Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

AHDEL 2019

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
926 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 43 44 45 46 47 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Basta
0
Eind van de maand gaan we op basis van onderliggende cijfers tegen de Euro 24 aan schuren, vermoed ik. Het zou niet meer dan verdiend zijn. Is kijken wat het dividend wordt? Ik ga uit van 0,69 per aandeel.

Basta
Digit
0
Amazon Has a Big Advertising Business. Walmart Wants One Too
So do Target, Kroger and other retailers, which have customer data that big brands like Coke and Pepsi can use to tailor ads to shoppers.

www.bloomberg.com/news/articles/2019-...
Derivaat
0
Waarom doet dit aandeel al een volle handelsweek niks waarbij er intraday ongeveer sprake is van 1% bandbreedte tov de slotkoers. Wordt er op nieuws gewacht?

AEX stieresterk, Ahold is volgens mij het zwakstje jongetje van de klas de laaste weken.
cees-10
0
Hebben we nog iets te verwachten van de cijfers morgen? Of is `het vuurwerk` voorbij na de reeds afgegeven omzetcijfers over 2018?

fd.nl/beurs/1289975/amsterdamse-beurs...

In Amsterdam zijn het vooral aandelen Ahold, Unilever en ABN die er dit jaar weliswaar op vooruitgingen, maar nu toch achterblijven in de hoofdindex. Daar is volgens Jim Tehupuring van Probeleggen geen eenduidige reden voor. 'Ahold Delhaize presteert als bedrijf geweldig maar heeft weinig opwaarts koerspotentieel.

Ik denk dat er iets `aangekondigd moet worden` om de de koers van Ahold te doen stijgen, zo `op eigen kracht` zie ik dat het komende jaar nog niet gebeuren.

JdeFL
0
(ABM FN-Dow Jones) BlackRock heeft een groter belang in Ahold Delhaize gemeld. Dit bleek uit een melding in het kader van de Nederlandse Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 21 februari 2019.
BlackRock meldde een kapitaalbelang van 5,01 procent met een stemrecht van 6,97 procent.
Op 21 juni 2017 meldde BlackRock nog een kapitaalbelang van 4,49 procent met een stemrecht van 6,14 procent.
Basta
0
Het is dat ik de centen niet heb, maar er is in mijn ogen maar 1 bedrijf het beste, maar nog steeds niet fatsoenlijk gewaardeerd wordt en dat is natuurlijk AholdDelhaize. Onbegrijpelijk waarom dit bedrijf al niet veel langer opgekocht is.

We staan tegen een schamelijke 12,4 k/w op de beurs, werkelijk niet te bevatten.


Koers zou nu op Euro 36,5 moeten staan.

Basta
marcel13
0
>Ahold Delhaize AD-0,55% : MainFirst Bank a entamé le suivi de la valeur avec une recommandation à "sous-performer" et un objectif de cours de 20 euros.
www.lecho.be/les-marches/actu/actions...
cees-10
0
quote:

marcel13 schreef op 26 feb 2019 om 10:13:


>Ahold Delhaize AD-0,55% : MainFirst Bank a entamé le suivi de la valeur avec une recommandation à "sous-performer" et un objectif de cours de 20 euros.
www.lecho.be/les-marches/actu/actions...


Main First Bank??...en wat is dat voor een obscure tent in hemelsnaam?
cees-10
0
Ik heb calls aangeschaft, Dec20, 22E, naast de aandelen die ik al bezit, denk dat er morgen positief verrast gaat worden. Wellicht niet zozeer in het netto resultaat, maar` wellicht in een aankondiging van het een en ander.

Een `gevoels gok`, we gaan het zien.

Een ieder, veel plezeier morgen:)
Stephan010
0
quote:

marcel13 schreef op 26 feb 2019 om 10:13:


>Ahold Delhaize AD-0,55% : MainFirst Bank a entamé le suivi de la valeur avec une recommandation à "sous-performer" et un objectif de cours de 20 euros.
www.lecho.be/les-marches/actu/actions...Klinkt als een enge sjoemelende bank :)
AD op naar de €24,- en €25,-
Dividend Hunter
0
Update dividend Ahold Delhaize:

Update 27 februari 2019 : Reflecting the confidence we have in our strategy and our ability to generate cash, we propose a cash dividend of €0.70 per common share for the financial year 2018, up 11.1% from last year. This reflects our ambition to sustainably grow the dividend per share and represents a payout ratio of 42%, based on the expected dividend payment on underlying income from continuing operations, which is in line with our dividend policy.

Ex-dividenddatum : vrijdag 12 april 2019
Datum betaalbaarstelling : donderdag 25 april 2019

Cash dividend eur 0,70

Voor aanvullende info met outlook en WPA 2019:

dividendinfo.nl/ahold-delh

Voor de complete en actuele dividendkalender 2019:

dividendinfo.nl/dividend-en-beursagen...

Lammetod
0
ZAANDAM (AFN) - Supermarktconcern Ahold Delhaize heeft vierde kwartaal van vorig jaar minder winst in de boeken gezet. Dat bleek woensdag uit de resultaten van de onderneming. Een jaar geleden profiteerde het Nederlands-Belgische fusiebedrijf nog van een meevaller vanwege veranderende belastingwetgeving in de Verenigde Staten.
Ahold Delhaize zette een winst in de boeken van 517 miljoen euro, tegen 744 miljoen euro in 2017. Onderliggend verbeterde het resultaat wel, van 631 miljoen euro een jaar geleden tot 691 miljoen euro.
Het bedrijf meldde vorige maand al dat de voor wisselkoerseffecten gecorrigeerde omzet in het vierde kwartaal van 2018 met 3 procent groeide, naar 16,5 miljard euro. Over heel 2018 wist Ahold Delhaize de omzet min of meer constant te houden op 62,8 miljard euro. Bij constante wisselkoersen was sprake van een omzetplus van 2,5 procent.q
Basta
0
Cijfers vallen lichtjes tegen. En dan met name de nettowinst. Er moet nu maar is serieus overwogen worden om in ieder geval Indonesië eruit te gooien. Dividend, operationeel, reductie schuldenlast en outlook allemaal prima.

Basta
sandra9
0
quote:

Basta schreef op 27 feb 2019 om 07:42:


Cijfers vallen lichtjes tegen. En dan met name de nettowinst. Er moet nu maar is serieus overwogen worden om in ieder geval Indonesië eruit te gooien. Dividend, operationeel, reductie schuldenlast en outlook allemaal prima.

Basta

De cijfers zijn boven de gemiddelde verwachtingen. Vooruitzichten zijn ook positief, dit valt toch niet tegen? De koers van rond de € 24 a € 25 vind ik tegenover het gerealiseerde en de verwachtingen een normale nette waardering. Rond die koers ga ik dan ook maar een Dec. optie schrijven voor wat extra rendement.
drulletje drie
0
'Zonnige vooruitzichten Ahold Delhaize'

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - Supermarktketen Ahold Delhaize heeft op veel vlakken positief verrast met zijn resultaten. Vooral de vooruitzichten van het bedrijf stemden tot tevredenheid, zo oordeelden kenners van KBC Securities. Ook collega-analisten van Bernstein spreken van duidelijk beter dan verwachte prestaties. De omzetcijfers van het bedrijf waren al bekend.
Vooral qua groei en marges deed Ahold Delhaize het volgens KBC beter dan voorzien. Verder was de ontwikkeling van de kasstroom volgens de kenners positief. De vooruitzichten van het supermarktbedrijf creëren volgens hen ruimte voor opwaartse herzieningen van eerdere ramingen. Het aandeleninkoopprogramma van 1 miljard euro zal dit jaar steun geven aan de waardering van het aandeel.

KBC meent dat de koers van Ahold Delhaize nog altijd met een stevige korting ten opzichte van de waardering van branchegenoten. KBC handhaafde zijn koopadvies met een koersdoel van 26 euro.
Indrukwekkend
Bernstein benadrukt dat Ahold Delhaize recent nog de verwachtingen had opgevoerd. In vrijwel alle regio's viel de operationele winst hoger uit dan geraamd. Alleen in Nederland was dit resultaat als verwacht. De verwachtingen voor de onderliggende winst per aandeel dit jaar noemt Bernstein indrukwekkend.
Ook Jefferies was positief verrast over de ontwikkeling van de vrije kasstroom, maar sprak ook van ,,grotendeels inconsequente" resultaten. Jefferies heeft een hold-advies op het aandeel. ING, met een buy-advies, gaf aan dat Ahold Delhaize het afgelopen jaar in stijl heeft afgesloten.
Het aandeel Ahold Delhaize noteerde woensdag in de vroege handel 1,3 procent lager op 22,63 euro.
drulletje drie
0
Slot gewoon groen en anders morgen lopen we alle schade in en eindigen we in de
€ 23.00 om vanuit daar richting de € 25.00 te gaan! Onbegrijpelijk dat dit niet boven de € 25.00 genoteerd staat!
Medicus
0
Ik denk dat de shorters de aftocht gaan blazen. Het zijn geen slechte cijfers meer, dus op het sentiment kun je de koers niet drukken alleen met zakken met geld kun je nog proberen de koers onderuit te halen. Wordt lastiger met de hoeveelheid uitstaande aandelen die ruim 160 miljoen minder zijn dan na de emmissie!

Fijn dat die lui is "oprotten", kan er weer normaal worden belegd in een bedrijf met uitstekende maar gezonde concurrentie om scherp te blijven voor de toekomst!
Medicus
0
Inderdaad wordt er nu een bodem gelegd om verder te groeien naar 26,00 euro dit jaar. Wat een cashflow! Ik verwacht nog een extra inkoopprogramma einde dit jaar om dit af te romen.
926 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 43 44 45 46 47 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Ahold Delhaize Koninklijke Meer »

Koers 23,025   Verschil +0,26 (+1,12%)
Laag 22,860   Volume 3.347.939
Hoog 23,110   Gem. Volume 3.115.157
15-okt-19 17:36
label premium

Ahold en Kroger?

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium