Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

ARGEN-X 2019 De nieuwe parel !

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1.115 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... 52 53 54 55 56 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
TP66
0
quote:

Piet Particulier schreef op 2 oktober 2019 15:23:


Onder de 100, wie had dat gedacht. Ik niet in ieder geval. Blijf rustig zitten, geen stress!Ik niet, je vraagt je wel af wie de koers zo naar beneden zit te trappen en wie daar belang bij heeft?

De logica hiervan ontgaat mij volkomen.
Detex
1
Ik ben al jaren een believer maar dit doet echt pijn. Gewoon een berichtje dat er niets aan de hand is zou de koers al ondersteunen, maar geen nieuws. Dit zijn hopelijk alleen stop loss orders die een versnellend effect geven aan deze crash. Hopelijk kan de 100 euro steun behouden blijven..
Wittman
0
Deze koersdaling slaat (alweer) nergens meer op – over enkele weken/maanden staan we gewoon terug in de correcte regionen. Tijd om de koers wat minder op te volgen.
Jupilerke
0
quote:

Detex schreef op 1 oktober 2019 17:45:


Als iedereen walgt van de koersdaling en er een paniekverkoop is (zoals nu?) is de omkeer nakend.


De omkeer zal vandaag niet zijn zo te zien!
Kabouter Prikkeprak
0
quote:

Jupilerke schreef op 2 oktober 2019 17:28:


[...]
De omkeer zal vandaag niet zijn zo te zien!

Ik denk eerlijk gezegd van wel. Dacht eerder al dat ie tot rond de 100 zou gaan zakken. Liggen wat toppen rond eind 2018/begin 2019 waar die op af lijkt te ketsen in de VS, op niet al te laag volume. Andere biotechs zoals Gala en Mirati lijken ook de ergste klappen wel gehad te hebben. Misschien zorgen de slechte industriële cijfers ook wel voor een kleine verplaatsing. Maar hè, zekerheid bestaat niet op de beurs..
Piet Particulier
0
Kabouter Prikkeprak
0
Ik heb maar wat extra bijgeladen. Vermoed dat de bodem wel redelijk bereikt is en biotech de ergste klappen heeft gehad. Lager kan altijd nog maar denk dat het geen verkeerd bijkoopmoment is nu.
TP66
0
quote:

Kabouter Prikkeprak schreef op 3 oktober 2019 18:15:


Ik heb maar wat extra bijgeladen. Vermoed dat de bodem wel redelijk bereikt is en biotech de ergste klappen heeft gehad. Lager kan altijd nog maar denk dat het geen verkeerd bijkoopmoment is nu.Laten we het hopen, ik had dit niet meer verwacht dat we nog onder de instapprijs van J&J zouden komen.

Wat mij wel opvalt de laatste dagen is de nogal hoge volumes vooral op de NASAQ ik kan niet inschatten of je daar iets achter moet zoeken.
Green
1
Ik kom even buurten, grootste positie heb ik in Galapagos. ArgenX lijkt mij een zeer interessant fonds om tevens op te nemen in mijn porto. Juist op dit niveau. Ik kijk fundamenteel en als me dat aanstaat leg ik daar een TA grafiek naast. Daarin zie je nu dat ArgenX OS (oversold) is (RSI en Stoch). Voor de vorige OS moet je terug naar 10-10-2018.

invst.ly/idwn5
Ksinix
0
quote:

Green schreef op 8 oktober 2019 12:37:


Ik kom even buurten, grootste positie heb ik in Galapagos. ArgenX lijkt mij een zeer interessant fonds om tevens op te nemen in mijn porto. Juist op dit niveau. Ik kijk fundamenteel en als me dat aanstaat leg ik daar een TA grafiek naast. Daarin zie je nu dat ArgenX OS (oversold) is (RSI en Stoch). Voor de vorige OS moet je terug naar 10-10-2018.

invst.ly/idwn5

Ik zou niet twijfelen.. ik ben zelf te vroeg in gestapt (of te laat zo je wil), en zit nu met verlies, maar zit LT, dus ik heb geduld...
Föhn
0
Zo.. het gaat wel hard naar beneden met dit aandeel. Volgt dezelfde lijn als Galapagos. Mooi instapmomentje lijkt mij.
Green
0
quote:

Föhn schreef op 8 oktober 2019 17:21:


Zo.. het gaat wel hard naar beneden met dit aandeel. Volgt dezelfde lijn als Galapagos. Mooi instapmomentje lijkt mij.


Yep belachelijke daling. Ik ben ingestapt.
Stafke
0
Aandeel Argenx: Kanker bestrijden met lama’s
04 oktober 2019

Het sentiment van de biotechnologiesector is in verval. Aandelen van enkele grote biotechnologiebedrijven gaan er de laatste maand op achteruit, aangewakkerd door geen nieuws. Ook het aandeel Argenx is niet gespaard gebleven en waardeert zo’n 25 procent lager dan zijn hoogtepunt in juli.

Toch toont het aandeel Argenx veel potentieel naar de nabije toekomst toe. Het belangrijkste nieuws en wat de toekomst brengt voor het aandeel Argenx komt u hier te weten.

Lamatechnologie als core business
Allereerst moet opgemerkt worden dat er niet enkel en alleen onderzoek gedaan wordt met lama’s maar met alle kameelachtigen. Dromedarissen, lama’s en alpaca’s beschikken over speciale antilichamen of eiwitten die slecht uit één eiwitmolecuul bestaan en niet uit twee zoals bij de meeste antilichamen. Diezelfde eiwitmoleculen kunnen op grote schaal en op een goedkope manier geproduceerd worden met behulp van bakkersgist.

Een van de karakteristieken van deze eiwitten is de mogelijkheid om specifieke moleculen uit een bepaald mengsel te verwijderen. Dit betekent dat de eiwitten van kameelachtigen immens veel voordelen hebben. In een mensenlichaam bijvoorbeeld kan op die manier een ziekmakend virus uitgeschakeld worden. In dit geval doet Argenx onderzoek naar behandelingen voor auto-immune ziektes en kanker.

Waarom is deze technologie nog niet alom bekend? Commercialisatie van kameelachtige eiwitten explodeerde in 2001 met patenten uitgegeven aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB) en later overgenomen door het Vlaams Interuniversitair Instituut voor Biotechnologie (VIB). Daaruit volgde de oprichting van een spin-offbedrijf dat gekend is onder de naam Ablynx. De producten zijn zeer verkoopbaar maar vooral intellectuele eigendom (IP) is verantwoordelijk voor de lange duur tussen de uitvinding en de toegang tot de farmaceutische markt. Pas in oktober 2018 werd Caplacizumab, een product van Ablynx, op de Duitse markt gebracht.

Argenx gebruikt gelijkaardige technologie als Ablynx. Het verschil is dat Ablynx mini-antistoffen gebruikt om zijn medicijnen te ontwikkelen en Argenx grotere antistoffen gebruikt. Ablynx heeft inmiddels ook al producten op de markt gebracht terwijl Argenx nog volop in de eindfase zit van hun onderzoek. Ablynx is vorig jaar overgenomen door het Franse Sanofi.

Belangrijk nieuws over aandeel Argenx
Augustus 1, 2019: Bekendmaking halfjaarlijkse resultaten en business update

Argenx rapporteerde een operationeel verlies van 54.500 euro. Dat resultaat is meer dan normaal aangezien Argenx nog geen producten op de markt heeft gebracht en de onderzoekskosten oplopen. Ook voor het commercialiseren van het product, voorzien voor 2021, zijn er al kosten gemaakt.

De tweede fase III onderzoeken zijn in gang gezet voor efgartigimod (ARGX-113). Argenx verwacht om in het tweede kwartaal volgend jaar topresultaten neer te zetten.

Mei 22, 2019: Aankondiging uitbreiding van de pijplijn

Op 22 mei kondigde Argenx in New York aan dat ze twee nieuwe therapeutische kandidaten hebben, de ARGX-117 en ARGX-118. Beide komen voort uit het Innovative Access Program (IAP) waar gecollaboreerd wordt met academische experten.

Tim Van Hauwermeiren, CEO van Argenx, zei: “Vandaag onthullen we twee nieuwe kandidaten van ons Innovative Access Program (IAP) om onze immunologie-pijplijn aan te vullen en nieuwe opportuniteiten te creëren. We streven ernaar om een commerciële organisatie te worden en ons te differentiëren door middel van onze Onderzoek- & Ontwikkelingsafdeling.”

December 3, 2018: Argenx tekent deal met J&J

Johnson & Johnson en dochterbedrijf Janssen betaalden een heuse som geld om mee in het kankeronderzoek te stappen. De deal is potentieel 1,6 miljard dollar waard en representeert globale collaboratie voor het onderzoek naar kankermedicijnen. Janssen zou Argenx 300 miljoen dollar betalen op voorhand en J&J doet een kapitaalinvestering van 200 miljoen dollar.


Vooruitzichten
Op de R&D Day in mei kondigde Argenx aan dat ze een volledig geïntegreerd en globaal immunologiebedrijf wensen te worden. Dit ligt recht in lijn van hun “Argenx 2021”-visie. Die visie beoogt het uitbouwen van twee succesvolle commerciële franchisen rond neuromusculaire en hematologische ziektes.

Verder zit Argenx op een berg geld van bijna 1 miljard euro. Dat zal het nodig hebben om de komende twee jaren onderzoek te doen en producten te commercialiseren.

Op 24 oktober zal Argenx een kwartaalupdate geven over de vooruitgang tezamen met de financiële resultaten.

Bron: www.lynx.be/kennis/aandelen/201 ... ign=argenx
Kabouter Prikkeprak
0
Nou ja, beter kanker bestrijden met lama's dan lama's bestrijden met kanker zou ik zeggen. Als iedereen hier nou wat stukjes koopt, gaat de koers misschien wel weer een keer omhoog!
JBbeursduivel
0
Gisteren nabeurs kunnen instappen aan 98,35 euro ... nooit gedacht dat de koers zo hard zou dalen het leek mij het ideale instapmoment gekeken naar de verwachte brede pijplijn. READY TO GO UP. Het valt ook op dat er al geruime tijd geen nieuw PB is geweest. Zou J&J gaan uitbreiden ..........
BIOcoin
0
1.115 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... 52 53 54 55 56 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

arGEN-X Meer »

Koers 133,800   Verschil -9,00 (-6,30%)
Laag 129,300   Volume 211.793
Hoog 142,800   Gem. Volume 94.768
27 feb 2020 17:35
label premium

Argen-X: goed bij kas

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium