Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Pharming maart 2019

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
11.255 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 ... 559 560 561 562 563 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Bellafleur
0
quote:

Beur schreef op 9 mrt 2019 om 11:29:


[...]Jaren 70. Groot vrouwentekort idd :) Op dit moment is het aantal vrouwelijke studenten het aantal mannelijke trouwens gepasseerd.
Goed weekend!


Ook v.w.b. het goede eindresultaat van de studie. Niet onbelangrijk! Jij ook een goed weekend. Laptop gaat met een kláp dicht. :-)
Wilbar
0
quote:

Declan 2.0 schreef op 9 mrt 2019 om 11:07:


[...]

Ik dacht toch echt dat Boeren het slimste waren, Boeren slim zegt het gezegde toch.

Ruud..
Dan zouden ze bij Shell oliedom zijn. En dat is echt niet zo :)
Wilbar
1
quote:

Bellafleur schreef op 9 mrt 2019 om 11:37:


[...]

Ook v.w.b. het goede eindresultaat van de studie. Niet onbelangrijk! Jij ook een goed weekend. Laptop gaat met een kláp dicht. :-)
Kijk, en dát doen mannen nou weer niet; die zijn zuiniger op hun spullen :)
Dutch
0
quote:

Wilbar schreef op 9 mrt 2019 om 11:40:


[...]Kijk, en dát doen mannen nou weer niet; die zijn zuiniger met hun spullen :)


:-)

GT02
0
quote:

mottie schreef op 9 mrt 2019 om 11:16:


Ik trachtte overigens ten behoeve van ons allen een overzicht op te stellen van de omzet voor hae van de concurrenten, Wat bij cls behring schier onmogelijk blijkt. Er worden bij hen geen gedetailleerde verkoopcijfers per product gepubliceerd.

Mocht iemand hierover wat duidelijkheid kunnen verschaffen, zeer welgekomen. De enige houvast is immers dat bij hen de zogenaamde specialty products in een half jaar met 13 procent zijn gestegen van 717M naar 803 M(doch ook andere producten zijn gestegen en Berinert is teruggevallen)

Wat shire betreft wel goed mogelijk, opvallend is dat de omzet hae na 9 maanden nog 93M hoger lag in 2018 En eindejaar reeds 78M lager.

Verliezers 2018 vooral cynrize en Berinert, tevens.

Enige duidelijke winnaar is haegarda, maal 3, maar wel onduidelijk over hoeveel we spreken, niet gepubliceerd en wordt vergeleken met periode van lancering.

Volgens mij ruco ook winnaar, immers ongeveer 50 procent extra omzet.

Firazyr na 9 maanden duidelijk hoger dan 2017, mij niet geheel duidelijk, vermits verlies bij shire in laatste kwartaal 2018 vooral volgt uit slechts 45M cinryze.

Takhzyro wat mij betreft zeer onduidelijk, 62M op halfjaar, doch we worden geconfronteerd met die voorraadopbouw in q3 en -afbouw in q4.

Haegarda +55 %
odA neD gaaH
0
quote:

Beur schreef op 9 mrt 2019 om 10:55:


[...]Nee, die zaten bij dat onderzoek juist vrij hoog. Die gedachte heeft men vaker omdat Rechten een relatief makkelijke studie is. Wanneer iemand dat ook opmerkte tegen een student Rechten dan was zijn standaardantwoord: "Daarom doe ik het ook!" :) Gelijk illustratief voor de mind set van de gemiddelde jurist misschien,haha.
Studenten Medicijnen waren een beetje de noeste blokkers op goed HBO-niveau. De slimsten waren overigens de filosofen.

Ik heb zo het idee dat jezelf ook rechten hebt gestudeerd. Kan het zijn dat je tot vorig jaar hebt gewerkt op een Notariskantoor in Katwijk?
knaap1
1

7-3-2019 08:48:18

Pharming niet weggevaagd door nieuwe concurrentie


(ABM FN-Dow Jones) Pharming verwacht ook in 2019 weer winstgevend te zijn, met stijgende aantallen patiënten, nu blijkt dat concurrerende nieuwe producten tegen aanvallen van erfelijk angio-oedeem niet zo goed werken als gedacht. Dit zei topman Sijmen de Vries van Pharming donderdag tegen ABM Financial News in een toelichting op de jaarcijfers.

Het bedrijf "vecht tegen hele grote partijen" op de Amerikaanse geneesmiddelenmarkt, waaronder farmaceutisch concern Shire, die vorig jaar een profylactisch product op de markt bracht, dat de gevaarlijke zwellingen zou moeten voorkomen.

Volgens De Vries ontstond daarop bij beleggers het beeld dat Pharmings product Ruconest hierdoor zou worden weggevaagd. Ruconest biedt weliswaar een effectieve acute behandeling tegen zulke aanvallen, maar als nieuwe producten die aanvallen voorkomen, zou het middel van Pharming overbodig worden.

Dit beeld bleek echter onjuist, zegt De Vries: de nieuwe profylactische producten werken lang niet altijd en bij meer dan de helft van de patiënten komen doorbraakaanvallen voor.

Op de markt voor behandeling van doorbraakaanvallen, waar Pharming in het verleden moeilijk voet aan de grond kreeg, kiezen patiënten nu juist vaker voor Ruconest, zei de topman. Hierdoor bleef er een "consistente groei" van het aantal patiënten in de VS. Dit terwijl de markt mogelijk juist verwachtte dat het bergafwaarts zou gaan met Ruconest na de introductie van het profylactische middel van Shire.

"Omdat ons middel het ontbrekende enzym levert en heel snel werkt, is er eigenlijk geen betere behandeling denkbaar bij een acute aanval", legde De Vries uit. Pharming noemt geen aantallen van patiënten die het middel gebruiken.

Het aandeel Pharming daalde vorig jaar van 1,57 tot 0,76 euro, door zorgen over de nieuwe concurrentie, en is inmiddels na een dieptepunt in december weer opgeveerd tot niveaus tussen 0,90 en 1,00 euro.

De Vries herhaalde dat het nog altijd niet eenvoudig is om op te boksen tegen de grote farmaciebedrijven in de VS. Toch verwacht Pharming dat ook toekomstige profylactische middelen het middel Ruconest niet overbodig maken, omdat er altijd kans blijft op doorbraakaanvallen.

Begin vorig jaar maakte het aantal Amerikaanse patiënten dat Ruconest gebruikt een sprong omhoog, nadat Pharming kosteloos zijn middel verstrekte aan gebruikers van een bloedplasma-product met productieproblemen. Het bedrijf is een aantal van die patiënten weer kwijtgeraakt, maar er zijn er ook veel gebleven en Pharming ziet ook nog steeds nieuwe patiënten doorkomen, zei De Vries.

Naast de verder toenemende aantallen patiënten in de VS nam ook de directe verkoop in West-Europa goed toe gedurende het jaar. De omzet in de Verenigde Staten is echter veruit het belangrijkste voor Pharming, door de hogere volumes en omdat de prijzen in Europa "kunstmatig laag" liggen door het Europese systeem van referentieprijzensysteem. Hierdoor is de prijs van Pharmings product afgestemd op de prijzen van ouderwetse bloedplasmaproducten die al rond 1980 werden geïntroduceerd.

Outlook en jaarcijfers

Pharming verwacht voor 2019 aanhoudende groei van inkomsten uit de verkoop van Ruconest, vooral in de VS en West-Europa, met betere resultaten in elk kwartaal, vergeleken met het vergelijkbare kwartaal een jaar eerder, zei De Vries.

Het Leidse bedrijf boekte in 2018 een nettowinst van 25,0 miljoen euro, wat overeenkwam met een nettomarge van 19 procent en volgens Pharming ruim hoger was dan de analistenverwachtingen. In 2017 leed Pharming nog een verlies van 76 miljoen euro.

Pharming betaalde deze maand een mijlpaalbetaling van 20 miljoen dollar aan Valeant, nadat een daarvoor benodigd verkoopniveau in de VS behaald was.

De omzet uit productverkopen steeg naar 134,3 miljoen euro, wat 51 procent meer was dan de 88,7 miljoen euro van een jaar eerder. De omzet in het vierde kwartaal was met 36,7 miljoen euro iets lager dan de 38,8 miljoen euro van het derde kwartaal.

De liquide middelen eind 2018 bedroegen 81,5 miljoen euro, een stijging van 21,5 miljoen euro vergeleken met eind 2017.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

knaap1
0
En als je na gaat dat Pharming voor de goedkeuring ook al op 0,70 heeft gestaan ik weet even niet meer.
Burdie65
0
quote:

antop schreef op 9 mrt 2019 om 10:18:


Ik vind het zo jammer dat iedereen zo somber is terwijl er bedrijfs technisch gewoon een Top prestatie verricht is en nogmaals WINST 2018 €25 milj.Super toekomst heeft op eigen kracht.
Maar de echte belegger die PHARMING al jaren volgt en ook zelfs vanaf beneden de 0,10 en weet dat o.a P22 e.a alsmaar maar roepen kan lager het ging naar de 0,02.. echt waar. Had ik toe er maar 1 milj gekocht achteraf...Zij kochten niet, want dit bedrijf was niets en zou nooit iets worden enz. deden niet mee met de emissie van 0,205 ,want ze konden ze nog wel krijgen voor 0,12...maar helaas de koers ging naar €0,40,daarna door de €0,80 en knalde door de €1,20. Door de warrants en uitgevoerde opties knalde de koers ook wel eens naar beneden van €1,18 terug naar de €0,90 en weer terug slot sky high. Ik had ze voor 0,40 en heb ze vastgehouden en handelde toen met 25% uiteindelijk ook mee gedaan met de emissie 0,205
Er was alleen maar verlies en emissies en pech afkeuring en toen drama Valeant.

Dan heeft Dhr de Vries en zijn team het toch super gedaan!nu WINST 2018!Minder schuld en afbetalingen.
Hij stond bekend als aandeeldrukker, dat ligt nu toch achter ons.
Helaas is er weer bij de cijfers een negatief sentiment op de beurs. (TRUMP die mislukte deal en dan ook nog ECB Italië , BREXIT en witwassen..trekt alles beurzen naar beneden en Pharming is meegesleept door mede oorzaak van deze dalingen.dan is er ANGST en paniek dan slaan shorters en daghandelaren toen. EMOTIE wint van VERSTAND.
Andersom werkt dat uiteraard ook zo.
Maar een bedrijf die zulke mooie cijfers en en €25 milj WINST en nog wat in de pijplijn heeft, hoort gewoon VET boven €1,00 te staan. Mijn vraag is dan ook als je van mening bent dat de koers naar zoals gemiddelde van analisten €1,80 verder te gaan om draadje €1,75 en laat de onegatievelingen hier gezellig achter.Hebben we ieder ons draadje waar we ons goed bij voelen.ik kan er heel slecht tegen hoe er over het webseminar en de CEO de Vries hier door sommige gesproken word en ook naar elkaar. Kritisch zijn is goedmaak ik ga echt over mijn nek van Timbler...en andere uitingen.

Dat gezegd hebbende, verlaat ik uit respect voor De Monitor, P22 e.a dit forum en ga ik positief verder op €1,75. Hebben mensen geen last van mij en ik hoop ook niet meer van hun!

Om hier positief af te sluiten allen een heel goed weekend en

Dhr de Vries BEDANKT voor uw inzet en positieve energie en uiteraard ook uw TEAM en TRUST,GEDULD en VASTHOUDEN en VOORAL indien TRUST KOPEN!

Ik hoop op eigen kracht WINST uitbreiden 2019!!UP naar de €1,75 en hoger ;-)Hier kunnen De Monitor, Patrick22 en andere een mooi voorbeeld aan nemen!
Hun eigen draadje beginnen en zoveel mogelijk je gal spuien op dat nieuwe draadje, kun je nog bijval verwachten. Leuk toch?!

Opm: Opbouwende kritiek is zeer welkom dat houdt men scherp!

PS: Gisteren heb ik de vraag gesteld wie de maanddraadjes in de toekomst wil openen. Ik heb in een document de verwijsdraadjes staan die per e-mail kan sturen. Wie o wie?
Daarom
2
Beste mensen, Dit is toch gewoon concreet: "Outlook en jaarcijfers. Pharming verwacht voor 2019 aanhoudende groei van inkomsten uit de verkoop van Ruconest, vooral in de VS en West-Europa, met betere resultaten in elk kwartaal, vergeleken met het vergelijkbare kwartaal een jaar eerder, zei De Vries".
En... pre enclampsia wordt binnen 3 weken gestart!!
Welk risico loopt je dan nog bij een huidige koers. Kempen komt met een koersdoel van 55 cent en deerns tussen de 180 en 310 cent. Ok de koers kan nog 10 cent wegzakken, maar over een paar maanden (of eerder) staat de koers minimaal rond de euro.
Fijn weekend!!
mottie
1
quote:

GT02 schreef op 9 mrt 2019 om 11:44:


[...]


Haegarda +55 %


Waar haal je dit?Ik dacht x 3?
Burdie65
0
quote:

Beur schreef op 9 mrt 2019 om 11:24:


[...]CSL Behring/Berinert is nauwelijks te doen idd. Wat betreft minder Berinert: CSL gooit het vooral over de HAEgarda-boeg


En zoals jij weet Beur..., voor HAEgarda zijn tonnen en tonnen bloed voor nodig om een paar patienten te kunnen helpen!

Uit informatie die ik van de HAE-patienten zelf heb kunnen verkrijgen werkt HAEgarda prima en zal Berinert echt een toontje lager laten zingen. (Een sigaar uit eigen doos?!)

Takhzyro (Lanadelumab) van Shire wordt door de patienten wel gezocht vanwege het toedieningsgemak echter hier zijn de 1e resultaten tot zover bekend zeer wisselend. (Van zeer goed tot zeer slecht!) Dit zal mijnsinziens ook altijd zo blijven omdat niet 1 HAE patient hetzelfde is dan een ander. Overigens in het VK is Takhzyro nog niet eens verkrijgbaar!
Takhzyro zal zijn plaats nog wel gaan krijgen in de HAE markt echter met de opmerking dat er nog medicijnen daarnaast gebruikt moeten worden om doorbraak aanvallen te behandelen. Hier zal RUCONEST momenteel vooral moeten opboxen tegen Firazyr. Hopelijk kan het vergelijkingsonderzoek tussen Firazyr en RUCONEST hier een positieve brijdrage voor Pharming aan leveren.

Als Pharming er in slaagt om RUCONEST via een aangenamere weg weet toe te dienen waarbij de werkzaamheid gelijk blijft dan voorzie ik een significant marktaandeel voor de HAE markt weggelegd. Als zij daar niet in slagen dan zal 10% marktaandeel een flinke dobber worden.

Met belangstelling kijk ik uit naar de ontwikkelingen door Pharming op dit gebied.
Beleg klein
1
Bijgaand koersdoel voor Pharming op 8 maart 2019 17,35 uur trof ik aan
op internet klinkt gunstig !!!! van Kempen gaf ook een advies een paar maanden geleden en die trok koers omlaag, ik neem aan dat dit koersdoel de koers OMHOOG trekt of klink ik nu te positief ??
Fonds: Pharming Guru: H.C. Wainwright & Co.
Advies: Kopen Status: Actief
Koersdoel: € 2,50 Score: 0,00%
Startkoers: € Huidige koers: € 0,83
Verw. rendement: 8 maart 2019 - 17:35u
kenner
0
Is advies van februari 2018. Een paar maanden daarvoor was het advies van deze analist nog 3,10
censuur
1
quote:

Sharen schreef op 9 mrt 2019 om 10:51:


[...]
Dus dat geeft ook weer aan dat Q1 dus zeer waarschijnlijk lager wordt dan Q4.
En wordt het dus bij de Q1 cijfers weer n bloedbad vanwege beleggers die niet gehoord hebben dat Sijmen dit eigenlijk al aangaf tijdens het seminar.


Voor mij is het niet zo belangrijk of de omzet in Q1 weer veel hoger is dan Q4. In Q4 '18 was Takhzyro al op de markt en het had niet veel invloed op de verkoop van ruconest. Deze bleef stabiel. Dat hoop ik ook voor Q1 want ik heb mijn pijlen gezet op pre-eclampsieonderzoek. Om die reden zal ik, ondanks het getrek en gesleur van sommige lieden op dit forum, mijn aandelen niet verkopen. Ph heeft dan een blockbuster in huis en dat zullen de aandeelhouders dan wel merken (al tijdens de onderzoeken). Het is nu zaak om - ondanks de concurrentie - de geldstroom te behouden. Als dat iets terugvalt so what? Als er maar voldoende in kas is om de onderzoeken te financieren en ik heb er alle vertrouwen in dat dit zo is en blijft.
Beleg klein
0
Nee hoor, is advies van 8 maart 2019 17.35 uur staat er zelf bij zie onderstaand

Fonds: Pharming Guru: H.C. Wainwright & Co.
Advies: Kopen Status: Actief
Koersdoel: € 2,50 Score: 0,00%
Startkoers: € Huidige koers: € 0,83
Verw. rendement: 8 maart 2019 - 17:35u
BioTics
0
Anaes, ab en dan moet Pharming wel ff die blockbuster status FLINK benadrukken. Geen saaie pb,s meer, maak er een feessie van.
BassieNL
0
quote:

Declan 2.0 schreef op 9 mrt 2019 om 10:41:


[...]

Was er wel een beloning dit jaar?
En als dit niet zo is hebben jullie elkaar lekker gek lopen maken.
Er staat mij nl iets bij van op de AVA waar voor dit jaar een nieuwe beloning wordt bepaald en er dit jaar niets was.
Ben benieuwd Bas heb je wel kunnen vinden wat ze zouden krijgen dan.

Ruud..

Er zou inderdaad een nieuwe optie regeling komen.
De huidige regeling liep voor de CEO en COO tot en met 2018.
Maar de opties worden een maand later toegekend.
Dus de 2018 opties op 31 januari 2019.
Dat heeft de CEO eergisteren al toegegeven. Hij was ze alleen vergeten aan te melden bij de AFM.

Hij heeft er nu trouwens niks aan, want de uitoefenprijs ligt waarschijnlijk op circa 1,35.
En ze verlopen al in juni.

Daarnaast verwacht ik nog allerlei aandelen bonussen aan boardleden die gemeld moeten worden.
Maar de datum van uitkering staat niet zwart op wit.
Vorig jaar was dat in januari/februari.

Het is trouwens wel opmerkelijk dat het aantal aandelen bij maximale verwatering flink is toegenomen.
Dat bleek uit het persbericht over de jaarcijfers. Het zijn er nu 663.472.724
Zo'n 6 mio meer dan bij het einde van Q3.

Dus waarschijnlijk zijn alle nieuwe opties en aandelen al wel meegeteld en is het gewoon een 'slordigheidje' dat er niet gemeld is. Stelletje amateurs...
Winstgevend
1

De koers is een momentopname op weg van een 20% van 700.000 duizend Euro HAE markt
naar een 100% 6 Miljard markt voor Contrast Induced Nephropathy, Pre-eclampsia en Pompe.

Er is niet een negatieve ontwikkeling aan te wijzen, behalve dat het natuurlijk tijd kost.

Hiermee zijn alle negatieve opmerkingen en huidige aandeelprijs verre van relevant.

Allemaal bedoeld om prematuur zaken te beïnvloeden voor eigen gewin en om de
toekijkende Pharming gezinde menigte op het verkeerde been te zetten.

Dit is vooral van toepassing voor diegenen die krap bij kas zitten en/of op
korte termijn geld nodig hebben, die verkopen hun aandeel en dat deel is zichtbaar.

Zowel de negatieve opmerkingen en de prijs van het aandeel is EEN GROTE FLAUWE KUL.

Het moet allemaal nog beginnen - laat je niet gekmakend beïnvloeden.

11.255 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 ... 559 560 561 562 563 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Pharming Group Meer »

Koers 1,178   Verschil +0,03 (+2,66%)
Laag 1,150   Volume 16.608.978
Hoog 1,207   Gem. Volume 16.716.884
18-okt-19 17:35
label premium

Medewerker Pharming aangeklaagd

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium