Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

POSTNL APRIL 2019

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2.058 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... 99 100 101 102 103 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Makita
0
Het wordt zo langzaam aan tijd voor een claimclub. Stichting Postverlies die de NL staat aanspreekt obv feitelijke onteigening van rechten aandeelhouders PostNL in nieuwe postwet.
alida1
0
quote:

Makita schreef op 15 apr 2019 om 12:52:


Het wordt zo langzaam aan tijd voor een claimclub. Stichting Postverlies die de NL staat aanspreekt obv feitelijke onteigening van rechten aandeelhouders PostNL in nieuwe postwet.


Er is best wel een advocaat te vinden die tegen een geringe vergoeding deze club wil bijstaan. Maar resultaten van dergelijke clubs zijn meestal beperkt.
ODracing
0
Goed idee om eens zelf een claim neer te gooien.. Ik ben voor, verlies heb ik toch al...
Filasoft
0
Nog een rechtszaak tegen PostNL, ja leuk! Moet Tim de Greve weer honderden pagina's met onzin vullen. Volgens mij houdt PostNL de halve zuidas aan het werk.
Ik zeg: doen!

ODracing
0
Dan is het tijd voor ons om te claimen, verlies door geen claim tegen staat i.v.m. tegenhouden overname, onterechte ACM-tarieven, etc.
gpjf
0
net te laat voor een daghandel op 2,495 maar deze stijging is weer prima voor de rest.
williedevil
0
Ik heb toch in een reactie op de internetconsultatie maar mijn mening over het tegenhouden van dividend naar de overheid gestuurd, baat het niet dan schaadt het ook niet. Zal wel opvallen daar tussen al die andere opmerkingen over schending van privacy bij het scannen van post bij ouderen en zwakkeren in de samemleving.
Toekomstbeeld
0
PostNL maakt serieus werk van foodlogistiek

DEN HAAG – PostNL wil voor steeds meer fabrikanten van levensmiddelen de logistiek regelen. Daartoe is de tak van het bedrijf die zich daarmee bezighoudt verhuisd naar een grotere locatie.

Dat streven wordt uitgesproken door Wytse Valkema, business development manager bij PostNL Food Fulfilment. Dit is de tak van PostNL die verantwoordelijk is voor order- en voorraadbeheer van zijn klanten uit de foodsector. ‘We werken vooral voor fabrikanten die je ook in de supermarkt ziet, zoals Coca-Cola. We zitten in een groeimarkt. Dus de verwachting is dat we uiteindelijk zoveel producten van klanten kunnen verzamelen, dat we de boodschappenmand van een onlinesupermarkt kunnen vullen’, zegt Valkema.

Niet zelf de rol van websupermarkt
Met het vullen van een boodschappenmand bedoelt Valkema niet dat PostNL zelf de rol van websuper op zich gaat nemen, zo benadrukt PostNL-woordvoerder Dagna Hoogkamer. ‘De bedoeling van PostNL Food Fulfilment is om vanuit de vraag van fmcg-fabrikanten en -merken een logistieke dienst te ontwikkelen die aansluit op hun behoefte om producten via verschillende verkoopkanalen rechtstreeks te verkopen aan de markt’, zegt Hoogkamer. ‘Dat doen we op dit moment vanuit een één-op-éénrelatie met, op dit moment, 12 klanten, waarbij PostNL Food Fulfilment optreedt als een logistiek dienstverlener voor fulfilment en distributie.’

Ruimte voor verdere groei als dienstverlener
Food Fulfilment begon anderhalf jaar geleden met Van Bieren als eerste klant, een online groothandel in speciaalbieren. Hoogkamer: ‘De ambitie is om onze logistieke dienstverlening, op basis van vraag vanuit onze klanten, verder te ontwikkelen. We willen verder groeien en daar hebben we nu de ruimte voor.’ Vanwege de groeiplannen van Food Fulfilment is het bedrijfsonderdeel onlangs verhuisd van Amersfoort naar een nieuwe locatie in Westzaan. ‘Sinds 8 april werken we volledig vanaf de nieuwe locatie’, zegt Valkema. ‘We groeien hard. En onze ambitie is om dat verder door te zetten. Daarvoor hadden we meer ruimte nodig.’

Minder vaak pallets afstapelen
De oude locatie had een oppervlakte van 1000 m2, in Westzaan kan PostNL rekenen op het dubbele. ‘Ons nieuwe pand is ook twee keer zo hoog, 6 meter. Dus je hoeft minder vaak pallets af te stapelen dan bij de oude locatie. Ook hebben we nu een eigen expeditie, waardoor klanten de hele dag door voorraden kunnen aanleveren. Waar we de komende tijd vooral mee bezig zijn? Groeien, groeien, groeien. Er is veel vraag naar Food Fulfilment vanuit fabrikanten en merken.’Meer food bij PostNL.

www.distrifood.nl/branche-bedrijf/nie...
gpjf
0
Nou kom maar op Ahold Delhaize zou ik zeggen, ook bol.com in het geheel mooi meenemen.
Toekomstbeeld
0
quote:

gpjf schreef op 15 apr 2019 om 15:04:


Nou kom maar op Ahold Delhaize zou ik zeggen


Waar doel je op?
gpjf
0
Nou een goed distributienetwerk en zo'n prima logistiek bedrijf biedt veel kansen voor een dergelijke groep volgens mij , vandaar ook mijn aanvulling met o.a. bol.com maar zo zal er wel meer kunnen zijn
Toekomstbeeld
0
quote:

gpjf schreef op 15 apr 2019 om 15:10:


Nou een goed distributienetwerk en zo'n prima logistiek bedrijf biedt veel kansen voor een dergelijke groep volgens mij , vandaar ook mijn aanvulling met o.a. bol.com maar zo zal er wel meer kunnen zijn


Oh oké, dacht eventjes dat je op het Food Fulfilment verhaal reageerde.

Toekomstbeeld
0
IEX heeft ook wat te zeggen :-)

Door Arend Jan Kamp op 15 apr 2019 om 15:00
Views: 10.335

Liveblog: Beursdrama en kruimels voor PostNL
Update 15:00 uur: Kruimels voor aandeelhouders PostNL

Vakbond FNV gaat morgen koekkruimels uitdelen aan de aandeelhouders van PostNL, die morgen naar de AVA van het bedrijf gaan. Zij hebben hiervoor een uitermate goede reden, want de koek wordt namelijk niet eerlijk verdeeld.

Het is werkelijk waar schandalig dat deze werknemers per 1 juli een loonsverhoging krijgen van 1,5% en de aandeelhouders €90 miljoen dividend. Een duidelijk signaal dat topvrouw Herna Verhagen er alleen maar zit voor beleggers en niet voor de mensen waar het echt om draait.

Het is gewoon absurd dat deze mensen minder geld erbij krijgen dan de inflatie. Hierdoor gaan zij er in reëel inkomen op achteruit. Vergeet niet dat de aandeelhouders een dividenduitkering krijgen van ruim 10%. Dat is vijf keer zoveel als de inflatie. Echt te gek voor woorden.

Oja, één klein dingetje. De koers van PostNL is in 2018 wel hard naar beneden gegaan. Maar dat is nou eenmaal het risico van beleggen. Dat moeten we voor het gemak dus maar even vergeten (Niels Koerts).
gpjf
0
quote:

Toekomstbeeld schreef op 15 apr 2019 om 15:14:


[...]

Oh oké, dacht eventjes dat je op het Food Fulfilment verhaal reageerde.
Deels
2.058 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... 99 100 101 102 103 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

PostNL Koninklijke Meer »

Koers 2,122   Verschil +0,01 (+0,43%)
Laag 2,106   Volume 3.681.597
Hoog 2,155   Gem. Volume 4.709.814
22-okt-19 17:35
label premium

PostNL kan verder herstellen

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium