Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

TomTom februari 2019

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
3.056 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 ... 149 150 151 152 153 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
JIBA
0
quote:

moneymaker_BX schreef op 19 feb 2019 om 14:07:


Gisteren nog 7.33 nu richting 7
We worden gefoptEn jouw grote TA vriend van Twitter kondigde nog wel een rebound naar 8 aan gisteren.
Je kunt ook werkelijk niemand meer vertrouwen hé, vandaag de dag...

Go4profit
1
Automotive kan slechts nog gezien worden als een one-trick pony van TomTom en in principe een risicovol avontuur in het technisch zeer beweeglijk mondiaal spectrum.
Dat de koers iets boven de 7 euro dobbert is begrijpelijk en zeker gezien de winst per aandeel(wpa) dat resteert na de "losweking" van Telematics.
Verwacht nog steeds dat de koers zich tussen de 6,30-6,50 (incl. TTT) zal begeven als de tijd daarvoor rijp is (de bepaling van RS zal haar werk doen), nog even geduld.
Opus135
0
Zo te zien is overnamefantasie of iets dergelijke eruit. Dan resteert toch niets goeds de komende maanden, voor de koers? Bij zakkende beurzen komt dan iets van zes en een half in beeld. Bij stijgende beurzen iets van wat we gisteren en vandaag zagen, maar per saldo nihil.

Kortom, eigenlijk zou ik tijdelijk short moeten zitten, of op z'n minst ergens anders in moeten beleggen. Dat doe ik echter voorlopig nog niet. Waarom? De voornaamste reden is vermoedelijk dat dit aandeel totaal niet te lezen is. Nu geldt dat voor wel meer fondsen, maar dit slaat werkelijk alles.

Mooie post weer van Wies op 13.49 (dit is niet de koers! :-)). Inhoudelijk grotendeels eens, al weet ik niet of de post-uitkering-vrees gerechtvaardigd is.
marathon 11
0
quote:

ketchup of catch-up schreef op 19 feb 2019 om 13:49:


ben geen expert in TT, dat is niemand hier
niet echt sprakeloos of twijfelend hoor Kid, wel diep ontgoocheld in voornamelijk het leiderschap van HG om aandeelhouderswaarde te scheppen en de performance van dit bestuur, waar falen gewoon een geaccepteerde optie is en geen reden schoonschip te maken, iedereen blijft gewoon zitten en vreet vol uit de ruif mee, dat zie je toch niet vaak bij een beursgenoteerd bedrijf , een zo'n afgrijselijk slecht track-record voor performance al zeker 10 jaar met helemaal niks voor de reguliere aandeelhouder en iedereen blijft gewoon op zijn stoeltje zitten.

voor mij was de opbrengst van Telematics een teleurstelling, waar HG beduidend minder heeft kunnen krijgen dan de Fleetmatics benchmark, zeker gezien dat Telematics Europa's marktleider is en slechts eenmaal te koop komt is het treurig dat dit niet de 1.3 miljard opbracht welke onder betere marktomstandigheden ( betere beurswaardering van TT) zeker mogelijk was voor fair-value.
TT heeft gewoon aan een discount verkocht en ze konden waarschijnlijk niet anders vanwege en druk/keuze Management Telematics zelf en het algehele negatieve sentiment wat om dit aandeel hangt, hence de lage beurswaarde heeft zeker een invloed gehad op de opbrengst Telematics, aandeel noteerde veel te laag aan de beurs.

verder is het orderboek 2018 gewoon tegenvallend , de markt rekende op 300mio plus, het werd 250mio, alles hangt er nu vanaf of de CEO van HERE blufte toen hij sprak over een goed jaar voor HERE waar ze hun marktaandeel niet enkel wisten te securen , maar ook groei lieten zien.

de zeer behoudende outlook voor FY2019 en de kosten die gewoon bij TT ongoing zijn trok gelijk de handrem aan.

resultaat een aandeel dat zich op de goede vooruitzichten van kapitalisatie van Telematics van uit de 6 naar in de 8 wist te worstelen is nu weer op retour naar beneden en we staan aan 7 euro

het is echt te hopen dat we tegen de tijd dat de kapitaaluitkering and share adjustment gaat plaatsvinden bij Q3 het aandeel weer in de 8 euro staat, zo niet gaat er een enorm aantal aandelen uit het systeem ontrokken woorden en kan de reductie wel eens meer zijn dan de 40% waarvan de markt nu uitgaat
met 140 mio uitstaande aandelen gaat de liquiditeit voor verhandelbaarheid al onderuit, laat staan als dat er straks nog minder zijn.

voor nu is rond de 7 een soort van bodem en de berg cash voorziet hier een vangnet
hopelijk kan het er later een herstel rally uitpersen richting de 8 euro , zodat vermoeide Longs kunnen reduceren.

van TT verwacht ik geen ondersteunend nieuws, we hebben net de cijferpresentatie achter de rug, nu is het enkel afstempelen van de agenda
over 4 maand gaat het echt spannen.

gaat TT aan 1-1.2 miljard beurswaarde verder, of gaat het er af ?
de tijd zal t leren

ps: het kon gisteren wat omhoog omdat de US dicht was
de druk de laatste tijd komt vd overkant van de plas, voelt aan of er daar iemand aan het afbouwen is.


Waar zie je de invloed van de US?
Gisteren dicht en met 1.5 mio omhoog
Vandaag open en met iets meer dan de helft van de stukken weer bijna 3% omlaag.
Ik zie de connectie niet.

duprogres
0
quote:

tatje schreef op 19 feb 2019 om 15:27:


Ik heb mijn deel van de toekomst ( muziek,verwachting ) al bijgedragen.

Blijf long.

Wil iemand verzamelen.

Dan doe je dat zoals gisteren en vandaag.

Gisteren 7,03 laag hoog 7,33 sluiten op 7,26
Vandaag 7,07 laag en 7,30 hoog sluiten op ....

Dat noemen ze nu schudden en jojo en.

De kleine aandeelhouders alle vertrouwen ontnemen.

Hij of zij wordt er tureluurs en knettergek van !

Het werkt :-)Zo net terug van een dagje zee,niets GEMIST.
Hoe ze het doen is voor mij een raadsel ,deze morgen een dik half uur handelen en nog 30.000 stuks,met een dag tophigh van boven 7,30.
Daarna de afbraak en bij sluiting toch terug meer dan 900.000 verhandeld van wie zijn die stukken ...
Wie zit er vanavond met de zwarte Piet ?
VanillaSky
0
sniklaas
0
quote:

duprogres schreef op 19 feb 2019 om 17:58:


[...]


Zo net terug van een dagje zee,niets GEMIST.
Hoe ze het doen is voor mij een raadsel ,deze morgen een dik half uur handelen en nog 30.000 stuks,met een dag tophigh van boven 7,30.
Daarna de afbraak en bij sluiting toch terug meer dan 900.000 verhandeld van wie zijn die stukken ...
Wie zit er vanavond met de zwarte Piet ?
Ik, maar niet van @TT maar @RIOT, vrijdag laten gaan met 63% wpa aan $2,44 komt er vandaag nog $1,30 bij!!!
duprogres
0
quote:

VanillaSky schreef op 19 feb 2019 om 18:04:


Weer terug bij af. Na een herstelletje gisteren vandaag een rondje winstnemingen


Het was gisteren een dooie mus.
Zoals in de spreuk (sorry voor de uitspraak) de ezel een wortel voorhouden.
Er was gisteren een wijsneus die wist waaraan we de stijging hadden te danken, na expertiatie van vrijdag waar de daling vandaag komt heeft de wijsneus nog niet gemeld.
(Het was gisteren ook na 18h00 als hij zijn wijsheid naar buiten bracht.
Echt een expert.)
DerksVisie
0
quote:

VanillaSky schreef op 19 feb 2019 om 18:04:


Weer terug bij af. Na een herstelletje gisteren vandaag een rondje winstnemingen


Hoog volume omhoog, laag volume omlaag. Als je dat vol kan houden kan een aandeel nooit omhoog.
Prop.
0
06 FEBRUARI 2019 OM 09:30

Het geesteskind van Quote 500-lid Harold Goddijn trekt nog meer geld uit om de maker van navigatiekastjes richting de zelfrijdende auto te sturen.

Het ging met moeite, maar het was er: een kwartaalwinst. Onder aan de streep bleef er in het vierde kwartaal bij TomTom precies één eurocent per aandeel over. Wat niet meteen wil zeggen dat het bij de beursgenoteerde techfirma erg slecht ging.

Integendeel. De afgelopen jaren leek TomTom even de grip over het stuur kwijt te zijn, het persbericht met de kwartaal- en jaarcijfers ziet er redelijk stabiel uit. Want hoewel die ouderwetse kastjes de totale omzet van TomTom nog steeds naar beneden trekken, gaat het met de rest best prima. De groei van de divisie die inzet op als data en digitale kaarten voor bijvoorbeeld zelfrijdende auto’s heft die kastjes op, waardoor de kwartaalomzet, net als vorig jaar, uitkwam op €218 miljoen.

Maar de vraag die beleggers zich natuurlijk stellen, is: welke kant gaat het op met TomTom en wat gaat het bestuur doen om TomTom die kant op te sturen?

Nu heeft mede-oprichter en topman Goddijn, afgelopen jaar samen met vrouw Corinne goed voor €780 miljoen, de afgelopen tijd blijk gegeven naar de andere aandeelhouders te luisteren. Zo verkocht hij na jaren aandringen eindelijk het onderdeel dat wagenparken beheert. De opbrengst van ruim €900 miljoen gaat grotendeels naar de aandeelhouders toe. Maar er wordt ook geïnvesteerd.

TomTom is van plan om dit jaar €555 miljoen in te boeken aan OPEX, ook wel ‘operational expenses’, jargon voor bedrijfskosten. Dat is 17,5% meer dan vorig jaar. Die euro’s gaan waarschijnlijk niet naar mensen die navigatiekastjes in elkaar solderen, maar naar de onderzoeksafdeling waar de slimme jongens en meisjes knutselen aan hoogwaardige digitale kaarten waardoor auto’s zelf kunnen zien wannneer ze rechtsaf of linksaf moeten.

Dat is een hoop geld en moet natuurlijk ook ergens toe leiden. Het is dus de bedoeling dat de divisie Automotive & Enterprise (die van die zelfrijdende auto’s) een flinke omzetstijging gaat laten zien dit jaar. TomTom rekent zelf op €430 miljoen, ten op zichte van €372 miljoen in het afgelopen jaar
Prop.
0
17 FEBRUARI 2019 OM 16:00

Soms is het beter om te wachten met cashen, vindt TomTom oprichter Harold Goddijn. Hij vindt poldertechno’s te hebberig als Sillicon Valley met de geldbuidel rammelt en daarmee onze technologie rooft. Heeft Mr. TomTom gelijk? Geven we ons kennis weg? Of zit het anders is: had Goddijn Tomtom veel eerder moeten aanpassen?

Wanneer moet u uw bedrijf verkopen? Niet te vroeg, niet te laat. Quote gaat op onderzoek uit naar aanleiding van de opmerking van TomTom oprichter Harold Goddijn. Die vindt dat techondernemers zich te snel uitleveren aan Sillicon Valley.

Vlak voor Kerst was de onderkoning van de vaderlandse tech in vrijetijdskleding naar het hoofdkantoor met uitzicht over het IJ getogen om een paar wijze woorden tot ons te richten. Harold Goddijn, oprichter van TomTom, wilde even iets kwijt over al die hebberige techjongens die hun bedrijf zomaar verkopen. Dat zou toch niet moeten mogen allemaal! ‘Succesvolle bedrijven worden vaak in een pril stadium verkocht. De oprichters denken: 10 miljoen is meer dan ik had durven dromen. Liever 10 miljoen nu dan over tien jaar heel veel meer, maar met het risico op een niet.’

Nee, je moet doen zoals Goddijn. Wachten, wachten en hopen op meer. De kortetermijngraaiers bewijzen Europa maar een slechte dienst, vertelde hij met de beentjes over elkaar aan de verslaggever van de Volkskrant, die het allemaal deemoedig optypte en de uitspraken ongecheckt doorgaf aan de lezers. ‘Doordat veel jonge bedrijven worden verkocht, verdwijnt er veel technologie naar het buitenland. We komen in het verhaal niet voor. Ik zie ook geen breed gedragen ambitie om terug te knokken. Wetenschappelijk onderzoek is hier uitstekend. Maar het lukt niet om dat te vertalen naar business’, somberde de man die heel Nederland aan de navigatiekastjes bracht.

Heeft hij een punt, of is dit een handig gelegenheidsargument om te maskeren dat de Tomtom-baas zelf veel te lang is blijven zitten met zijn inmiddels gedateerde wegwijsapparaatje, dat vaak is vervangen door Google Maps en andere apps? En, nog verder denkend, wat is er zo vreselijk aan dat iemand rijk wordt en niet aan het heil van de wereld denkt? Quote maakte een rondje langs Nederlandse techtalenten die recent miljoenen binnenharkten met de verkoop van hun bedrijven.

Conclusie: Goddijn kletst maar wat.

De oprichter van Layar schiet in de verdediging als hij met de Goddijnthese wordt geconfronteerd. ‘Goed, we waren te vroeg met de verkoop’, verzucht Raimo van der Klein (45). ‘Ik wilde helemaal niet verkopen, maar het moest.’ In 2014 deden Van der Klein en zijn twee medeoprichters hun augmentedrealitybedrijf Layar ‘voor een appel en een ei’ over aan de Britse rivaal Blippar.com. Ze hadden geen andere keus, biecht Van der Klein op aan Quote.

Het Layar-voorbeeld laat in elk geval zien dat enige scepsis op zijn plaats is. Ook Jan Borghuis (50) twijfelt aan de stelling van Goddijn. Samen met Gijs van Lookeren Campagne sleutelde hij twintig jaar aan Greenwheels voordat Volkswagenimporteur Pon de rode deelwagentjes inlijfde. Borghuis en zijn zakenpartner zijn intussen gestart met een tankapp, die ze onderbrachten in het beursgenoteerde Ease2pay.

Tevens begeleidt Borghuis tientallen startende ondernemers vanuit het Get Startedprogramma van de Erasmus Universiteit. ‘Toewijding, stilletjes hard werken, dat zie ik. Van tromgeroffel is echt geen sprake’, zegt Borghuis. Ware woorden, vinden twee andere Erasmus-alumni. Stijn Koster (35) en Joost Romeijn (52) zijn typische academen die hun studie gebruikten om geld te verdienen, iets wat in tegenspraak is met Goddijns opmerking dat wetenschappers geen businessmodel zouden hebben. Ze weten hoe het is om te vallen, op te staan en weer door te gaan. De specialiteit van Romeijn is onlinevakanties. Vanuit de collegebanken richtte hij begin jaren negentig Sunweb op, aanvankelijk als een onlinedienst voor de wintersportende student. Vlak voor de jaarwisseling van 2019 verkocht hij Sunweb, dat is uitgegroeid tot een pan-Europese speler, aan een Duits-Scandinavische investeerder. Is het Quote 500-lid hiermee te vroeg geweest? De vraag overvalt hem.

‘Dat kun je zó niet zeggen. Dat ondernemers hun bedrijf verkopen kan ik goed volgen. Soms moet je the next step zetten om verder te komen. Nederland is een beperkte markt, hè. Natuurlijk is het zuur voor Nederland, maar voor een ondernemer kan dat soms wel goed zijn.’

Stijn Koster, een dertiger nog, vindt het verwijt dat hij met de exit van zijn bedrijf een ticket naar Luilekkerland heeft geboekt onzin. ‘De Zuckerberg van de game-industrie’ heeft er zeventien jaar over gedaan om met i3D.net, een partij die games host, een middelgrote wereldspeler te worden. Zijn bedrijf heeft nu serverparken in twintig wereldsteden op zes continenten. Nog steeds ziet hij mogelijkheden om te expanderen en Amazon pijn te kunnen doen, maar daar heeft hij wel een andere partner voor nodig: de Franse gamereus Ubisoft.

Te laat

TomTom opgericht; 1991, verkocht (nog niet). Dochter Telematics werd al wel verkocht, voor slechts €910 miljoen

Aandeelhouders roepen de oprichters, onder wie topman Goddijn, al langer op het bedrijf te verkopen. Te lang is TomTom blijven leuren met navigatiekastjes en sporthorloges, terwijl rivalen druk bezig waren met de zelfrijdende auto. Gaat alleen Telematics eruit, of vindt het beursgenoteerde Tomtom een partij met diepe zakken voor de rest?

Mapper, opgericht 2000; Verkocht nog niet. Wanneer? Tja.

Chipmachinebouwer Mapper was het geheim van Delft. Het ontwikkelde een andere technologie dan de absolute marktleider ASML, maar helaas: het geld was op en Mapper ging failliet. Wellicht dat ASML zijn Delftse rivaal voor bijna niets opslokt.

Telegraaf Media Groep, opgericht 2005 (de krant in 1892). Verkocht in 2017: voor: € 350 miljoen.

Wel of niet zelfstandig blijven, dat was de vraag die TMG jarenlang lamlegde. Vervolgens vocht John de Mol met grootaandeelhouder familie Van Puijenbroek om het mediaconcern. De laatste, die de hulp van het Belgische Mediahuis inriep, won het gevecht. Maar tegen een prijs die lager lag dan het bod van De Mol en nog veel lager dan een eerdere beurskoers. Textielbaron Van Puijenbroek had zijn krant juist al veel eerder kunnen verkopen, in de tijd dat internet nog slapende was.

Te vroeg

Layer: opgericht 2009, verkocht voor 2014: ‘een paar miljoen’.

Layar, dat een app ontwikkelde waarmee gebruikers een visuele laag over de werkelijkheid konden leggen, kwam in geldnood. Sommige investeerders achter Layar wilden ervan af. Layer ging naar het Britse Blippar.com, dat zelf eind 2018 failliet ging.

Booking.com opgericht: 1996 verkocht: 2005 voor: € 110 miljoen.

Booking.com werd een succes, en niet zomaar eentje. In 2005 slokte het Amerikaanse beursgenoteerde Priceline het bedrijf op. Daarna ging het hard. In 2016 werd Booking.com geschat op € 70 miljard en nu is het een van de grootste werkgevers van Amsterdam.

Dezima, opgericht 2012, verkocht 2015: $300 miljoen, kon oplopen tot $1,4 miljoen

Dit bedrijf had een veelbelovende methode bedacht voor de ontwikkeling van een cholesterolmedicijn. Maar de nieuwe eigenaar, Amgen, vond van niet. Nu zoekt Amgen een koper die misschien wel weer aan de slag wil. Kansloos was Dezima dus niet
Was here
0
Tmt finance was goed geïnformeerd, anders kom je niet met de naam Bridgestone op de proppen.

Je kan er dus ook vanuit gaan dat PE geïnteresseerd is in geheel tt voor 11,75 euro. We staan nu aan 7 euro. Er zal dus nog nagenoeg zeker interesse zijn voor tt.

Alleen de vraag is hoe het spel gespeeld gaat worden? Met andere woorden komt er een Gilde ten cate truc of een volker wessel truc?

De volker wessel truc is de meest lucratieve voor de founders.

Hoe zit het ook alweer in deze wereld? De rijken worden steeds rijker en de armen steeds armen. Wat is de fun van hebzucht?

Ik wacht de ontwikkelingen af. In maart hebben we autosalon Genève en in april q1 cijfers. Verder gaat er niet veel meer gebeuren.

Ik vind het volume nog best hoog, zeker gisteren toen VS gesloten was.
jaar2018
0
quote:

TTbackontrack schreef op 19 feb 2019 om 18:55:


Tot uitkering van de 3.20 euro per aandeel is het aandeel dood !


Lijkt mij ook ze moeten ook nog eerst toestemming krijgen van alle autoriteiten voor de verkoop van deze tak.
Daar gaat nog de nodige tijd inzitten om het rond te krijgen. Dus heb geduld en kom naar de BAVA van 18 Maart voor de laatste stand van zaken bij TT :-)
Makita
0
quote:

ketchup of catch-up schreef op 19 feb 2019 om 13:49:


ben geen expert in TT, dat is niemand hier
niet echt sprakeloos of twijfelend hoor Kid, wel diep ontgoocheld in voornamelijk het leiderschap van HG om aandeelhouderswaarde te scheppen en de performance van dit bestuur, waar falen gewoon een geaccepteerde optie is en geen reden schoonschip te maken, iedereen blijft gewoon zitten en vreet vol uit de ruif mee, dat zie je toch niet vaak bij een beursgenoteerd bedrijf , een zo'n afgrijselijk slecht track-record voor performance al zeker 10 jaar met helemaal niks voor de reguliere aandeelhouder en iedereen blijft gewoon op zijn stoeltje zitten.

voor mij was de opbrengst van Telematics een teleurstelling, waar HG beduidend minder heeft kunnen krijgen dan de Fleetmatics benchmark, zeker gezien dat Telematics Europa's marktleider is en slechts eenmaal te koop komt is het treurig dat dit niet de 1.3 miljard opbracht welke onder betere marktomstandigheden ( betere beurswaardering van TT) zeker mogelijk was voor fair-value.
TT heeft gewoon aan een discount verkocht en ze konden waarschijnlijk niet anders vanwege en druk/keuze Management Telematics zelf en het algehele negatieve sentiment wat om dit aandeel hangt, hence de lage beurswaarde heeft zeker een invloed gehad op de opbrengst Telematics, aandeel noteerde veel te laag aan de beurs.

verder is het orderboek 2018 gewoon tegenvallend , de markt rekende op 300mio plus, het werd 250mio, alles hangt er nu vanaf of de CEO van HERE blufte toen hij sprak over een goed jaar voor HERE waar ze hun marktaandeel niet enkel wisten te securen , maar ook groei lieten zien.

de zeer behoudende outlook voor FY2019 en de kosten die gewoon bij TT ongoing zijn trok gelijk de handrem aan.

resultaat een aandeel dat zich op de goede vooruitzichten van kapitalisatie van Telematics van uit de 6 naar in de 8 wist te worstelen is nu weer op retour naar beneden en we staan aan 7 euro

het is echt te hopen dat we tegen de tijd dat de kapitaaluitkering and share adjustment gaat plaatsvinden bij Q3 het aandeel weer in de 8 euro staat, zo niet gaat er een enorm aantal aandelen uit het systeem ontrokken woorden en kan de reductie wel eens meer zijn dan de 40% waarvan de markt nu uitgaat
met 140 mio uitstaande aandelen gaat de liquiditeit voor verhandelbaarheid al onderuit, laat staan als dat er straks nog minder zijn.

voor nu is rond de 7 een soort van bodem en de berg cash voorziet hier een vangnet
hopelijk kan het er later een herstel rally uitpersen richting de 8 euro , zodat vermoeide Longs kunnen reduceren.

van TT verwacht ik geen ondersteunend nieuws, we hebben net de cijferpresentatie achter de rug, nu is het enkel afstempelen van de agenda
over 4 maand gaat het echt spannen.

gaat TT aan 1-1.2 miljard beurswaarde verder, of gaat het er af ?
de tijd zal t leren

ps: het kon gisteren wat omhoog omdat de US dicht was
de druk de laatste tijd komt vd overkant van de plas, voelt aan of er daar iemand aan het afbouwen is.

Waarom hier dagelijks zo negatieve praat? Gewoon opvallend de laatste maand.
ketchup of catch-up
4

Ik beleg in TT en ik steek niet mijn kop in t zand
HG heeft een uitzonderlijk slechte prestatie geleverd , zowel qua opbrengst Telematics en komt wederom met een zeer behoudende outlook
Wij hier hebben geen enkele invloed op de koers, HG heeft dat wel en hij levert nu al 3 jaar een wanprestatie voor performance en daarom staan we ook aan 7
Ik ga heen hoera roepen en ik applaudisseer niet voor beloftes die niet terug te zien zijn in de koers vh aandeel.
florida7
0
quote:

TTbackontrack schreef op 19 feb 2019 om 18:55:


Tot uitkering van de 3.20 euro per aandeel is het aandeel dood !

Mee eens. Er valt voorlopig niets meer te beleven met TT.
Makita
0
quote:

ketchup of catch-up schreef op 19 feb 2019 om 20:56:Ik beleg in TT en ik steek niet mijn kop in t zand
HG heeft een uitzonderlijk slechte prestatie geleverd , zowel qua opbrengst Telematics en komt wederom met een zeer behoudende outlook
Wij hier hebben geen enkele invloed op de koers, HG heeft dat wel en hij levert nu al 3 jaar een wanprestatie voor performance en daarom staan we ook aan 7
Ik ga heen hoera roepen en ik applaudisseer niet voor beloftes die niet terug te zien zijn in de koers vh aandeel.


Dat snap ik wel. Maar dagelijks iedereen met zoveel woorden ontraden om in TomTom te beleggen brengt precies waar je bang voor bent, een dode koers...
3.056 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 ... 149 150 151 152 153 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

TomTom Meer »

Koers 9,991   Verschil -0,10 (-0,94%)
Laag 9,921   Volume 261.615
Hoog 10,070   Gem. Volume 534.323
13-nov-19 12:47
label premium

TomTom: Reality check

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium