krijgt van Utrecht ruim 86.000 euro in het kader van de regeling ‘Brede Impuls Combinatiefunctie’. Navraag bij de gemeente leert dat hiervan twee jaar een ‘combinatiefunctionaris’ wordt ingehuurd die op scholen en judoscholen judoles gaat geven met als doel sportstimulering voor kinderen, aldus een woordvoerder."
    BRON: www.elsevierweekblad.nl/economie/arti...

    Hier straalt de éénzelvige machtbeluste bestuurdersmentaliteit aangaande nederlands belastinggeld toch wel vanaf zou ik zeggen.. Het probleem is dat onze overheidsappartaat op een groot aantal punten niet onderhevig is aan ook maar énige vorm van controle of afrekenschap.. Kleine 90K belastinggeld verspild aan Koreaanse Bullshit! denk maar niet dat dit onzinnige verhaal in ook maar één extra opgehaalde euro belastinggeld heeft geleid.. Dit onzalige hersenspinsel van een te duur betaalde overheidsfunctionaris met machtswellustige ideeën..

    De oplossing kan makkelijk zijn. dereguleer dit monster, deze Moloch die wij onze overheid noemen en en maak er een zakelijk ingestelde gestroomlijnde machine van die zich alleen met de hoofdlijnen van overheidsbeleid bezig houdt. Alleen toezien op handhaving en uitvoering van onze wet. Regels en nieuw beleid hebben we al veel en veel te veel!! ..

    Geef het vrijgevallen geld van alle opgeheven onzindepartementen en hun zogenaamde adviserende onderzoeksbureau's en onderzoekscommissies en dubbele bestuurslagen zoals provincies en wat dies meer terug aan de burger. En je zult een enorme koopkrachtstijging zien met wat makkelijk wel de sterkste mondiale economie kan worden..!!

  4. forum rang 10 rationeel 3 juli 2019 15:10
    Het loopt de spuigaten uit. De meest onzinnige subsidies. Alles zo ondoorzichtig mogelijk maken. Alleen insiders die het nog kunnen ontrafelen. En die brave Nederlandse goedgelovige hardwerkende burger maar vertrouwen hebben in een langzamerhand door en door corrupte ons kent ons kliek.

    Inderdaad GOLDKING:) De redding uit deze dictatuur moet komen van FVD:)
  5. forum rang 9 objectief 3 juli 2019 15:13
    quote:

    rationeel schreef op 3 juli 2019 15:10:

    Het loopt de spuigaten uit. De meest onzinnige subsidies. Alles zo ondoorzichtig mogelijk maken. Alleen insiders die het nog kunnen ontrafelen. En die brave Nederlandse goedgelovige hardwerkende burger maar vertrouwen hebben in een langzamerhand door en door corrupte ons kent ons kliek.

    Subsidies zijn geen probleem, ieder wil wat van de Overheid waarbij Gezondheid en Eigen woning de grootste subsidies zijn.
    Niettemin blijven onze belastingen lager dan bij de buurlanden, dus dat loopt perfect.
  6. [verwijderd] 3 juli 2019 15:36
    quote:

    Jos2233 schreef op 3 juli 2019 14:51:

    Beste GoldKing, Nederlanders behoren tot de gelukkigste mensen ter wereld. De negativiteit die u communiceert is sneu!
    Beste Jos, dit argument is te makkelijk. Dit argument wordt ook vooral met name gebruikt door mensen die al binnen zijn om wat voor reden dan ook. Maar Maarten Modaal heeft het steeds moeilijker met € 2120 netto inkomen per maand.. Ok, we hebben in Nederland best een aardige infrastructuur opgebouwd in de loop der jaren.. en ja, ons onderwijs systeem loopt redelijk, alhoewel dat ook aan het afbrokkelen is om verschillende redenen, maar dat is een ander verhaal. Maar dit zijn plussen die al jaren staan en in mijn optiek niet alsmaar rechtvaardigend kunnen werken om allerlei lastenverzwaringen er door heen te rammen..!

    We zijn best relatief gelukkig in Nederland, vergeleken met een land als Zimbabwe bijvoorbeeld in die zin, maar de overheid is hard haar best te doen om dat geluk weer af te pakken van Maarten Modaal..

    RTL berichte er al over: het is toch belachelijk dat een alleenstaande moeder met een kneiter van een goede baan met € 2778 brutto per maand niet eens meer in staat is om een auto te kunnen rijden in dit land? Of amper meer op vakantie kan en ieder dubbeltje om moet draaien??
    Geef gewoon toe dat deze naar links opgeschoven klimaatjunkies, die onze regering moeten voorstellen, gewoon nu onze mooie welvaartsstaat langzaam maar zeker aan het afbreken zijn..

    www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/art...
  7. forum rang 10 rationeel 3 juli 2019 16:02
    quote:

    GoldKing schreef op 3 juli 2019 15:36:

    [...]
    Beste Jos, dit argument is te makkelijk. Dit argument wordt ook vooral met name gebruikt door mensen die al binnen zijn om wat voor reden dan ook. Maar Maarten Modaal heeft het steeds moeilijker met € 2120 netto inkomen per maand.. Ok, we hebben in Nederland best een aardige infrastructuur opgebouwd in de loop der jaren.. en ja, ons onderwijs systeem loopt redelijk, alhoewel dat ook aan het afbrokkelen is om verschillende redenen, maar dat is een ander verhaal. Maar dit zijn plussen die al jaren staan en in mijn optiek niet alsmaar rechtvaardigend kunnen werken om allerlei lastenverzwaringen er door heen te rammen..!

    We zijn best relatief gelukkig in Nederland, vergeleken met een land als Zimbabwe bijvoorbeeld in die zin, maar de overheid is hard haar best te doen om dat geluk weer af te pakken van Maarten Modaal..

    RTL berichte er al over: het is toch belachelijk dat een alleenstaande moeder met een kneiter van een goede baan met € 2778 brutto per maand niet eens meer in staat is om een auto te kunnen rijden in dit land? Of amper meer op vakantie kan en ieder dubbeltje om moet draaien??
    Geef gewoon toe dat deze naar links opgeschoven klimaatjunkies, die onze regering moeten voorstellen, gewoon nu onze mooie welvaartsstaat langzaam maar zeker aan het afbreken zijn..

    www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/art...
    Vooral de zgn HOGERE inkomens worden substantieel veel hoger belast.
    Dat je om die hogere inkomens te kunnen verdienen langer tot veel langer moet studeren, dus dan helemaal NIETS verdient en nog veel geld moet betalen voor het onderwijs, dat wordt er meestal vergeten bij te vertellen. Plus het veel hardere werken en de veel grotere verantwoordelijkheden wanneer je eenmaal werkt.
  8. [verwijderd] 3 juli 2019 17:56
    quote:

    rationeel schreef op 3 juli 2019 16:02:

    [...]

    Vooral de zgn HOGERE inkomens worden substantieel veel hoger belast.
    Dat je om die hogere inkomens te kunnen verdienen langer tot veel langer moet studeren, dus dan helemaal NIETS verdient en nog veel geld moet betalen voor het onderwijs, dat wordt er meestal vergeten bij te vertellen. Plus het veel hardere werken en de veel grotere verantwoordelijkheden wanneer je eenmaal werkt.

    Idd, die hogere inkomens zijn al helemaal de pisang in dit land.
    Zie bijlage, welk ketsland laat nou zijn burgers € 0.52 belasting betalen over elke verdiende euro? Die euro die al belast was met 21% omzetbelasting en/of accijnzen. Laat staan dan nog de vermogensrendementsheffing (Box 3) die er alleen maar hardvochtiger is op geworden.. Vanaf 71k vermogen mag u nádat u al IB heeft mogen betalen, er ook nog eens 5.6% over gaan afrekenen.. Cijfers zijn bewust voor deze schattingen uit 2012 gepakt, toen het er nog allemaal heel anders voor stond..

    De licht autistische Dijsselbloem, die aandeelhouders haatte heeft hier volgens mij een hand in gehad. Die vent was ook compleet evil in die zin als je ziet wat die allemaal onteigent heeft ten faveure voor de staat en ten nadele voor de aandeelhouders in dit land.. Ik noem een SNS-bank, Fortis/ABN-AMRO, enz enz. Heeft mij heel wat geld en onteigende aandeeltjes gekost.. Maar dan wel rekenen de staat en de fiscus zich rijk met zogenaamde enorme rentestanden die al zo ongeveer negatief zijn zo overal en enorme rendementen die zij zelf torpederen door om de haverklap bedrijven te onteigenen. Tegenwoordig is eht wel heel erg, Prins Willem van Oranje(grondlegger moderne belastingstelsel) was er nog niets bij..

    www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connec...

    Laat staan dan nog wat je moet dokken aan erfrecht, mocht er nog eens een keer een erfenisje je ten deel vallen.. Aanvaardt hem maar voor de zekerheid beneficiair in dit land, want je kunt er al sowieso 40% over aftikken aan Vrekje Staat..
  9. forum rang 7 ffff 3 juli 2019 18:10
    Goldking,

    Natuurlijk geniet ik van je postings! En natuurlijk ben ik het al ……..méér dan vijftig jaar met je eens!!! Die bemoeizucht van de overheid met werkelijk van alles en nog wat.
    Maar Goldking ik reageer hier omdat ik in mijn lange leven ( 72 jaar ) allang op alle mogelijke fronten gezien heb hoe burgers zich aan al die regels onttrekken. Als ik jouw verontwaardiging lees, denk ik toch: daar valt toch best iets aan te doen…. Zo dacht ik 50, 40 jaar geleden al en je merkt dat je totaal anders in elkaar zit als de gemiddelde burger die precies doet wat de overheid hem opdraagt.

    Maar voor mij is ALTIJD al kristalhelder geweest dat het nonsens is, dat de overheid zich overal mee bemoeit, zolang daar niets frauduleus of crimineels gebeurt. Zoals je zelf al noemde die irritante 3000 Euro regeling. Maar Goldking, daar is allemaal heel gemakkelijk te omzeilen. Natuurlijk word je wijs gemaakt, dat zoiets niet mag dan wel onmogelijk is, maar dat is apekool. Zelf denk ik altijd: De overheid creeërt zelf zo'n omgeving waarin burgers het allemaal niet meer accepteren zo bevoogd en bemoederd en ingeperkt te worden.

    Ik ben het VOLLEDIG met jou eens dat er veel te veel Overheid is, veel te veel overheidsbemoeienissen, maar dat je dat enorm uitgebouwde apparaat niet zomaar eventjes afbouwt. Er lopen er teveel rond die het allemaal wel prachtig vinden. Dat gigantische apparaat om gelden binnen te halen en een vrijwel even groot apparaat om het daarna allemaal weer te verdelen. Bij voorkeur zwaar nivellerend, want daar voelen ze zich toch zo goed bij.

    Natuurlijk zijn er heel veel mensen die erg gelukkig zijn met de huidige situatie. Dat zul je altijd houden. Voor mij zijn dat vrijwel altijd mensen die beseffen dat wat ze krijgen van de Overheid veel meer is dan wat ze zelf bijdragen. Dan wel dat ze ongeveer quitte spelen. Weliswaar stevige belastingen, maar ook tientallen vormen van subsidies en ondersteuning. Blijft nog die groep die het allemaal mag financieren. Die moeten heel gelukkig zijn dat ze toch MOGEN bijdragen aan die fantastische nivellerende maatschappij.

    En als ze daar nou niet gelukkig van worden? Gewoon ontwijken en anders opstappen. Een zucht van verlichting, een geweldig gevoel van opluchting gaat er door een mens heen, Goldking, als hij vertrekt en zich realiseert dat hij vanaf zijn vertrek iedere dag die God geeft 4000 Vierduizend Euro op zak houdt…

    Sterkte !

    Peter
  10. [verwijderd] 3 juli 2019 20:47
    quote:

    ffff schreef op 3 juli 2019 18:10:

    Goldking,

    Natuurlijk geniet ik van je postings! En natuurlijk ben ik het al ……..méér dan vijftig jaar met je eens!!! Die bemoeizucht van de overheid met werkelijk van alles en nog wat.
    Maar Goldking ik reageer hier omdat ik in mijn lange leven ( 72 jaar ) allang op alle mogelijke fronten gezien heb hoe burgers zich aan al die regels onttrekken. Als ik jouw verontwaardiging lees, denk ik toch: daar valt toch best iets aan te doen…. Zo dacht ik 50, 40 jaar geleden al en je merkt dat je totaal anders in elkaar zit als de gemiddelde burger die precies doet wat de overheid hem opdraagt.

    Maar voor mij is ALTIJD al kristalhelder geweest dat het nonsens is, dat de overheid zich overal mee bemoeit, zolang daar niets frauduleus of crimineels gebeurt. Zoals je zelf al noemde die irritante 3000 Euro regeling. Maar Goldking, daar is allemaal heel gemakkelijk te omzeilen. Natuurlijk word je wijs gemaakt, dat zoiets niet mag dan wel onmogelijk is, maar dat is apekool. Zelf denk ik altijd: De overheid creeërt zelf zo'n omgeving waarin burgers het allemaal niet meer accepteren zo bevoogd en bemoederd en ingeperkt te worden.

    Ik ben het VOLLEDIG met jou eens dat er veel te veel Overheid is, veel te veel overheidsbemoeienissen, maar dat je dat enorm uitgebouwde apparaat niet zomaar eventjes afbouwt. Er lopen er teveel rond die het allemaal wel prachtig vinden. Dat gigantische apparaat om gelden binnen te halen en een vrijwel even groot apparaat om het daarna allemaal weer te verdelen. Bij voorkeur zwaar nivellerend, want daar voelen ze zich toch zo goed bij.

    Natuurlijk zijn er heel veel mensen die erg gelukkig zijn met de huidige situatie. Dat zul je altijd houden. Voor mij zijn dat vrijwel altijd mensen die beseffen dat wat ze krijgen van de Overheid veel meer is dan wat ze zelf bijdragen. Dan wel dat ze ongeveer quitte spelen. Weliswaar stevige belastingen, maar ook tientallen vormen van subsidies en ondersteuning. Blijft nog die groep die het allemaal mag financieren. Die moeten heel gelukkig zijn dat ze toch MOGEN bijdragen aan die fantastische nivellerende maatschappij.

    En als ze daar nou niet gelukkig van worden? Gewoon ontwijken en anders opstappen. Een zucht van verlichting, een geweldig gevoel van opluchting gaat er door een mens heen, Goldking, als hij vertrekt en zich realiseert dat hij vanaf zijn vertrek iedere dag die God geeft 4000 Vierduizend Euro op zak houdt…

    Sterkte !

    Peter
    Peter, bedankt voor je stuk, mooi geschreven en aanbevolen, bijna filosofisch te noemen..
    En tja, zoals ik het zie, als je nou eens de helft van die gesubsideerde pseudo-steuntrekkers, die ambtenaren plachten te heten op al die onnodige departementen en onderzoekscommissies(trouwens ander woord voor doofpot in politiek jargon, onderzoekscommissie) nou eens op straat zouden donderen. Dan krijgen ze 70% van hun laatst verdiende loon. Is toch maar mooi weer 30% bespaart voor de burger..! ;-)

    Maar denk maar niet dat er maar één haar op het hoofd van die beroepsplucheplakkers is die dáár ook maar 1 seconde over 1 ambtenaar zou nadenken.. Elkaars but coveren, is het ongeschreven devies. Kijk nou nog eens naar bijvoorbeeld de belastingdienst nota bene. Top oprotregeling met goud afgevuld voor de wat hogere echelon van deze ambtenaren. 3 maanden eerder stoppen én 70K van ons zuur afgedragen belastinggeld in the pocket!
    En wat is er dan als boetedoening? Een intentieverklaring! Van een staatssecretaris dat hij het gáát proberen om te voorkomen om het in de toekomst weer te laten gebeuren.. en natuurlijk een onderzoekscommissie die gaat uitzoeken hoe het toch zover kon komen.. En die dan naar 5 jaar met gesubsidieerd uur salaris per stuk van € 287 per uur met een enorme nietszeggende, iedereen in politiek NL vrijpleitende slotconclusie komt..

    Ach man, het spelletje is al jaren aan de gang en zo goedkoop en doorzichtig. Het begon al met de Betuwelijn. Een onderzoekscommissie heeft serieus onderzocht(bron Netwerk) hoeveel de verminderde meeropbrengst van boeren was die koeien hadden lopen op respectievelijk 100meter, 200 en 500 meter van de lijn met het advies hoeveel subsidies desbetreffende boer kon aanvragen. 500 meter, zelfs een scheet van een mier klinkt harder als een trein op een halve kilometer afstand!! Deze rapporten hebben ongelogen de Nederlandse belastingbetaler meer als een half miljard euro gekost, de hoogte van alle onderzoeksrapporten ging tegen een 4 meter hoog studioplafond aan!!

    Man man, breek me de bek niet open, als ik zie hoeveel geld er over de balk gaat en daar over na begin te denken, wil ik al überhaupt nooit meer een centime belasting betalen..

    VVD, was ik 20 jaar lang redelijk fan van, zelfs poosje lid als ondernemer geweest. Totdat Rutjes vol op multinationals begon in te zetten en te dure klimaatregelingen bij alle ZZP-ers en MKB-ers begon neer te leggen. Nog maar te zwijgen over toegenomen zorg(moet de staat weer gaan doen, die wel, want echte concurrentievorming blijft uit bij de snode zorgverzekeraars, die mooi garen dankzij kneusje Rutten kunnen spinnen) en lage BTW tarief.

    Wat je ziet is dat een partij als Forum voor de Democratie opstaat en in het rechts gevallen gat tussen Wilders en de te veel naar links opgeschoven VVD gaat zitten. Ze zijn in één klap de grootste van Nederland! rara hoe kan dat?? hahaha. ben fan van ze!

    Rutten heeft van 9 miljoen Nederlanders de belangen verkwanseld door in eerste instantie handjeklap met GroenLinks te spelen en later met regeringspartij D66 en de ChristenUnie, niets hard spelen en opkomen voor de kernwaarden van je partij: maar gewoon een snelle ordinaire handjeklap, ik geef één teringduur klimaatakkoord voor de burger(die daar nooit inspraak in heeft gehad via bijv. een referendum maar hem wel moet betalen..) daar wil ik terug voor: Afschaven dividendbelasting. En we weten allemaal hoe dat is afgelopen, Unilever, LOL, daar gaat je na-politieke baantje bij Unilever, Rutjes, Hahaha!

    En wat je ziet dat in poging nog iets te redden populist Dijkhof nu met zijn gedachtengoed opschuift naar FvD, "ik vond de Btw-verhoging eigenlijk ook onnodig" zegt deze slinkse VVD-troon pretendent nu.

    Hahaha, leert mij nooit een beroepspolitiekinees te vertrouwen. Goedkope rommel nu van de VVD. Hahaha, te doorzichtig en te laat. Mest de stal toch echt eens uit Dijkhof, jaar nu meteen ter plekke Rutten over de kling, kan makkelijk na al die frauderende en falende VVD-ers waar hij het te lang voor op bleef nemen: Ik noem in deze namen van: Halbe Zijlstra(beroepsfantast) en Opstelten(beroepsfraudeur) en Weekers, Teeven en Van der Steur en zo kan ik nog wel 10 gevallen vanwege fraude, niet ter zake kundig enz. noemen. Ongeschikte en veelal onervaren prutsers die nooit op de keyposities hadden mogen zitten..

    Maar ja het pluche kleeft, het Balkenende norm salaris roept.. En men dekt elkaar altijd bij de VVD op een manier waar de familia Corleone nog wat
    van kon leren!!
  11. forum rang 10 rationeel 3 juli 2019 22:19
    Alles op een rijtje! Nu nog een grote meerderheid zien te krijgen voor FVD:) dan kan het puinruimen beginnen:)
    Grenzen dicht ...Kleine overheid...weg met de klimaatgekte...weg met de erfbelasting ...weg met de schenkingsbelasting...weg met de vermogingsbelasting...flattax...dank brief na iedere belasting betaling:)
  12. [verwijderd] 4 juli 2019 00:28
    quote:

    rationeel schreef op 3 juli 2019 22:19:

    Alles op een rijtje! Nu nog een grote meerderheid zien te krijgen voor FVD:) dan kan het puinruimen beginnen:)
    Grenzen dicht ...Kleine overheid...weg met de klimaatgekte...weg met de erfbelasting ...weg met de schenkingsbelasting...weg met de vermogingsbelasting...flattax...dank brief na iedere belasting betaling:)
    Dat lijken mij wel de kernvoorwaarden van Baudet I inderdaad..
  13. [verwijderd] 4 juli 2019 00:41
    en zeker een nette bedankbrief van de fiscus, heb net weer mijn OB-2 ingedient, netjes als een mak ZZP-schaap naar de slachtbank geleid via het Internet, ingelogd mijn aangifte gedaan en weer netjes € 14.000,00 OB-belasting (vrijwillig ook nog :-) aan Vrekje Staat overgemaakt. Denk je eens een lekker kwartaal gedraaid te hebben..Bah!
    En denk maar niet dat diezelfde staat die jij zo nobel vrijwillig loopt te sponsoren, ook je maar één vinger toesteekt als je naar de bliksem gaat om wat voor een reden dan ook. Dan heet het plotseling "Ondernemersrisico" en kun je de pot op.. Ja, nu komen ze met een vrij onbetaalbare AOV-verzekering verplicht op de proppen.. Dáár heb je wat aan.. De overheid kost mij alleen maar heel veel geld helaas

    En wat doet die fijne Nobele Overheid dan vervolgens om je te belonen: Juist je voor deze vrijwillige giften afstraffen door je binnenkort een verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering door de strot te douwen..
    Is wel iets aan te doen trouwens: even boekje downloaden en de naar de accountant om 7K te voorkomen door de ondernemingsvorm te wijzigen naar een BV..
    Hieronder staat een en ander uitgelegd..
    www.business-class.nl/nl/uitzendingen...


    Oh wat staan de Aegon's, Reaals en De Goudse te springen en zich te verkneukelen om ons ZZP-ers 7K bij jaar weer af te pakken..(Trouwens weer die verzekeraars die een dikke vinger in deze in de pap gaan krijgen..) Welke kampanjekassen zouden ze hiervoor gespekt hebben? Hoeveel goudgerande commissariaten zijn hiervoor beloofd aan dit binnenkort zijn biezen pakkende kabinet?
    Zou trouwens leuk zijn als een goede beroepsjournalist dit eens in de gaten zou houden of hier wat causale verbanden te vinden zijn..

    Geef me een AB-tje als je er ook zo over denkt.
  14. forum rang 6 izdp 4 juli 2019 02:03
    Stel je niet zo aan man.
    Zonder OB zou je dezelfde winst draaien.

    Hengelen naar ab-tjes voor een klaaglied wat overloopt van onterecht zelfmedelijden.
    Plaats je verhaaltjes maar in het oudemannenlijfblad wat je aanhaalde.
    Zo'n 20.000 van die oude dingen die voorbij gaan, zullen je verwelkomen.
  15. [verwijderd] 4 juli 2019 09:07
    quote:

    izdp schreef op 4 juli 2019 02:03:

    Stel je niet zo aan man.
    Zonder OB zou je dezelfde winst draaien.

    Hengelen naar ab-tjes voor een klaaglied wat overloopt van onterecht zelfmedelijden.
    Plaats je verhaaltjes maar in het oudemannenlijfblad wat je aanhaalde.
    Zo'n 20.000 van die oude dingen die voorbij gaan, zullen je verwelkomen.

    Och hoor hem nou eens, heeft alle wijsheid in pacht hier hoor. Als die OB wat lager als 21%. Zou zijn dan kom ik meer verkopen, ook in het buitenland, omdat ik dan beter kan concurreren met BTW-tarieven van bijv 19% alla Deutsland en dan zou ik zelf sneller en makkelijker een pensioen kunnen opbouwen, en hoeft onze overheid ons ook niet met die onzalige aov-verzekering op te zadelen omdat we dan makkelijker voor ons zelf kunnen zorgen!!

    Onterecht Klaaglied, jaja, jij weet het beter als 1 miljoen Nederlanders die last hebben van verminderdere koopkracht door alle autocratische ingevoerde lastenverzwaringen en die daarom allemaal in één klap FvD de grootste partij van Nederland hebben gekozen.. Lijdt je dan niet een beetje aan zelfoverschatting mijn beste?

    Nog een voorbeeldje dan waartoe ons landelijk onvriendelijk financieel overheidsbeleid toe lijdt dan: is van vandaag:
    www.telegraaf.nl/financieel/970350851...
  16. forum rang 9 josti5 4 juli 2019 09:15
    'Oh wat staan de Aegon's, Reaals en De Goudse te springen en zich te verkneukelen om ons ZZP-ers 7K bij jaar weer af te pakken..(Trouwens weer die verzekeraars die een dikke vinger in deze in de pap gaan krijgen..) Welke kampanjekassen zouden ze hiervoor gespekt hebben? Hoeveel goudgerande commissariaten zijn hiervoor beloofd aan dit binnenkort zijn biezen pakkende kabinet?
    Zou trouwens leuk zijn als een goede beroepsjournalist dit eens in de gaten zou houden of hier wat causale verbanden te vinden zijn..'

    Ware woorden.
    Hetzelfde heb ik ervaren bij het vrijkomen van koopsompolissen: om de Aegon's etc. van deze wereld kom je, zonder ter betalen, niet heen.
    Verplicht 'advies' - een wassen neus.
    En altijd weer: 'in uw eigen belang'...
  17. forum rang 4 CIT 4 juli 2019 09:58
    quote:

    GoldKing schreef op 4 juli 2019 09:07:

    [...]

    Als die OB wat lager als 21%. Zou zijn dan kom ik meer verkopen, ook in het buitenland, omdat ik dan beter kan concurreren met BTW-tarieven van bijv 19% alla Deutsland en dan zou ik zelf sneller en makkelijker een pensioen kunnen opbouwen, en hoeft onze overheid ons ook niet met die onzalige aov-verzekering op te zadelen omdat we dan makkelijker voor ons zelf kunnen zorgen!!

    Ken je business niet maar ik zou je fiscaal adviseur nog eens bellen. Bij B2B of boven drempelbedrag voor B2C is niet het NL-BTW-tarief van toepassing... Moet je je wel registreren in Duitsland en daar aangifte doen...
146 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 8 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 860,82 -0,52%
EUR/USD 1,0668 +0,23%
FTSE 100 7.866,22 -0,14%
Germany40^ 17.742,50 -0,53%
Gold spot 2.389,41 +0,42%
NY-Nasdaq Composite 15.601,50 -0,52%

Stijgers

EBUSCO...
+3,30%
WDP
+2,80%
Vopak
+2,12%
B&S Gr...
+1,78%
Heineken
+1,68%

Dalers

JUST E...
-3,55%
ADYEN NV
-3,36%
TomTom
-2,59%
FASTNED
-2,50%
Fugro
-2,40%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links