Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

ING Maart 2019

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1.487 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 ... 71 72 73 74 75 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
effegenoeg
0
quote:

Optiefan schreef op 22 mrt 2019 om 15:59:


Komt er nog een intraday herstel?


Gaat weer een maand duren voor herstel naar de koers van vanochtend vroeg in de handel.
Pbm
0
Max Felix
0
quote:

Thorgall schreef op 22 mrt 2019 om 15:53:


[...]

Dit was uw post:
"Nu heb ik een vraag we moeten wel dividend belasting betalen ,ik hoop dat deze toch verrekend kan worden met de belastingen in box 3."

Dus je kent de belastingregels niet goed, maar je weet al wel het bestaan van box 3? Ik denk dat menig Nederlander jaloers is op uw kennis.

Eerst was de reden dat u weinig dividend ontving, nu de reden dat u niet in Nederland woonde. Weinig geloofwaardig.

Iemand met veel geld gaat bij verhuizen meteen met een financieel adviseur om tafel zitten en laat zich door hem bijpraten ipv de vragen over dividend op een forum te stellen.


Ik zeg zoals het is en als u het niet geloofd dat mag natuurlijk ook, maar ik vertel geen leugens en ben zeer tevreden met mijn ING aandelen en als deze gaan stijgen dit hoef voor mij nog niet eens dan kan ik ook naar Monaco emigreren
www.youtube.com/watch?v=bUgJ2xCyqYc
Thorgall
0
quote:

Blankfein schreef op 22 mrt 2019 om 16:17:


[...]

Ik zeg zoals het is en als u het niet geloofd dat mag natuurlijk ook, maar ik vertel geen leugens en ben zeer tevreden met mijn ING aandelen en als deze gaan stijgen dit hoef voor mij nog niet eens dan kan ik ook naar Monaco emigreren
www.youtube.com/watch?v=bUgJ2xCyqYc
Eurovision! Now we're talking! ;-)
Maar nee, u komt niet geloofwaardig over. Maakt niet uit, ik geniet van de muziek ;-)
Optiefan
0
quote:

effegenoeg schreef op 22 mrt 2019 om 16:06:


[...]

Gaat weer een maand duren voor herstel naar de koers van vanochtend vroeg in de handel.


Lol, ik zou ook niet raar op kijken als het op de beleggersdag maandag ineens weer dik stijgt, maar door de 11.15 kan nog wel even duren...
Max Felix
0
RTL-Z is all 6 maanden aan het rond bazuinen dat er een recessie komt en daarom komt er juist geen ,de rente is laag en dat zorgt ervoor dat er geïnvesteerd wordt en dat de economie blijft groeien.
Max Felix
0
De rente is lekker laag en iedereen kan de rente lasten gemakkelijk betalen je zult zien de volgende kwartaal cijfers zijn weer iets beter dan de vorige en kan iedereen profiteren van deze lage aandelen koersen.

snuf13
0
Max Felix
0
quote:

snuf13 schreef op 22 mrt 2019 om 20:18:


Vandaag weer een opdonder gekregen...

AENix omlaag......ING als de kippen erbij.


niet erg snuf het dividend is 70 cent
snuf13
0
0,70 cent dividend.........
Kan dan mooi tegen die tijd van de overgebleven 5€ af.

Veel meer zal er dan ook niet op de teller staan!,,,,
cees-10
0
quote:

Pbm schreef op 22 mrt 2019 om 15:09:


Shorters sturen aan op een krach op de Nederlandse beurs. Grote hedgefondsen hebben een ongelooflijk veel shortposities op de AEX en individuele Nederlandse aandelen. Daarom blijft de Nederlandse beurs ook zo achter bij de Amerikaanse beurs. Omdat ING zwaar weegt en je altijd wel iets kan verzinnen waarom e financials het moeilijk krijgen is ING het meest gewilde slachtoffer van de shorters. Hiermee trekken ze niet alleen ING naar beneden maar tevens andere financials en vooral de AEX. AEX mag ook niet te hard stijgen. Het vreemde van alle verklaringen van de zogenaamde beursexperts zich focussen op de lage rente en daardoor aftoppende marges. ING heft toch totnogtoe bewezen dat het zo'n vaart niet loopt met de toenemende jaarwinsten. De economisch dip die zou moeten komen zou toch eerder de ICT sector en chipsector moeten raken en andere sectoren. Banken zijn relatief juist vrij veilig en zeker met de huidige dividenden zou iedereen in banken moeten beleggen. Velen doen dat ook maar tegen de hedgefondsen valt niet in te roeien. Al een jaar lang stijgt ING meestal op dagbasis in New York, opent ING in Amsterdam op dagbasis hoger, maar als de echte beleggers uitgspeeld zijn komen de virussen die met gecalculeerde algorithmen de koers ongenadig hard naar beneden trekken. Geeen enkel analistenadvies kan hier tegenop, zo blijkt ook telkens weer. Hebben die analisten ongelijk dan? Nee natuurlijk niet, maar koersen worden door de technische handel al enige tijd volstrekt niet meer bepaald door fundamentele factoren. Daarnaast heb je de volgers die weinig verstand van beleggen hebben maar gewoon de patronen volgen, en dan is winst dus verzekerd. Opvallen is wel dat de analisten gewoon koopadviezen blijven geven met doelkoersn van zelfs hoger dan 50% van de huidge koers. In dit forum betreft het ING maar veele andere fondsen ondergaan al hetzelfde lot maar ING is veiliger voor de manipuleerders omdat het een zeer liquid aandeel is en je altijd wel een excuus kan vinden om de koers ervan lager te zetten. Economische onzekerheden, lage rente, eventuele witwas praktijken. Deze redenen kunnen de eerste Jaren nog gemakkelijk worden aangevoeerd en op een gegeven moment gaat iedereen er vanzelf in geloven of wordt volledig murw van de voor hen onverklaarbare koersdalingen. Het komende kwartaal zal ING vrijwel zeker weer een toenmende winst rapporteren, maar gevreesd moet worden dat het de koers niet zal baten. Vlak daarvoor zetten de shorters de koers waarschijnlijk al fors lager zodat een korte stijging na de bekendmaking hen niet zal treffen.


Lekker verhaal, lekker leesbaar ook. Dank maar weer...
cees-10
0
quote:

Aphrodite01 schreef op 22 mrt 2019 om 08:23:


Beursblik: beleggersdag kan ING impuls geven
donderdag 21 maart 2019 14:29
Compliance-zorgen drukken koers.

(ABM FN-Dow Jones) Een toelichting door ING op recente compliance-kwesties en een update over de verwachte winstgevendheid kan volgende week een aanjager worden voor de koers van het aandeel. Dat stelde Jefferies in een vooruitblik op de beleggersdag van de bank.

Interessant vindt Jefferies wat ING zal vertellen over zijn actuele visie als disruptor van de bankenwereld. ING kan tijdens de beleggersdag ook nader ingaan op de gevolgen van een mogelijke fusie van de twee grote Duitse zakenbanken op de Duitse markt.

Jefferies sluit niet uit dat ING op 25 maart zijn strategie aanscherpt om zijn kostendoel te halen. ING wil zijn cost/income ratio verlagen tot onder 52 procent in 2020 en de analisten verwachten dat dat ook gaat lukken. Daartoe kan bijvoorbeeld de focus bij de zakenbank bijgepunt worden en extra besparingen worden aangekondigd.

Berisping
Recente publicaties over geld dat via een witwascarroussel van Litouwse banken terechtkwam bij ING-rekeningen, en een berisping voor gebrekkige klantcontrole in Italië zijn minder ernstig dan de fouten waarvoor ING vorig jaar een grote schikking trof met de Nederlandse justitie, volgens Jefferies. Wel zorgt dit voor druk op de koers, totdat de nieuwe problemen zijn opgelost. ING mag voorlopig ook geen nieuwe klanten aannemen in Italië.

Een analist van UBS sluit niet uit dat ING extra kosten zal moeten maken om dit soort tekortkomingen in de controlesystemen ook in andere landen aan te pakken, hoewel hiervoor al een substantieel bedrag is uitgetrokken.

Oude IT bij het vuil
De analist van Jefferies, Maxence le Govello du Timat, verwacht dat de winst bij ING zich dit jaar beter ontwikkelt dan vorig jaar, omdat veel synergieën die de bank heeft aangekondigd voor de periode 2016-2021 zich dit jaar zullen uitbetalen. Zo kan het oude IT-platform in België aan de straat worden gezet. Ook de toename van zogeheten primaire klanten en digitale investeringen zouden de winst moeten ondersteunen.

De fee-inkomsten blijven met 5 procent stijgen, verwacht Jefferies, terwijl de zakelijke leningengroei fors vertraagt. De extra fees komen van nieuwe primaire klanten in groeimarkten zoals Duitsland, die inkomsten genereren door beleggings- en verzekeringsproducten te kopen en door vergoedingen voor doorverwijzingen naar producten van andere dienstverleners.

Een van de weinige financiële doelen die mogelijk net niet wordt gehaald, is volgens Jefferies het rendement op eigen vermogen, dat misschien net onder 10 procent uitkomt. Ook de verschuiving van leningen aan grote bedrijven naar meer MKB-kredieten en consumentenkrediet gaat misschien langzamer dan gehoopt, vanwege het grotere risico van wanbetaling.

Le Govello du Timat verwacht geen grote verrassingen qua dividend, omdat toezichthouders en de publieke opinie dat verhinderen. Zijn winstverwachting is wel ongeveer 5 procent hoger dan de analistenconsensus. Jefferies heeft een koopadvies en koersdoel van 14,10 euro voor ING.

ING houdt zijn beleggersdag maandag op een locatie nabij Frankfurt. Het aandeel ING stond donderdag 0,5 procent lager op 10,70 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999
Copyright ABM Financial News. All rights reserved
(END) Dow Jones Newswires
March 21, 2019 09:29 ET (13:29 GMT)
Copyright (c) 2019 ABM Financial News. All rights reserved.Hamers heeft Maandag as. de ultieme kans om de koers van het aandeel ING een forse opwaartse duw te geven door zonder enige terughoudendheid, `alleen maar` open kaart te spelen mbt lopende onderzoeken naar dubieuze geldstromen.

De afgelopen weken koos ING ervoor om te zwijgen en we hebben gezien wat dat voor gevolgen heeft gehad voor koers. Een verkeerde strategie.

Ik kan mij niet voorstellen dat de ING Ceo deze kans aan zich voorbij zal laten gaan...

HenkdeV
0
ING experimenteert met nieuwe manier van verlof
ONBEPERKT MET VAKANTIE
In de strijd om schaars personeel onderscheiden verschillende bedrijven, vooral in de it, zich de laatste jaren met ’onbeperkt vakantieverlof’. Nu gaat ook ING, een bedrijf met 14.000 werknemers, hiermee experimenteren, staat in de nieuwe cao.

Misschien is dit iets voor Hamers:-). Onbetaald.
Ritageld
0
quote:

cees-10 schreef op 23 mrt 2019 om 06:16:


[...]

Hamers heeft Maandag as. de ultieme kans om de koers van het aandeel ING een forse opwaartse duw te geven door zonder enige terughoudendheid, `alleen maar` open kaart te spelen mbt lopende onderzoeken naar dubieuze geldstromen.

De afgelopen weken koos ING ervoor om te zwijgen en we hebben gezien wat dat voor gevolgen heeft gehad voor koers. Een verkeerde strategie.

Ik kan mij niet voorstellen dat de ING Ceo deze kans aan zich voorbij zal laten gaan...

Klinkt aannemelijk, maar sedert dat bericht is er wel iets veranderd. De economische omgeving vertraagt waarschijnlijk sneller dan eerder gedacht. Dat moet bijna wel het resultaat van banken beinvloeden!
4finance
0
quote:

Blankfein schreef op 22 mrt 2019 om 17:46:


RTL-Z is all 6 maanden aan het rond bazuinen dat er een recessie komt en daarom komt er juist geen ,de rente is laag en dat zorgt ervoor dat er geïnvesteerd wordt en dat de economie blijft groeien.


ING.....

Naar die figuren bij RTL-Z zou ik maar niet te veel luisteren. Afgelopen vrijdag heb ik mijn laatste Pluk ING op 10,45 bijgekocht. Heb daarvoor wat Bio aandelen verkocht. Waarom? wel, ik ben er zeker van de ING ook weer stevig gaat oplopen. Kan het lager? vast wel. Jammer dan.

Over 1 maand gaan we ex-dividend. Ik ontvang al redelijk wat jaren dividend over een stevig aantal ING aandelen. Ondanks mijn hogere gemiddelde aankoopprijs ben ik nog steeds erg blij met mijn ING positie. Ik heb al eerder gezegd dat het bijna niet slechter kan met de berichtgeving. ING als bank staat goed in de stijgers. Ik wacht geduldig af :-)


4finance.
Max Felix
0
quote:

4finance schreef op 23 mrt 2019 om 11:54:


[...]

ING.....

Naar die figuren bij RTL-Z zou ik maar niet te veel luisteren. Afgelopen vrijdag heb ik mijn laatste Pluk ING op 10,45 bijgekocht. Heb daarvoor wat Bio aandelen verkocht. Waarom? wel, ik ben er zeker van de ING ook weer stevig gaat oplopen. Kan het lager? vast wel. Jammer dan.

Over 1 maand gaan we ex-dividend. Ik ontvang al redelijk wat jaren dividend over een stevig aantal ING aandelen. Ondanks mijn hogere gemiddelde aankoopprijs ben ik nog steeds erg blij met mijn ING positie. Ik heb al eerder gezegd dat het bijna niet slechter kan met de berichtgeving. ING als bank staat goed in de stijgers. Ik wacht geduldig af :-)


4finance.Dat hele programma RTL-Z is pure beleggers intimidatie ,zij zitten waarschijnlijk short en blijven van het begin tot het einde rondbazuinen hoe slecht het wel niet gaat met de wereld economie ze vertellen nog net niet "wat zijn jullie toch sukkels om aandelen te hebben"
Ondertussen trekken de economieën weer aan het is lente er wordt dan meer gebouwd en banken moeten meer hypotheken gaan verstrekken ,boeren en tuinders zijn bezig met oogsten ,de mensen gaan weer naar het strand of naar vakantie enz.
Strateeg
0
Ik ben zwaar het bokje met 20K aandelen op 10,90 Euro. Ik hou ze vast en ga voor het dividend want de rente is toch vrijwel niets op de spaarrekening.
Vidoque
0
quote:

Strateeg schreef op 23 mrt 2019 om 15:33:


Ik ben zwaar het bokje met 20K aandelen op 10,90 Euro. Ik hou ze vast en ga voor het dividend want de rente is toch vrijwel niets op de spaarrekening.

Wat ben jij voor een drama queen. Hoelang beleg je al? Als je voor een paar dubbeltjes verlies per aandeel al bang bent, is dit spelletje niets voor jou.
Strateeg
0
Heel lang. Ik zat er voor de hoogste koers van afgelopen weken 11,68 Euro in op 10,90 Euro dus 29 K weg in 2 weken is toch jammer.
1.487 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 ... 71 72 73 74 75 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

ING Groep Meer »

Koers 10,220   Verschil -0,03 (-0,33%)
Laag 10,186   Volume 13.957.743
Hoog 10,402   Gem. Volume 11.840.836
24-jan-20 17:37
label premium

ING Groep snijdt in de kosten

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium