Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Derde kwartaal.

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
374 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 14 15 16 17 18 19 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
harde winst
0
Kompas
0
quote:

maurice 1971 schreef op 20 aug 2019 om 22:17:


Wat een geweldige eindveiling geeft heelveel vertrouwen voor morgen vorig jaar begon het herstel in de 2 half van het jaar de stijging was toen meen ik 6% plus naar bekend maken van de cijfers? Maar dat gaan we morgen min verdubbelen en staat de koers boven de 10 ++++
Fijne avond voor alle zittenblijvers ??


En toch vraag ik me dan af waar de "hardroepers" van gisteren ineens zijn gebleven?! Maar zo gaat dat altijd natuurlijk ;-)
Mijn Vriend
1
quote:

Balance8992 schreef op 21 aug 2019 om 17:00:


Meer winst bij minder omzet, dat is niet slecht.


Ja, maar dat heeft zo zijn beperkingen......

Hoewel het voor de hand ligt dat na het succes van negetieve rente er ook een enorme toekomst is voor negatieve omzet en negatieve winst..
wel dra
0
De bouw is bagger in Nederland. In slechte tijden nemen ze alles aan wat ze maar aan kunnen nemen en in goede tijden zitten ze met de ellende en kunnen ze niet met winst draaien. Morgen waarschijnlijk Bam door het putje, voor zover dat niet al is gebeurd.
HenkdeV
0
quote:

Mijn Vriend schreef op 21 aug 2019 om 17:28:


[...]

Ja, maar dat heeft zo zijn beperkingen......

Hoewel het voor de hand ligt dat na het succes van negetieve rente er ook een enorme toekomst is voor negatieve omzet en negatieve winst..


En negatieve postings:-)
Krisna
0
Resultaten zijn goed en de vooruitzichten zijn goed. Kortom, de koers zal best wel weer gaan stijgen.
Daexter
1
He he jongens (en meisjes?) wat een dag weer. De dag dat beleggers massaal de verkeerde afslag namen. De pharming afslag. Die vandaag met een voor mij (fundamenteel) nog onbekende reden steeg met een percentage dat ik eerder bij Heijmans had verwacht.

Voor mij om het even, bij pharming verdien ik er ook aan. Dat is na vandaag zelfs in euros mijn grootste positie, wat toch jarenlang Heijmans is geweest.

Hoe moeten we de koersontwikkeling van vandaag nu interpreteren? Vanmorgen voordat ik naar mijn werk ging zag ik het als overwegend positieve cijfers, maar die op sommige onderdelen wel negatief zijn uit te leggen. Ik las vandaag ook het dubieuze bericht van KBC dat de koers eerst wel wat zou kunnen afkomen om daarna weer wat te stijgen. Hoewel ik het wel snap, vindt ik het toch dubieus als zo'n partij dat zegt.

Hoewel het verleden nooit een garantie is voor de toekomst is het wel handig om te vergelijken / te constateren dat de beweging van vandaag niets hoeft te zeggen over het verloop de komende dagen weken.

Ik weet nog goed de trading update op woensdag 16 mei 2018. Heijmans kwam net als vandaag met een wat gemêleerd beeld. Koersreactie op 16 mei was -4,1%.

Een week later op 23 mei, stond de koers 10,9% hoger, weer een week later nog eens 5,7%

ik kan me dat nog goed herinneren, omdat pijnlijke momenten je lang bij blijven. Ik had toen de helft van mijn positie na de trading update verkocht. En liep zo dus heel wat rendement mis.

We gaan het zien wat de toekomst gaat brengen, maar als de bankjongens straks hun koersdoelen gaan bevestigen, zou dat zomaar een koerstrigger kunnen betekenen.

@harde winst, kom op joh! Als ik het goed heb, zit jij ook al minimaal een jaar of 5 in heijmans, de lijdensweg is nu toch wel voorbij de helft :):)
Mijn Vriend
0
quote:

HenkdeV schreef op 21 aug 2019 om 17:43:


[...]

En negatieve postings:-)


Het was grappig bedoelt, galgenhumor. Ik heb een positie in Heijmans en zelfs vandaag nog bijgekocht. Misschien wil de koers niet omhoog vanwege de lopende complicaties met TenneT en Zuidas. Nou dan gaan we maar in de SBM-Offshore mode.
Japio_
0
Ha Daexter, de Tommetjes waren een prachtige klapper en als Pharming daar nog een puntje aan kan zuigen dan geef ik Heijmans nog een jaartje extra :-)
Mijn grootste positie is van Lanschot, door het herbeleggen van dividend en kapitaalteruggaven ging dat ineens heel erg hard... Het rendement blijft helaas voor dood liggen.

De kosten voor arbitrage en van advocaten zitten ongetwijfeld in de cijfers van vandaag verborgen en dat zijn eenmalige ongemakken die volgend jaar niet meer spelen.
Zodra Heijmans dividend gaat uitkeren voorzie ik hier een klein feestje.
salud
0
@Japio_:
"De kosten voor arbitrage en van advocaten zitten ongetwijfeld in de cijfers van vandaag verborgen en dat zijn eenmalige ongemakken die volgend jaar niet meer spelen. "

Dat betaalt de verliezende partij toch .. :) .. Maak je je zorgen ??
374 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 14 15 16 17 18 19 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Heijmans Meer »

Koers 8,530   Verschil -0,43 (-4,80%)
Laag 8,480   Volume 507.937
Hoog 9,200   Gem. Volume 366.855
21-aug-19 17:35
label premium

Heijmans: Dividend in zicht

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium