Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Gaussin 2019

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1.238 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 58 59 60 61 62 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
kneut
0
ik had het gevonden Arie:
(CercleFinance)-Europlasma stelt dat de Raad van bestuur deze vrijdag heeft ontmoet in het kader van een door haar accountants ingeleide waarschuwingsprocedure, teneinde een gewone algemene vergadering bijeen te roepen om te beraadslagen over de De situatie van de onderneming.
Uitwisselingen hebben plaatsgevonden met de obligatiehouders van de schuld in december en de vertegenwoordiger van de obligatie massa, maar een overeenkomst over de regelingen voor de terugbetaling van de obligatie schuld kon niet worden gevonden.
De Raad van bestuur en het directiecomité zijn derhalve verplicht alle nodige maatregelen te nemen, met inbegrip van, in voorkomend geval, het initiëren van een collectieve procedure in verband met de bevoegde consulaire jurisdictie


soms moet je gokje wagen, juist bij dit soort bedrijven
Arie40
0
Oh zeker Kneut, soms moet je een gokje wagen. Zeker waar. Maar ik ben blij dat ik niet ben ingestapt op 6 of 7 cent. Ze zitten flink in de stront en dan gaat je koers eraan. Zoals blijkt. Rond de 4 cent is een gokje waard.

Ik ben op 17 cent in Pharming gestapt eind 2016. Was net voor het aangekondigde terugkopen van de Ruconest rechten in de VS. Dat zijn nog is geweldige instapmomenten. Maakt gaussin ook kans op mijn inziens. Bij Europlasma heb ik nog géén concurrerende onderdelen kunnen ontdekken die voor een koersexplosie kunnen ontdekken. Iemand anders wel??!
eldorado
0
quote:

bodem schreef op 16 januari 2019 12:07:


Zijn we NU echt vertrokken !!
-- Gaussin--


Jenever can tell.
Hangyodon
0
quote:

bodem schreef op 16 januari 2019 12:07:


Zijn we NU echt vertrokken !!
-- Gaussin--


Zo te zien niet.. Er zijn wel veel mensen groot ingekocht misschien voordat als... Maar koers zakt door kleine verkopers
Hangyodon
0
quote:

bodem schreef op 17 januari 2019 16:44:


Hangyodon
Zijn we NU echt, echt vertrokken!!
-Gaussin-ik hoop het ook!
Hangyodon
0
Vind het niet erg langzaam naar 34c daarna nieuws om gelijk naar 0.80 en hoger te gaan
bodem
0
Yes bijna 400k aankoop.
Mooi blok mijn gedacht.
t'zit alvast lekker.
Graag die 0.30 range.
Fijn weekend.
Hangyodon
0
bodem
0
Misverstand Hangyodon,
Ik bedoelde een aankoop van bijna 400k Vandaag.
Ikzelf heb 135k hetgeen ik voldoende vind.
kneut
0
oww jee daar gaat mijn investering denk ik ;-(

Schorsing natuurlijk in afwachting van een communiqué Europlasma gevraagd Euronext Parijs om de notering van haar titel (FR0000044810-ALEUP) op te schorten vanaf die dag voor de opening van de beurs.
Deze opschorting komt uit het perspectief van een mededeling aan de markt betreffende de acties die worden ondernomen om de groep of haar dochterondernemingen de nodige financiële middelen te verschaffen voor de continuïteit van de operaties
Jans&
0
Goedemorgen alle , wordt tijd dat er weer een goed bericht komt anders wel heel erg stil hier , samenwerking met Siemens moet toch wel wat meer werk uitkomen.
plus dat het bedrijf weer in de picture komt van anderen !
Hangyodon
0
vallee-energie.com/GAUSSIN-MANUGISTIQ...

via franse forum,

MANUGISTIC GAUSSIN: HET BEDRIJF DAT GROOT ZIET

400 geplande hureaus tegen 2020 gekoppeld aan een investering van € 50 miljoen, dat is de dynamiek waarop momenteel Gaussin Manugistique surft. Twee positieve aankondigingen voor dit familiebedrijf, dat begon in 1880 in Héricourt (Noord-Franche-Comté) en waarvan de kernactiviteit zowel de behandeling als het vervoer van zware, moeilijke of omslachtige goederen omvat, met name voor handelshavens. .

MANUGISTIC GAUSSIN: Het bedrijf dat groot ziet
Nieuwe apparatuur met een hoge toegevoegde waarde

De laatste grote nieuwigheid bij Gaussin ? De start van de bouw van een demonstratiehaventerminal genaamd "Henri-Gaussin" (genoemd naar de vader en grootvader van Christophe Gaussin, huidige president) en bedoeld voor klanten die de wereld overkappen.

Als voorbeeld van het ATT-bereik zal deze haventerminal in aanbouw ook de functie aannemen van een testbank die is gewijd aan huidige en toekomstige voertuigen om hun betrouwbaarheid te beoordelen. Stroomopwaarts werkte het onderzoeks- en ontwikkelingsteam aan de kwesties van het optimaliseren van de snelheid van laden en lossen, de vermindering van vervuiling en de veiligheidsdimensie. Een drieluik essentieel om de concurrentie te vatten.

Investeringen en contracten ter ondersteuning

De steun van de Public Investment Bank (BPI), het EFRO (Europese fondsen) en de Research Tax Credit (CIR) genereerde een totale investering van € 50 miljoen. Wat de ontwikkeling van het bedrijf moet stimuleren.

De ambitieuze doelstelling van de 500 medewerkers in 2020 is in lijn met de groeivooruitzichten voor export, die al goed is voor 95% van de omzet. De nieuwste orders bevestigen deze trend: een contract getekend met de Duitse groep CES Container Handling rondt de verkoop af van 75 voertuigen en laders over 5 jaar naar Duitse havens, waaronder Hamburg. Een grote bestelling omdat het in de buurt ligt van 73 miljoen €.
1.238 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 58 59 60 61 62 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Gaussin Meer »

Koers 0,152   Verschil -0,01 (-8,93%)
Laag 0,151   Volume 1.742.582
Hoog 0,161   Gem. Volume 1.430.076
28 feb 2020 17:28
label premium

KOPEN OF VERKOPEN?

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Ontdek Premium