Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

NEL ASA 2019

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
716 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
kweetje
0
Maar nee maar in dat geval was ik zeker en was het duidelijk. Ik ben ook vaak beter om het uit te leggen dan om het zelf te doen met eigen geld. Vandaag pharmnext min 40 en ik had daar op heel lage stand wat aandelen. Zo moet in met mijn toppers vaak mijn verliezen toedekken en als de toppers het laten afweten raak ik ik verlies en dat is bij mij wel meestal een wederkerend probleem. Mensen als jij zijn vaak een meerwaarde om mensen met hun voeten op de grond te houden maar de manier waarop is vaak, uit de hoogte, kwetsend plat en denigrerend. Miss is geniet je daar van het kan zijn of spelen er andere belangen. Maar wie ben ik om te oordelen of te veroordelen. We willen allemaal vooruit en niemand kan tegen goedbedoelde positieve kritiek zijn.
Eric61
0
Musiclover
0
Kijk eens op de site van Nikola. Hier staan een aantal hele recente verhalen die vertellen hoe groot waterstof wordt aangepakt. De bedragen en aantallen trucks zijn duizelingwekkend.

nikolamotor.com/press
pardon
0
INDUSTRIE
ArcelorMittal wil waterstoffabriek in Hamburg bouwen
De grootste staalfabriek ter wereld ArcelorMittal heeft plannen voor de grootste waterstoffabriek in Hamburg waar het sinds 1969 een staalfabriek heeft.
De grootste staalfabriek ter wereld ArcelorMittal heeft plannen voor de grootste waterstoffabriek in Hamburg waar het sinds 1969 een staalfabriek heeft.Foto: Reuters
ArcelorMittal heeft zich als gegadigde gemeld voor de bouw van de waterstoffabriek in Hamburg, die de grootste ter wereld moet worden. Directeur Uwe Braun van de ArcelorMittal-locatie in Hamburg zegt dat in een interview met de Duitse zakenkrant Handelsblatt.

Het plan van de wereldmarktleider komt nog geen twee weken na de bekendmaking van Michael Westhagemann, de partijloze stadsminister van Hamburg, dat de Duitse havenstad graag ook de thuishaven wil zijn van grootste waterstoffabriek ter wereld.

Concurrerende plannen
In de zwarte industrie wemelt het van waterstofplannen, maar tot dusver zijn de intenties niet verder gekomen dan de tekentafel. Concurrent Tata Steel en Dow Chemical koesteren al langer ambities op waterstofgebied.

ArcelorMittal in Hamburg heeft onlangs opdracht gegeven voor een technisch ontwerp voor een speciale bakoven waarin met behulp van waterstoftechnologie van ijzererts halffabricaten als pellets en sinters kunnen worden gemaakt die nodig zijn voor de productie van vloeibaar ijzer en staal zonder dat dit gepaard gaat met de uitstoot van het broeikasgas CO2. 'Over ongeveer vijf jaar willen we dit proces gebruiken om 100.000 ton blokjes ijzer per jaar te produceren', aldus Braun.

Klimaatneutraal staal
Het project gaat het staalconcern €65 mln kosten. De bakoven wordt ontworpen door technologiebedrijf Midrex, dochter van de Japanse staalfabrikant Kobe Steel dat in de jaren zeventig van de vorige eeuw ook al betrokken was bij het ontwerp van de huidige bakoven in Hamburg waarin met behulp van aardgas ijzererts wordt omgevormd tot de ingrediënten. ArcelorMittal wil op termijn de met waterstof vervaardigde pellets samen met schroot in een elektrische oven tot staal om te smelten. Dat kan klimaatneutraal gebeuren zodra voldoende groene waterstof beschikbaar is dat met stroom uit windenergie moet worden gemaakt. 'Tegen 2050 willen we klimaatneutraal staal maken', aldus Brown.
moaventtog
0
kweetje
1
Ik laat me niet verjagen hoor want ik sta helemaal achter dit aandeel zoals je hierboven vaak kan lezen . Ook als het even dipt zoals elk aandeel doet. Negativisten zullen op elk aandeel wel es gelijk hebben. Het zijn parasieten zoals shorters die leven van angst zaaien. Jammer dat negativiteit krachtiger is dan positiviteit. Waterstof heeft wel degelijk een mooie toekomst. De toekomst van energie is geen 'of-' maar een en- verhaal. Voor bepaalde toepassingen zal waterstof beter zijn en voor andere dan weer niet. De houdbaarheid van technologieën was nooit zo laag als nu.
moaventtog
0
quote:

kweetje schreef op 18 september 2019 22:18:


Ik laat me niet verjagen hoor want ik sta helemaal achter dit aandeel zoals je hierboven vaak kan lezen . Ook als het even dipt zoals elk aandeel doet. Negativisten zullen op elk aandeel wel es gelijk hebben. Het zijn parasieten zoals shorters die leven van angst zaaien. Jammer dat negativiteit krachtiger is dan positiviteit. Waterstof heeft wel degelijk een mooie toekomst. De toekomst van energie is geen 'of-' maar een en- verhaal. Voor bepaalde toepassingen zal waterstof beter zijn en voor andere dan weer niet. De houdbaarheid van technologieën was nooit zo laag als nu.Ben er ook zeker van dat er een combinatie van energie nodig gaat zijn in het voertuigenpark.Waterstof gaat hierin zeker een prominente plaats hebben.
rrddff
0
(Oslo, 26 September 2019) Nel Hydrogen Electrolyser, a subsidiary of Nel ASA (Nel, OSE:NEL) today announces that the company has been awarded a grant of NOK 9.25 million from the Norwegian public enterprise Enova SF (“Enova”) for engineering and design improvements in connection to the establishment of the world’s largest, automated alkaline electrolyser production line at Herøya, Norway.

nelhydrogen.com/press-release/press-r...
Osho
0
Eric61
0
Helaas niet maar dat mag ook niemand weten anders ging je de bak in.
ik blijf wel hierin geloven.
Kijk naar Ballard die blijven ook stijgen.
We willen schoner werken en blablabla
Osho
0
quote:

Eric61 schreef op 27 september 2019 07:24:


Helaas niet maar dat mag ook niemand weten anders ging je de bak in.
ik blijf wel hierin geloven.
Kijk naar Ballard die blijven ook stijgen.
We willen schoner werken en blablabla


Zandbak? Ik geloof er ook in. Alleen tegen een lagere instapprijs in het huidige milieu.
Eric61
1
Helemaal gelijk maar beleggers zijn een beetje gek en betalen toch soms veel te veel.
Osho
0
Blijft maar nieuws uitrollen bij NEL Asa. Benieuwd waar deze over enkele jaren staan. Nu weer een samenwerken met ballard
wist ik het maar
0
wel vreemd met nel asa samenwerking met ballard vertaald zich niet in de koers een dikke 7 % er af
rrddff
0
716 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

NEL ASA Meer »

Koers 9,655   Verschil -0,18 (-1,81%)
Laag 8,745   Volume 3.813.764
Hoog 10,160   Gem. Volume 1.617.058
28 feb 2020 16:19
label premium

KOPEN OF VERKOPEN?

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Ontdek Premium