Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Altice Europe Februari 2019

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
424 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 18 19 20 21 22 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Peter2meter
0
gefeliciteerd mannen, baal als een stekker maar het is jullie gegund.
Nu hopen dat Flow traders los gaat vrijdag anders baal ik dubbel
UpandDown
1
quote:

pbr schreef op 6 feb 2019 om 16:49:


Klaar met coveren
Kan weer omlaag

ga jij maar lekker coveren...
pbr
0
quote:

UpandDown schreef op 6 feb 2019 om 16:51:


[...]
ga jij maar lekker coveren...

Net gedaan hahaha
UpandDown
0
gpjf
0
quote:

pbr schreef op 6 feb 2019 om 16:52:


[...]
Net gedaan hahaha


toch een beetje zenuwachtig dan ?
Jawohl !
0

man man man , elke keer bij een stevige up of down kom jij tevoorschijn uit je hol.
Je kunt beter een beetje aan de slag gaan met dit aandeel …..
ik heb werkelijk een ziek rendement in Altice !

quote:

pbr schreef op 6 feb 2019 om 16:49:


Klaar met coveren
Kan weer omlaag
braniek
0
UpandDown
0
quote:

rien-ne-va-plus schreef op 6 feb 2019 om 17:52:


niet gelukt.


Laten we het morgen dan maar weer proberen!

Doet iemand mee??
effegenoeg
0
quote:

gpjf schreef op 6 feb 2019 om 16:43:


tja dat is pech maar winst is winst


Er komen wel weer kansen.
Eerst maar even op de winst teren.
Blijf trouwens aandeelhouder in beide.
Wie weet !
0
5G: voor Arcep, Free, Orange, Bouygues en SFR moeten duidelijke en snelle richtlijnen zijn

In een interview met BFM Business stond Sébastien Soriano, president van Arcep, opnieuw op de noodzaak om de 5G-trein niet te missen, om heel snel te gaan om niet al te laat te zijn. . Hiervoor moeten Franse operatoren snelle en duidelijke instructies hebben.

Operators moeten duidelijke richtlijnen hebben

Vasthoudend aan het belang voor Frankrijk om deel uit te maken van de "baanbrekende 5G-landen in Europa", wil Sebastien Soriano een ambitieus tijdschema. Geconfronteerd met vragen over de door de VS geïnitieerde boycotcampagne tegen Huawei die het project kon vertragen, zei hij dat dit niet de rol van Arcep is. De telecomagent moet ervoor zorgen dat hij "een ambitieus implementatieschema" en "goede netwerken" heeft. Volgens hem is het aan de overheid om operators te helpen bij het kiezen van hun uitrusting. De sleutel is dat de keuze snel is, zodat operators snel hun inzetplannen kunnen opstellen, en vooral definitief, omdat een slechte eerste keuze naleving vereist en de vertraging van 2 jaar veroorzaakt die gevreesd wordt door Deutsche Telekom .

Wat de keuze van de uitrusting betreft, ziet Sébastien Soriano geen complexe situatie voor Frankrijk. Volgens hem profiteert het van een voordelige situatie, met het bestaan ??van Europese fabrikanten van apparatuur (Nokia, Ericsson).

5G, een nieuwe trein die je niet mag missen

Gevraagd naar de inzet van 5G in Frankrijk, heeft Sebastien Soriano nogmaals gewezen op de noodzaak om de vertraging van de 4G, met de 5G, niet te reproduceren. Hij herinnert de enveloppe van 3 miljard euro aan Frankrijk om in te halen, door witte gebieden aan te pakken. "Het komt erop neer dat Frankrijk deze technologische revolutie niet mist. Ons land is te laat voor 4G. Veel van onze medeburgers hebben geleden onder een netwerk dat te laat arriveert, vooral op het platteland, "klaagt hij.

De president van Arcep benadrukt dat de 5G meer is dan een toename van bitrates zoals bij 3G of 4G. Technologie begeleidt nieuwe toepassingen, zoals intelligente steden en de verbonden autonome auto. Voor hem vertegenwoordigt de verbonden autonome auto naast "de moordende toepassing van de 5G". Quotes experimenten uitgevoerd door de haven van Hamburg, Sebastien Soriano geeft aan dat de 5G ook betrekking heeft fabrikanten, niet alleen het grote publiek. De haven van Le Havre en de haven van Marseille moeten ook worden gebruikt.
www.universfreebox.com/article/48446/...
Wie weet !
0
Patrick Drahi is klaar om L'Express vrij te geven aan Alain Weill

Door Marc Baudriller op 06.02.2019 om 12:42 , bijgewerkt op 06.02.2019 om 18.29 uur

EXCLUSIEF. De Altice-groep zal naar verwachting de verkoop aankondigen van een meerderheidsbelang in L'Express aan Altice France CEO Alain Weill, die zijn positie zal behouden. De CEO van Altice kiest ervoor om te herinvesteren in plaats van op Bevrijding.
Alain Weill moet L'Express overnemen, eigendom van Altice

Patrick Drahi is klaar om de Express vrij te geven aan Alain Weill.
MIGUEL MEDINA, ERIC PIERMONT / AFP

De baas van de groep Altice , Patrick Drahi , zal hij de komende weken de controle over het weekblad L'Express laten gaan dat hij 100% heeft sinds 2015? Alles is niet vast, verzekert de groep. In de meest waarschijnlijke huidige situatie zou Drahi nog steeds een minderheidsaandeelhouder zijn, maar zou de meerderheid opgeven aan zijn luitenant Alain Weill , CEO van Altice France en CEO van Altice Europe, waardoor een toewijzingsclausule (die biedt de mogelijkheid voor journalisten om het bedrijf met compensatie te verlaten). Management zou ongeveer 10% kosten. Alain Weill, die zijn positie bij Altice zou behouden, moet op 11 februari voor werknemers spreken.

Als dit project werd bevestigd, zou het herstel van L'Express het uiterlijk krijgen van een persoonlijke uitdaging voor Alain Weill. Eind 2018 vertrouwde de maker van BFM TV toe dat hij L'Express een 'ontwrichtend' project en een meer redactionele lijn wilde geven, geïnspireerd door het succes van de New York Times, duidelijk anti-Trump.

Het prestigieuze nieuwsmagazine lijdt al jaren aan een wreed gebrek aan strategie, redactionele verankering en investeringen. De in Frankrijk betaalde distributie bereikte 243.948 exemplaren in het derde kwartaal van 2018 volgens de CMPA, tegen 405.603 exemplaren in 2014. Vóór de werknemers, 28 november 2018, had Alain Weill voor 2018 een verlies van ongeveer $ 15 miljoen genoemd. EUR 40 miljoen omzet.
Het spectrum van La Tribune

Om de werknemers van het weekblad recht te trekken en te trainen, moet Alain Weill de woorden, de gebaren en de middelen vinden. Hij zal ook het spook van La Tribune moeten verwijderen, dat hij in 2008 van Bernard Arnault heeft overgenomen en twee jaar later aan zijn CEO Valérie Decamp heeft verkocht, zonder dat de verkoop is hersteld.

Als hij L'Express laat vallen, houdt Patrick Drahi vast aan Liberation , zijn eerste aanwinst in de media waar hij, naar men zegt, zeer aan gehecht is. En hij investeert. Altice moet hier snel over communiceren. De groep wil de dag herleven, viel terug tot 67 400 exemplaren die in november gemiddeld in Frankrijk werden verkocht. Doelstelling: "stop de omzetdaling in 2019 en bereik in twee jaar een evenwicht", zei Clément Delpirou, de directeur-generaal van de persactiviteiten van Altice in Frankrijk. Omdat de activiteit van Libération tussen 2017 en 2018 zakte van 40 tot 34 miljoen euro, verloor de titel zo'n 5 miljoen euro.

Maar de dagelijkse wil om zijn troeven te spelen. Het management maakt een positieve balans van het ontwikkelingsplan dat werd gelanceerd in juni 2018. Sinds september zijn er meer dan duizend digitale abonnees die maandelijks lid worden van de Libération online abonneesportfolio, verzekert de uitgever. De toename van digitale abonnees bereikt bijna 40% in 2018. De krant die een wall paying op het web heeft opgezet (paywall) wil een bezoeker op honderd betalen.

Delpirou wil de daling van de verkoop van losse nummers graag vertragen, omdat papier nog steeds goed is voor driekwart van de omzet, maar het verwacht nog steeds te versnellen op het web. Vijftien ontwikkelaars en digitale experts hebben zich bij het personeel aangesloten in 2018. Om online abonnementen te stimuleren, zal Libération zijn strategie van het creëren van verticalen voortzetten (al gestart Check nieuws met Arte en Facebook of Chel Pol toegewijd aan politiek, ideeën, en debat of Libération Marseille ...). Libération , die schat dat het zijn uitzending in Frankrijk bijna een jaar lang heeft gestabiliseerd, richt 70.000 digitale abonnees tegen 2020 tot 2021, tegen 12.000 in november vorig jaar volgens de CMPA.

Met Thierry Mestayer
www.challenges.fr/media/patrick-drahi...
manuss
0
Onderstaand wordt vermeld op IEX:

Altice (+4,6%) stond even bijna 9% hoger, maar levert de helft daarvan weer in. Het bedrijf verkoopt een onbenullig belangetje. Niet meer niet minder.
gpjf
0
tja ik verbaasde me ook al over het nodige enthousiasme want waarschijnlijk is het gewoon covering geweest. Het blijft een el waar je echt niet weet waar je aan toe bent. Daghandel is prima maar ikzal kijken tot welke koers ik mijn laatste stukken vasthoud. Misschien wel tot de cijfers maar bij een goed bod, knikker ik ze er uit want we wachten nou wel heel lang
DiCoFlow
0
quote:

manuss schreef op 6 feb 2019 om 20:42:


Onderstaand wordt vermeld op IEX:

Altice (+4,6%) stond even bijna 9% hoger, maar levert de helft daarvan weer in. Het bedrijf verkoopt een onbenullig belangetje. Niet meer niet minder.


Haha .. wat een onzinnige verklaring van de koersbeweging.
Men zeg een spike, sloeg het nieuws (de krant, internet) erop na en ja er stond iets Altice gerelateerds in.
Wat een oppervlakkige methode, zouden ze dit nou zelf serieus nemen? (en menen)

424 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 18 19 20 21 22 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

ALTICE EUROPE N.V. Meer »

Koers 2,815   Verschil -0,06 (-2,05%)
Laag 2,794   Volume 3.611.078
Hoog 2,845   Gem. Volume 5.326.818
17-mei-19 17:35
label premium

Altice: Marketingplan werkt

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium